SOKAZ forum
5. ljiga za odlikaše, proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
S takvim stavom sigurno neGuga je napisao/la:Dali dolazi u obzir kakva odgoda ?
Bravo Daltoni, bravo Guga
Stvarno mi je žao što ovaj put nemam toliko vremena da dođem pogledat taj "derbi" idući tjedan.
Stvarno mi je žao što ovaj put nemam toliko vremena da dođem pogledat taj "derbi" idući tjedan.
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
Guga jel ti to spamaš forum ili misliš da ne znamo pogledati rezultate i tablicu lige ??
Vjerojatno oboje. 
Zašto
ovako ustvari vidiš dva ekrana odjednom.
Bila je dobra tekma, i poslije su dečki iz AŠ Jerko priznali da su došli po - pobjedu.
Uračunali su da najvjerojatnije Draganici nebuju mogli staviti ''soli na rep''
ali su vjerovali da mogu potreban broj pobjeda ostvariti protiv Cipranina & Guge.
Plan im se izjalovio jer je Cipranin nakon povratka iz Victorie (Sejšeli)
odlučio zaigrati - Viktoriju i dobio je dva singla,
s tim da je okrenuo protiv Godeca 0-2 u setovima i 4-8 u 3. setu
(i to kod vodstva 0-1 za AŠ Jerko)
Nošen tim samopouzdanjem glatko je dobio i Budeka, s tim da mu je odlično vraćao njegove neugodne servise (s kojima je Budek mene ''prelomio'' u prvom meču).
Protiv Matešića nije mogao, jer mu nije odgovarala takva igra.
Nema veze jer ponavljam, sa dvije pobjede je napravio ogroman posao
Draganica je odigrao na 70-tak posto mogućnosti jer se još oporavlja od pada imuniteta, temperature i laganog kolabiranja
nakon sparinga protiv Repate Vjeverice & Guge prije nekoliko dana
Ali njegovih 70% je kao 120% velikog broja igrača u 5. ljigi pa je upisao još jednu tricu - RUTINSKI
Ja sam odigrao tak-tak...
Budek mi je ''prodaval'' serve u serijama (a ja sam ''uredno kupovao''
)
protiv Matešića sam bil u Rimu, ali Papu videl nisam bez obzira na nekoliko set lopti koje su mogle biti i meč lopte
a kod 5-3 za nas su gosti vjerovali da će me Godec dobiti, pa bi mogli u parovima ići na 5-5 i dočepati se jednog boda.
Naravno da se tu i Gugu nešto pitalo
Kao prvo, pritisak kod odlučujučeg meča u 9. meču singlova meni predstavlja poticaj i tu uvijek dajem barem 101% mogućnosti (kakve god te mogućnosti bile trenutno)

Kao drugo, red je da i ja nešto doprinesem pobjedi zar ne ?
Kao treće, i najvažnije, nema nikakvog smisla da završim tekmu na 0-3
pa je puno bolje da taj scor ''ostvari'' Godec zar ne
Tako da sam (ipak rutinski) uspio iščupati tu jednu pobjedu da možemo u miru otići na cugu,
bez da oznojimo gaće u parovima
Bila je dobra tekma, i poslije su dečki iz AŠ Jerko priznali da su došli po - pobjedu.
Uračunali su da najvjerojatnije Draganici nebuju mogli staviti ''soli na rep''
ali su vjerovali da mogu potreban broj pobjeda ostvariti protiv Cipranina & Guge.
Plan im se izjalovio jer je Cipranin nakon povratka iz Victorie (Sejšeli)
odlučio zaigrati - Viktoriju i dobio je dva singla,
s tim da je okrenuo protiv Godeca 0-2 u setovima i 4-8 u 3. setu
(i to kod vodstva 0-1 za AŠ Jerko)
Nošen tim samopouzdanjem glatko je dobio i Budeka, s tim da mu je odlično vraćao njegove neugodne servise (s kojima je Budek mene ''prelomio'' u prvom meču).
Protiv Matešića nije mogao, jer mu nije odgovarala takva igra.
Nema veze jer ponavljam, sa dvije pobjede je napravio ogroman posao
Draganica je odigrao na 70-tak posto mogućnosti jer se još oporavlja od pada imuniteta, temperature i laganog kolabiranja
nakon sparinga protiv Repate Vjeverice & Guge prije nekoliko dana
Ali njegovih 70% je kao 120% velikog broja igrača u 5. ljigi pa je upisao još jednu tricu - RUTINSKI
Ja sam odigrao tak-tak...
Budek mi je ''prodaval'' serve u serijama (a ja sam ''uredno kupovao''
protiv Matešića sam bil u Rimu, ali Papu videl nisam bez obzira na nekoliko set lopti koje su mogle biti i meč lopte
a kod 5-3 za nas su gosti vjerovali da će me Godec dobiti, pa bi mogli u parovima ići na 5-5 i dočepati se jednog boda.
Naravno da se tu i Gugu nešto pitalo
Kao prvo, pritisak kod odlučujučeg meča u 9. meču singlova meni predstavlja poticaj i tu uvijek dajem barem 101% mogućnosti (kakve god te mogućnosti bile trenutno)

Kao drugo, red je da i ja nešto doprinesem pobjedi zar ne ?
Kao treće, i najvažnije, nema nikakvog smisla da završim tekmu na 0-3
pa je puno bolje da taj scor ''ostvari'' Godec zar ne
Tako da sam (ipak rutinski) uspio iščupati tu jednu pobjedu da možemo u miru otići na cugu,
bez da oznojimo gaće u parovima
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet ožu 24, 2017 12:03 pm, ukupno mijenjano 5 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Ovaj Guga je postao pravi MATADOR.
Gledam zapisnike sa utakmica i ne mogu se oteti dojmu kako Guga potpuno bezbrižno i nezainteresirano prolazi kroz cijelu utakmicu i pušta svoje suigrače da se muče i krvare za svaki osvojeni bod te iz 6 odigranih partija zavrijede tek nerješeni rezultat i osvojen jedan bod a nakon toga nastupa ON VELIČANSTVENI i zadaje protivniku završni i ubojiti udarac RUTINSKIM osvajanjem 6. pobjede i time i preostala 2 boda.
Uvjeren sam da tankira u prva 2 kruga da bi njegov poslijednji meč imao veču dramatursku važnost i težinu.

Taj moj stav nije proizišao samo iz ravoja događaja na poslijednje dvije utamice već i mišlju kako bi bilo nemoguće da moj prijatelj Guga ima negativan skor u za njega tako skromnoj ligi da je imalo motiviran za igru i postizanje rezultata.
Gledam zapisnike sa utakmica i ne mogu se oteti dojmu kako Guga potpuno bezbrižno i nezainteresirano prolazi kroz cijelu utakmicu i pušta svoje suigrače da se muče i krvare za svaki osvojeni bod te iz 6 odigranih partija zavrijede tek nerješeni rezultat i osvojen jedan bod a nakon toga nastupa ON VELIČANSTVENI i zadaje protivniku završni i ubojiti udarac RUTINSKIM osvajanjem 6. pobjede i time i preostala 2 boda.
Uvjeren sam da tankira u prva 2 kruga da bi njegov poslijednji meč imao veču dramatursku važnost i težinu.
Taj moj stav nije proizišao samo iz ravoja događaja na poslijednje dvije utamice već i mišlju kako bi bilo nemoguće da moj prijatelj Guga ima negativan skor u za njega tako skromnoj ligi da je imalo motiviran za igru i postizanje rezultata.
S druge strane, ti ekrani su odvojeni jednim klikom ako ideš preko sajta. 
I osim toga, danas u doba brojanja megabajta na paketima ovako svima izbijaš parsto kilobajta po učitanoj stranici, ili par megabajta kad navališ s gifovima, a ekipa dođe samo vidjeti tekst.
Malo obzira!
I osim toga, danas u doba brojanja megabajta na paketima ovako svima izbijaš parsto kilobajta po učitanoj stranici, ili par megabajta kad navališ s gifovima, a ekipa dođe samo vidjeti tekst.
Malo obzira!
A jebi ga, pretpostavljam da svi imaju flat ili barem 6 GB preko Bonbona
Za 50 kuna mjesečno interneta da se zasereš...i to na 4G
Za 50 kuna mjesečno interneta da se zasereš...i to na 4G
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet ožu 24, 2017 3:16 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja prvi sarčim 3 službena gigabajta na jednom, i 3 svoja na drugom mobitelu redovno prije 28. u mjesecu. 
Morat ćemo svi na Bonbon, skup sport ovaj forum.
Morat ćemo svi na Bonbon, skup sport ovaj forum.
@Vjeverko
Gledam zapisnike sa utakmica i ne mogu se oteti dojmu kako Guga potpuno bezbrižno i nezainteresirano prolazi kroz cijelu utakmicu i pušta svoje suigrače da se muče i krvare za svaki osvojeni bod te iz 6 odigranih partija zavrijede tek nerješeni rezultat i osvojen jedan bod, a nakon toga nastupa ON VELIČANSTVENI i zadaje protivniku završni i ubojiti udarac RUTINSKIM osvajanjem 6. pobjede i time i preostala 2 boda.
Pa nisi daleko od istine
Domaće tekme ionak uglavnom - gledam jer najčešće igram atraktivnu prvu stazu 1-5-9
pošto sam kondicijski savršen i već 30-tak godina ''radim'' na vrhunskoj muskulaturi

