SOKAZ forum
5. liga jesen 2019. za odlikaše
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Zanimljiv rezultat Duga resa - Deda
kaj je došla čistačica i prekinula meč ? 
Kaj veli voditelj lige?
Sada sam tek pogledal rezultat i ovo je fakat nevjerojatno.
Kod 5-3 za Čistoću trebali su igrati Mačešić-Vrkić
Znači 6-3 za Čistoću (uz dužno poštovanje Vrkiću, ali to bi Mačešić sigurno dobio) i s tim
ČISTOĆA OSTAJE U 5. LJIGI a ispada Deda !
Mačešić predaje, nakon toga predaju parove i - ispadaju iz 5. Ljige
Tu se nekaj grdo dogodilo, možda svađa na pas mater...ko zna
Kod 5-3 za Čistoću trebali su igrati Mačešić-Vrkić
Znači 6-3 za Čistoću (uz dužno poštovanje Vrkiću, ali to bi Mačešić sigurno dobio) i s tim
ČISTOĆA OSTAJE U 5. LJIGI a ispada Deda !
Mačešić predaje, nakon toga predaju parove i - ispadaju iz 5. Ljige
Tu se nekaj grdo dogodilo, možda svađa na pas mater...ko zna
The Only Way Is Up...rutinski
Jos nije nista gotovo, ako Juzna Tresnjevka pobjedi 5th Element, Trans Agram je opet u igri
.
Ne kužim baš kako s obzirom da su Daruvarci u međusobnom susretu pobijedili Acramere.
Jel zna neško što se dogodilo na utakmici između Dugorešana i Dede?
Rezultat zvući zanimljivo.
Anešto takvo dogodilo seorije par sezona kada je igrač koji je trebao igrati bio na "puš pauzi" i nije se pojavio određeno kad je bio njevov red za igru.
Anešto takvo dogodilo seorije par sezona kada je igrač koji je trebao igrati bio na "puš pauzi" i nije se pojavio određeno kad je bio njevov red za igru.
Imas pravo, malo sam bolje pogledao tablicu. Ipak nema nade.
Trebalo bi probuditi voditelja lige da konačno objasni kaj je bilo.
vjeverko je napisao/la:Jel zna neško što se dogodilo na utakmici između Dugorešana i Dede?
Ovom se "prisralo".Kaj "neobično".
Što li je ono pronicljivi analitičar Vjeverko bio onomad naveo u svezi glede Guginog timskog napredovanja?
?????
nešto sam propustio?
nešto sam propustio?
Nisi ništa propustio, jer ti uvijek stigneš na vrijeme biti svakom loncu - poklopac.
U temi 9. Ljige je Silvač napisal da nitko ne želi ići naprijed osim Guge
To je samo relativno točno, jer nakon što sam probao 2. i 3. Ljigu iz prve ruke sam se uvjerio da je to fakat zahtjevno za igranje, a trening 2 puta tjedno uz tekmu je jednostavno pod - obavezno.
U suprotnom možeš poslužiti samo kao kanta za napucavanje ili sakupljač loptica,
a to baš i nije neka sreća.
Da smo ušli u 4. Ljigu to bi bilo ok, ali smo sve prosuli protiv dvije ekipe koje ispadaju iz 5. Ljige (Dr.Starčević i Tsa Tsa) i kako onda ići naprijed ???
5. Ljiga je isto kvalitetna i prema mojem skoru ove sezone ispada da mi je taman.
Doduše, 3 mjeseca nisam odradio niti jedan, jedini trening, pa sigurno mogu bolje,
ali sada je tako kako je.
Jedan igrač 5. Ljige mi je doduše rekao da nemam pojma o pingiću i da samo pimplam
pa su to stvari na kojima moram poraditi.
Znači moram naučiti igrati pingić i prestati pimplati...
Daleko je proljetna sezona i ima dovoljno vremena za podizanje kvalitete igre, a prvo što ću napraviti je da si kako god znam organiziram barem 2 treninga tjedno jer bez toga neće biti nikakvog napretka.
U temi 9. Ljige je Silvač napisal da nitko ne želi ići naprijed osim Guge
To je samo relativno točno, jer nakon što sam probao 2. i 3. Ljigu iz prve ruke sam se uvjerio da je to fakat zahtjevno za igranje, a trening 2 puta tjedno uz tekmu je jednostavno pod - obavezno.
U suprotnom možeš poslužiti samo kao kanta za napucavanje ili sakupljač loptica,
a to baš i nije neka sreća.
Da smo ušli u 4. Ljigu to bi bilo ok, ali smo sve prosuli protiv dvije ekipe koje ispadaju iz 5. Ljige (Dr.Starčević i Tsa Tsa) i kako onda ići naprijed ???
5. Ljiga je isto kvalitetna i prema mojem skoru ove sezone ispada da mi je taman.
Doduše, 3 mjeseca nisam odradio niti jedan, jedini trening, pa sigurno mogu bolje,
ali sada je tako kako je.
Jedan igrač 5. Ljige mi je doduše rekao da nemam pojma o pingiću i da samo pimplam
pa su to stvari na kojima moram poraditi.
Znači moram naučiti igrati pingić i prestati pimplati...
Daleko je proljetna sezona i ima dovoljno vremena za podizanje kvalitete igre, a prvo što ću napraviti je da si kako god znam organiziram barem 2 treninga tjedno jer bez toga neće biti nikakvog napretka.
Imam informaciju da već ozbiljno treniraš..
Badava trening kad je magnet za prasice.
Pa kako si već saznaoKoki je napisao/la:Imam informaciju da već ozbiljno treniraš..
tek sam odradio dva treninga i to u tajnosti
Jebote, sve je puno špijuna...
Vidiš kako si interesantan.
To bumo još vidli dali sam i koliko sam interesantan 
kak to misliš?
Kaj je Guga na tržištu? Mam ga kupim.