SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
A da imaš pravo
Kaj si ponudil utorak 19i30 a drugi dan od 17h. I gle vraga pristali su baš na ovaj od 19i30
Al nema veze, dok ja tebe pobjeďujem mogu i na trojki igrat ,samo da si mi ti zadovoljan
Kaj si ponudil utorak 19i30 a drugi dan od 17h. I gle vraga pristali su baš na ovaj od 19i30
Al nema veze, dok ja tebe pobjeďujem mogu i na trojki igrat ,samo da si mi ti zadovoljan
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Ikota, ne brini. Moji jednako loše igraju i na stolu 1 kao i na stolu 3
Dok meni recimo više odgovara stol 2
Sutra je zadnja službena prozivka Cvjećara prije okršaja s Padobrancima. Okupljanje je u 19 u Vjesniku i nakon prozivke odlazimo na trening u Cvjećarnicu na supertajnoj lokaciji. Ako neće biti tajnih špijuna (koje mi s lakoćom prepoznajemo) možda ostanemo i odradimo trening u Vjesniku
Dok meni recimo više odgovara stol 2
Sutra je zadnja službena prozivka Cvjećara prije okršaja s Padobrancima. Okupljanje je u 19 u Vjesniku i nakon prozivke odlazimo na trening u Cvjećarnicu na supertajnoj lokaciji. Ako neće biti tajnih špijuna (koje mi s lakoćom prepoznajemo) možda ostanemo i odradimo trening u Vjesniku
http://www.cvjecarnicanela.hr/kontakt.htmldtrnski je napisao/la:Okupljanje je u 19 u Vjesniku i nakon prozivke odlazimo na trening u Cvjećarnicu na supertajnoj lokaciji.
ib je napisao/la:http://www.cvjecarnicanela.hr/kontakt.htmldtrnski je napisao/la:Okupljanje je u 19 u Vjesniku i nakon prozivke odlazimo na trening u Cvjećarnicu na supertajnoj lokaciji.
A ne,
Misliš da bi supertajnu lokaciju Cvjećarnice objavili na internetu?
Zadnja izmjena: trnac, dana/u čet lis 08, 2015 11:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.
dtrnski je napisao/la:Eto ga na![]()
U ovom trenutku ne preostaje mi ništa drugo nego da C/P Gugin sig:
The Only Way Is Up!
![]()
![]()
Još ćemo se dogovoriti hoće li biti - rutinski![]()
A ja bum danas malo prešel pogledati "malo jače dečke" od nas u našoj 8. ljigi.
Dr.Starčević-Riz
nadam se da buju Rizovci došli sa svim tiristorima i tranzistorima
(hoču reći u najjačem sastavu - Brnčić, Spaček, Nurberger) jer onda bu to bila paklena tekma.
Bum si zel sokić & kikiriki i bome imam kaj za gledati.
Spaček je čelično pojačanje iz 4. ljige, a Nurberger još nije igral ove sezone (ne znam zakaj).
Sve u svemu, Riz bi mogel s novim prevoznim sredstvom (pojačanjem)
krenuti ozbiljno prema jačoj ljigi.

Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet lis 09, 2015 4:36 pm, ukupno mijenjano 17 puta.
The Only Way Is Up...rutinski