maksimalno sam napaljen na 9. partiju nakon što ''odsjedim'' drugu rundu čekanja po sat vremena
Gledam zapisnike sa utakmica i ne mogu se oteti dojmu kako Guga potpuno bezbrižno i nezainteresirano prolazi kroz cijelu utakmicu i pušta svoje suigrače da se muče i krvare za svaki osvojeni bod te iz 6 odigranih partija zavrijede tek nerješeni rezultat i osvojen jedan bod, a nakon toga nastupa ON VELIČANSTVENI i zadaje protivniku završni i ubojiti udarac RUTINSKIM osvajanjem 6. pobjede i time i preostala 2 boda.
Pa nisi daleko od istine
Domaće tekme ionak uglavnom - gledam jer najčešće igram atraktivnu prvu stazu 1-5-9
pošto sam kondicijski savršen i već 30-tak godina ''radim'' na vrhunskoj muskulaturi

maksimalno sam napaljen na 9. partiju nakon što ''odsjedim'' drugu rundu čekanja po sat vremena
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet ožu 24, 2017 1:02 pm, ukupno mijenjano 4 puta.
Pravi atleta bi držao Cocktu u ruci.
To je metafora (iako je slika dosta vjerna), a sve ostalo su - nijanse 
Čujem da ideš na visinske pripreme kako bi drugi dio sezone odradio u zavidnoj fizičkoj kondiciji.
BTW, IB ti dobro kaže, imao bi veću čitanost topica 5. ljige da reduciraš stavljanje suvišnih slika - u ovom slučaju rezulata.
Ček malo pa kaj se ne skidaju megabajti i kad otvaraš takva dva odvojena ekrana ?ib je napisao/la:S druge strane, ti ekrani su odvojeni jednim klikom ako ideš preko sajta.
I osim toga, danas u doba brojanja megabajta na paketima ovako svima izbijaš parsto kilobajta po učitanoj stranici, ili par megabajta kad navališ s gifovima, a ekipa dođe samo vidjeti teskt.
Malo obzira!
@Trnac
BTW, IB ti dobro kaže, imao bi veću čitanost topica 5. ljige da reduciraš stavljanje suvišnih slika - u ovom slučaju rezulata.
Nisam plaćen po čitansti i za to me zaboli - harunga kita
Koga interesira, taj bu pročital, a recimo 70% njih ovaj forum prati preko kompa u udobnosti vlastitog doma ili na poslu, pa u oba slučaja imaju flat i također ih za kilobajte zaboli - harunga kita
Eno, opet on mora bit sveznadar najpametniji. 
Guga, više od pola posjeta stranicama je s mobilnih uređaja.
I kada klikću po sajtu, skidaju tekstualne podatke, a ne slike. Tekst je manji od slike.

Guga, više od pola posjeta stranicama je s mobilnih uređaja.
I kada klikću po sajtu, skidaju tekstualne podatke, a ne slike. Tekst je manji od slike.
A dobro, očito ti imaš potpunije podatke, samo nisi shvatio
da ja ustvari stavljam slike za ovih drugih 50%
da ja ustvari stavljam slike za ovih drugih 50%
Dogovorena je i ta utakmica kojoj se već neko vrijeme veselim
Južna Trešnjevka Daltoni – Novi Uriho četvrtak 30.3. U 19:30
Južna Trešnjevka Daltoni – Novi Uriho četvrtak 30.3. U 19:30