SOKAZ forum
8. liga proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
8. liga proljeće 2017.
Bit ce tesko, borba dva djelatnika iste firme
Isto kao sto ce biti i sutra ali treba dati sve od sebe, pa sto bude bude. Pozdrav 
8. liga proljeće 2017.
Zdenko je napisao/la:Jesi siguran da će baš oni nas riješiti?
Nisam u ništa siguran, samo gledam tablicu
8. liga proljeće 2017.
Ako postoji odnos nadređeni/podređeni može doći do sukoba interesaVracko je napisao/la:Bit ce tesko, borba dva djelatnika iste firmeIsto kao sto ce biti i sutra ali treba dati sve od sebe, pa sto bude bude. Pozdrav
8. liga proljeće 2017.
U petak ak tricu napravim mogao bih letit s posla, tak da dvica nek bude ja sretan 
8. liga proljeće 2017.
Hahaha, teško bude trica tak da si siguran kaj se posla tiče 
8. liga proljeće 2017.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
8. liga proljeće 2017.
Zdenko je vec stavio recku za Vracka
Ne vjerujem da ću imati vremena, ali možda se usput zaletim u petak do Bukovca da vas pogledam.
Ne vjerujem da ću imati vremena, ali možda se usput zaletim u petak do Bukovca da vas pogledam.
8. liga proljeće 2017.
Sad kad baš budeZdenko je napisao/la:Hahaha, teško bude trica tak da si siguran kaj se posla tiče
8. liga proljeće 2017.
Kad (ako) riješite Gewo i Bukovac, eto vas u vrhu tablice.
8. liga proljeće 2017.
Samo znam da će i danas a i u petak biti jako teško. u ovoj ligi nema lakog protivnika, svatko može pobijediti svakog. Najvažnije je osigurati opstanak. Bit će teško i danas i u petak no veselim se dobrim mečevima 
8. liga proljeće 2017.
Ovak, ako Gewo istrči na teren s dvojicom, problema ne bi trebali imati. S kompletnim Gewom u novoj postavi nismo igrali, moglo bi biti svašta.
Bukovac je izuzetno žilava ekipa. Kad misliš da je sve gotovo, izvuku asa iz rukava i odvedu tekmu u nemirne vode. Zdenko je opasan, ali Vidanec i Kruhak su plutajuće mine.
Bukovac je izuzetno žilava ekipa. Kad misliš da je sve gotovo, izvuku asa iz rukava i odvedu tekmu u nemirne vode. Zdenko je opasan, ali Vidanec i Kruhak su plutajuće mine.
8. liga proljeće 2017.
Gewo je u svakom slučaju bez Mateje oslabljen, a Mladen kak je zgubil tak je mogel dosta i pobjediti.
Zato bez opustanja ako želite bod,
Zato bez opustanja ako želite bod,
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
8. liga proljeće 2017.
Neka obje tekme zavrse sa 6-4 za nas i neka protiv Bukovca napravim tricu ja cu biti sretan 
8. liga proljeće 2017.
Zdenko je napisao/la:Hahaha, teško bude trica tak da si siguran kaj se posla tiče
Vracko, bolje se ti skoncentriraj na Gewo...
8. liga proljeće 2017.
ne smijem puno tipkat po forumu, jer onda uglavnom gubim
dokazano , čim sam se posvetio igranju a ne tipkanju, bolji sam za stolom 
8. liga proljeće 2017.
Koliko vidim, pošteno si se oznojio za novu tricu protiv Gewa 
Nisu imali šanse, dotuko si ih šprehom na forumu
Nisu imali šanse, dotuko si ih šprehom na forumu
8. liga proljeće 2017.
i to bez izgubljenog poena, Zdenko jel ti je sada svejedno??? 
8. liga proljeće 2017.
Bome, svaka čast... ovak razvalit - rešpekt!
8. liga proljeće 2017.
Gewo je speglo Vrhovec
Još jedna pobjeda i eto Gewa u sigurnoj zoni.
Eto ga na Vracko, izvukli ste ste maestralnom pobjedom 10:0
Još jedna pobjeda i eto Gewa u sigurnoj zoni.
Eto ga na Vracko, izvukli ste ste maestralnom pobjedom 10:0