SOKAZ forum
Novi bilten? (SVAKI bilten)
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
A di je bivši Kemo ?
Kemo je malo šiznuo
, ali tko zna možda se opet vratim u Sokaz.
Ovaaaaaj.... možda previše buljim u ekran, pa više ništa ne vidim, sorry ako je pitanje glupo.
Gdje su objavljeni rezultati jesenskog prvenstva 2015. ? Nema ih u biltenu 160 (samo raspored ZK), nema ni u biltenu 161 (samo raspored za proljeće 2016).
Gdje su objavljeni rezultati jesenskog prvenstva 2015. ? Nema ih u biltenu 160 (samo raspored ZK), nema ni u biltenu 161 (samo raspored za proljeće 2016).
Pitanje je na mjestu.
A kaj će ti to?Stip je napisao/la:Ovaaaaaj.... možda previše buljim u ekran, pa više ništa ne vidim, sorry ako je pitanje glupo.
Imaš sve do treće decimale razrađeno tu na NET-u.
Ili imaš problema sa "INFORMATIČKOM PISMENOŠĆU" ?
Imam problema, bar dok ne stavim naočale za čitanje. Ali to me muči i sa ekranom i sa papirom.
Iskreno, pitanje sam postavio 'iz usluge', naime nazvao me SOKAZovac koji se baš i ne koristi računalom. Ima još i takvih, i oni bi htjeli 'svoj' bilten.
Iskreno, pitanje sam postavio 'iz usluge', naime nazvao me SOKAZovac koji se baš i ne koristi računalom. Ima još i takvih, i oni bi htjeli 'svoj' bilten.
Za svaku je pohvalu što je pred ovu sezonu novi bilten stigao tako rano (na vrijeme)
Samo da se nadovožem i prenesem dojmove i primjedbe još nekolicine starijih SOKAZ-ovaca:
Zanima me zašto je po prvi puta iz biltena (digitalnog i elektronskog) izbačen dio koji se odnosi na plasman po ligama iz prethodne sezone. Postoji dobar dio "starije garde" koja još uvijek nosi kopiju u torbi i uživa u proučavanju istog. Znam da ćete reći imaš to na internet stranicama, no kada nisi kod kuće za računalom, za to je preduvjet "pametan telefon", internet konekcija, dobar vid (mali ekran) i naravno, znanje naviganja i upravljanja tim novim tehnologijma. Podržavam ideju unapređivanja i "internet osvještavanja", mnogi to već koriste, no shvatite da si ovim potezom niste napravili uslugu
Samo da se nadovožem i prenesem dojmove i primjedbe još nekolicine starijih SOKAZ-ovaca:
Zanima me zašto je po prvi puta iz biltena (digitalnog i elektronskog) izbačen dio koji se odnosi na plasman po ligama iz prethodne sezone. Postoji dobar dio "starije garde" koja još uvijek nosi kopiju u torbi i uživa u proučavanju istog. Znam da ćete reći imaš to na internet stranicama, no kada nisi kod kuće za računalom, za to je preduvjet "pametan telefon", internet konekcija, dobar vid (mali ekran) i naravno, znanje naviganja i upravljanja tim novim tehnologijma. Podržavam ideju unapređivanja i "internet osvještavanja", mnogi to već koriste, no shvatite da si ovim potezom niste napravili uslugu
Buco,
da li znas dal ce drugi dio biltena koji fali, u kojem su spominju prve 3 ekipe od svake lige iz prosle sezone, te skorovi igraca po svim ligama, biti naknadno dostavljen ekipama ili ?
da li znas dal ce drugi dio biltena koji fali, u kojem su spominju prve 3 ekipe od svake lige iz prosle sezone, te skorovi igraca po svim ligama, biti naknadno dostavljen ekipama ili ?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Nemoj(te) me uzet za riječ, ali tako sam ja shvatio gosp. tajnika!
Hoće li danas naš najdraži časopis - Broj 162 ? Prošle godine je izašao na današnji dan (tako piše pod "Vijesti", a piše i 24.6., na njemu). Nije baš da jedva čekam niti očekujem neke specijalne, neočekivane promjene ili vijesti ali pitam, tek toliko da se nešto piše u ovoj eri ljetne šutnje.
Odličan bilten, pola novi pola stari. Ako uopće ima nešto novo.
Ili me je piva udarila, al čini mi se da nije.
Edit: ipak me je udarila, joj joj ćoro.
Ili me je piva udarila, al čini mi se da nije.
Edit: ipak me je udarila, joj joj ćoro.
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 12, 2016 10:12 am, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 12, 2016 10:12 am, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski
Guga, prvenstvo počinje za dva tjedna, ne znam kad će izaći bilten, pretpostavljam početkom sljedećeg tjedna.
Prekini histerizirati jer ću pobrisat postove i zaključat temu.
Trošiš nam megabajte u ionako preskupim paketima, kolko god da su slike fora.
Prekini histerizirati jer ću pobrisat postove i zaključat temu.
Trošiš nam megabajte u ionako preskupim paketima, kolko god da su slike fora.
Oprosti. 
Smiješ nastaviti!
Smiješ nastaviti!
Prijave su završile prije 10 dana.
Prošle godine je bilten objavljen 14.9. odnosno trebao bi izaći prekosutra.
Kašnjenje se može opravdati čekanjem neplatiša da uskoče 5 do 12,
ali sav materijal je dostupan,
i mogao bi barem izaći bilten u beta, ultra cool online verziji
Prošle godine je bilten objavljen 14.9. odnosno trebao bi izaći prekosutra.
Kašnjenje se može opravdati čekanjem neplatiša da uskoče 5 do 12,
ali sav materijal je dostupan,
i mogao bi barem izaći bilten u beta, ultra cool online verziji
Čuo sam da ove sezone bilten neće izaći.
Ima virozu i ostaje doma.
Ima virozu i ostaje doma.
Bilteni su relikvija prošlih vremena.
Mora postojat neki drugi naziv. Glasilo ili sl
Viš kak je na izborima prošla povjest
Mora postojat neki drugi naziv. Glasilo ili sl
Viš kak je na izborima prošla povjest
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI