|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
55
|
Postano: sub svi 25, 2019 9:35 pm Naslov
: 3. TITAN ljiga - proljeće 2019. |
|
|
Nadam se da je sada Gugi malo lakše, sada kada smo svi mi, koji ne kužimo ono što on jedini kuži, ispali glupi.
Ne slažemo se oko toliko toga da mi se uopće ne isplati pisati, ne bi tu bilo kraja.
Sretno ti bilo u 5. ligi slijedeće sezone, nadam se da te neće opet deprimirati neko glupo pravilo iz pravilnika o natjecanju SOKAZ-a, te da neće opet svi koji ne kuže ono što ti jedini kužiš ispasti glupi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned svi 26, 2019 1:49 am Naslov
|
|
| Stip (napisa): | | Moram priznati da mi baš i nije sasvim jasna tvoja logika. |
Pa kak ti nije jasno, kad nas jebe tih 5-6 ekipa s prejakim igračem koji igra ciljano samo protiv najslabijih ekipa, da im vratimo milo za drago
Šalu na stranu.Moraš uzeti u obzir činjenicu da je skoro nemoguće 2 (dva) dana prije kraja 6. kola pronaći igrača za 3. (treću ligu, ne trinaestu) jer takvi ne rastu na drveću i sigurno nisu slobodni usred sezone.
Nije nam to bio nikakav plan i uostalom nismo niti u najcrnjim snovima mislii da ćemo morati tražiti novog suigrača usred sezone.
Zatim...mi nismo čak niti u ta dva dana tražili novog suigrača, nego je on spletom raznih okolnosti saznao da nam treba novi suigrač, pa smo pokušali (neuspješno) riješiti novonastali problem.
Dalje znaš kako je išlo i ponavljam, ispali smo naivni (ali ostali pošteni za razliku od nekih) i nema veze, svaka se škola plaća, pa smo tako i mi ovu platili.
Iskreno rečeno, nikada se nisam dobro snalazio niti osjećao u takvim makinacijama valjda zato jer jednostavno ne razmišljam na takav način.
S druge strane, nije mi žao što nismo ostali u 3. ljigi baš zbog takve atmosfere.
Zato - doviđenja (neću reći zbogom jer nikad se ne zna)...
Ps. pročitaj pažljivo još jednom šta sam napisao.Nije mi najviše žao što mi nismo mogli prijaviti pojačanje, nego mi je NAJVIŠE ŽAO ŠTO NAJJAČI IGRAČI NISU ODIGRALI SVE UTAKMICE U 3. LJIGI.
U tom slučaju nebi imao niti jednu, jedinu riječ za prigovoriti.
Recimo, pogledaj malo zapisnike naših utakmica, pa ćeš vrlo lako uočiti da su protiv nas igrali APSOLUTNO SVI NAJJAČI (i uopće nemam ništa protiv toga, ali bi volio da su igrali i protiv svih ostalih) osim Bakya, ali to je bilo zadnje kolo i tekma nije mogla odlučiti ali baš ništa. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned svi 26, 2019 2:11 am Naslov
|
|
| 55 (napisa): | Nadam se da je sada Gugi malo lakše, sada kada smo svi mi, koji ne kužimo ono što on jedini kuži, ispali glupi.
Ne slažemo se oko toliko toga da mi se uopće ne isplati pisati, ne bi tu bilo kraja.
Sretno ti bilo u 5. ligi slijedeće sezone, nadam se da te neće opet deprimirati neko glupo pravilo iz pravilnika o natjecanju SOKAZ-a, te da neće opet svi koji ne kuže ono što ti jedini kužiš ispasti glupi.  |
Pa dobro, ipak si ti - profesor
Samo mi nemoj sada tu prodavati "doktorske fore" o neslaganju i nedaj da te ulovi moderatorski sindrom, pa da braniš - neobranjivo.
Potpuno mi je jasno da se borim protiv vjetrenjača i da su mi šanse za bilo kakav uspjeh manje od nule
Nije mi jasno zašto si se ti sada upleo u ovo jer nisi na vlastitoj koži osjetio nepravdu i nelogičnost nekih stvari u pravilniku.
Valjda se osjećaš dužnim reagirati jer si moderator, ali mislim da to nije potrebno.
Bio si voditelj ljige u kojoj su drakonski kažnjene ekipe koje su navodno dogovorile rezultat međusobne tekme, a baš me interesira šta bi poduzeo da si recimo bio voditelj ovogodišnje 3. ljige.Tu bi bome imao materijala, vjeruj mi...
Šteta da ste i vi (kao i mi) ispali za dvije ljige, pa ti neću moći ovo vratiti "za stolom"
osim ako za zelenim stolom ne ispadnete samo za jednu ljigu, jer čujem da se u vašoj četvrtoj ljigi "nešto kuha" i na pomolu je kažnjavanje ili oduzimanje bodova, ali o tom potom... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: ned svi 26, 2019 8:46 am Naslov
|
|
Dobro Guga, istovremeno tvrdiš da ti nije žao što odlaziš iz ove lige, a opet ti je žao što ti nije omogućeno da osvojiš to 10. mjesto i ostaneš, u toj mrskoj ligi punoj nepravilnosti?
Nisam znao da ti je toliko bitno ostati s 10. mjestom u ligi, pa ti se ispričavam kad lakonski natuknuh kako nije neka velika razlika između 10. i 14. mjesta. Naime, meni oba ta mjesta izgledaju pomalo pnižavajuće, poražavajuće. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: ned svi 26, 2019 11:15 am Naslov
|
|
| Guga (napisa): |
Recimo, pogledaj malo zapisnike naših utakmica, pa ćeš vrlo lako uočiti da su protiv nas igrali APSOLUTNO SVI NAJJAČI (i uopće nemam ništa protiv toga, ali bi volio da su igrali i protiv svih ostalih) osim Bakya, ali to je bilo zadnje kolo i tekma nije mogla odlučiti ali baš ništa. |
Pogledaj svoj zapisnik 4. kola ...
| guga (napisa): | Ono što mogu garantirirati je da ja neću nikada sudjelovati u bilo kakvim makinacijama, dogovorima, puštanjima tekmi i slično.
GUGA NE No no |
Pogledaj svoj zapisnik 4. kola ...  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned svi 26, 2019 1:00 pm Naslov
|
|
O tom 4. kolu bi također imao nešto za reći, zato me nemoj potezati za jezik.
Samo ću ti odgovoriti da ja u tome nisam imao nikakvog učešća i bio sam APSOLUTNO PROTIV.
Meni to ne treba i ponavljam, nisam lik za bilo kakve, pa i najmanje makinacije i mogu svima bez srama pogledati u oči pošto sam u takvim stvarima kao :
junferica u javnoj kući...
Tako da Wuče, u ovom slučaju vičeš na krivu karavanu.
Dosta toga se protumačilo iz mog posta onako kako nekome odgovara, ali činjenice i moji stavovi su ovakvi (da nebi bilo zabune) :
-10. ili 14. mjesto nije isto
-nije mi ŽAO što smo ispali jer bolje nismo niti zaslužili,
a naravno da nitko, pa ni ja ne može biti SRETAN kada je zadnji na tablici
-poredak na tablici su velikim djelom skrojili prejaki igrači (za 3. ljigu) koji
nisu odigrali sve tekme, nego samo ciljano tekme protiv direktnih, najslabijih ekipa
-pravilo o naknadnom prijavljivanju (do kraja 6. kola) nije u potpunosti dobro
-uopće mi se ne sviđaju (da ne kažem težu riječ) stvari kojih je bilo u zadnjih 4-5 kola
-atmosfera cijele ljige je bila daleko lošija, nego lani u 2. ljigi
-nadam se da će u 5. ljigi biti sve puno bolje...
I to je to  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: ned svi 26, 2019 3:56 pm Naslov
|
|
Dragi Guga, mislim da bi bio više razočaran u slučaju da vam je došao taj anonimni, tajanstveni, vrhunski igrač i da ste se s njim našli na tom spasonosnom 10. mjestu, na rubu ponora, nego što si sada razočaran time da ste vas dvojica lijepo ispali.
Inače, mene, a vjerujem i ostali cijenjeni publikum, živo zanima, pa bih te stoga "potegnuo za jezik", u čemu to ti "nisi imao nikakvog učešća" i protiv čega si ti to bio "APSOLUTNO PROTIV"?
Lijepo nam objasni tko je imao nekakvog učešća i u čemu? Kakve makinacije su se obavile u tom 4. kolu? Na koju, pak, pravu karavanu bi to Wolf trebao vikati?
Vita jela, zelen bor,
molim brzi odgovor. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: ned svi 26, 2019 4:35 pm Naslov
|
|
Dinka za predsjednika _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: ned svi 26, 2019 8:07 pm Naslov
|
|
Mrduše donje _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon svi 27, 2019 1:12 am Naslov
|
|
| Dinko Š. (napisa): | Vita jela, zelen bor,
molim brzi odgovor. |
Ko izda, taj je pizda  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon svi 27, 2019 7:42 am Naslov
|
|
| Hajde Wolfi, budi na trenutak pizda. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: pon svi 27, 2019 7:56 am Naslov
|
|
Čitam.
Pa kolko ja vidim Guga je nakon tog 4. kola izjavio:
"Dogodilo se i to......nekoga smo pobjedili Juhuu Cheer Eeeek! Laughing
U zadnjih 16 tekmi smo dobili samo Hep, a sada i Južnu Trešnjevku V Thumbs up
Treba priznati da smo ovoga puta imali sreće (konačno), jer nije mogao igrati njihov najbolji igrač Lovrić, pa smo to morali iskoristiti.
Brada je odigral odlično i rutinski složio tricu Klanja se Klanja se Klanja se a Zvekan i ja smo dodali po dvije...
Za nas odlučujuće tekme u borbi za opstanak tek slijede, a ova 3 boda će nam puno značiti priikom svođenja završnih računa."
Jel to bila sreća Wolfiću ili su se umiješale crne sile prevare i dogovaranja?
Čisto da znam koga treba kaznit i na koji način.
Ne bi mi bilo prvi put!
Za ovo Gugino naknadno prijavljivanje i pravila oko toga neću komentirati previše jer nema smisla.
Pravila su takva kakva jesu i ja sam ih se pridržavao i o tome izvjestio Gugu.
Uglavnom, u potpunosti se slažem sa Stipom i njegovim viđenjem stvari.
Guga je htio uzeti jakog jakog igrača da opstane u ligi u kojoj im realno nije mjesto.
A ljuti se na pravila i druge koji to čine.
Guga Guga  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon svi 27, 2019 9:20 am Naslov
|
|
Ako je taj meč bio makinacija (u kojoj Guga nije želio sudjelovati, jer je bio "APSOLUTNO PROTIV") onda mi nije jasno zbog čega se toliko veselio i hvalio tom pobjedom, koja je bila, očigledno, posljedica neke makinacije?
Interesantno je da je nakon tog meča Mixer prestao igrati za Guginu ekipu, a do danas nije objašnjeno zbog čega? Možda je i on bio "APSOLUTNO PROTIV" te makinacije? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon svi 27, 2019 9:39 am Naslov
|
|
Guga, nemoj me sad razočarati. Pa nije valjda bilo po onoj "ko o čemu k...a o poštenju". Mnogi ovdje, i ja, su te držali za zadnji bedem obrane od makinacija u Sokazu.
Ma ne...to jednostavno ne može biti istina...  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon svi 27, 2019 10:34 am Naslov
|
|
Izgleda da može, a i ja sam razočaran Guginom tajnovitošću i zabranom ("tko izda - pizda") objavljivanja kakva je to bila makinacija, a onda veseljem i proslavom te sumnjive pobjede.
U svakom slučaju, mi pravnici kažemo "qui tacit consentire videtur", tj. "tko šuti odobrava". Dakle, Guga je kriv kao suučesnik te makinacije. A Wolfu čestitke za upozorenje na istu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: pon svi 27, 2019 10:57 am Naslov
|
|
Eto, malo čitam o Guginim problemima sa registriranjem, neregistriranjem, prijavljenih, nepri...., i inih igrača, pravilima sokaza koja se poštuju ili ne poštuju, jer postoje......(Isprika za mješanje u topic)
Neko je iz naše lige(još uvijek smo 4-tvrta ) upozorio vodstvo sokaza da za ekipu Starčević igra igrač prijavljen u Slovenskoj nekoj "profi" kategoriji, navodno mlađi od 50?, te da to nije ok., ili nije po pravilima.
To je bilo prije cca 4tjedna.
Od tada o tome ni mu ni bu.
Ozirom da ima ljudi u strukturama koji čitaju ove pizda...e, a znam da su upućeni u problematiku, bilo bi mi drago da se netko referira.
VJERODOSTOJNO!
 _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: pon svi 27, 2019 11:22 am Naslov
|
|
hoće hoće  _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon svi 27, 2019 11:24 am Naslov
|
|
Kelemen u ovakvim slučajevima ovaj forum nije službena stranica Sokaza.
Tako da ti se nitko ovdje nebu obratio i objasnjavao.
Taj koji je dao pritužbu, vjerojatno kad dobi odgovor može ga podjeliti sa nama, tj vama iz 4lige.
Na žalost, to je tak  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: pon svi 27, 2019 11:47 am Naslov
|
|
Ma, nemam iluzija oko odgovora, intencija je bila puhnuti u Gugin rog glede poštivanja pravila. Selektivna primjena je osnova našeg uređenog društva.
 _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|