|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: ned srp 01, 2012 12:13 pm Naslov
: |
|
|
I.... Kakje prošel turnir??
Žal mi je ko cucku kaj nisam imal prilike navratit da upoznam neke nove ljude, ak niš drugo  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
raven
|
Postano: ned srp 01, 2012 3:31 pm Naslov
|
|
Turnir je odlično prošao. Po reakcijama sam primijetio da su dečki bili super zadovoljni. Bilo nas je 20. Očekivao sam možda malo više igrača, ali valjda su ljudi već na godišnjem pa nisu mogli doći. Šteta. Pogotovu mi je žao što je bilo malo igrača iz 22 druge lige. Ali zato su bili dečki iz 4, 9, 15... lige tak da je turnir bio stvarno jak. Pobijedio je Josip Hajduk iz Pešćenice (15 liga).
Ono što mogu reći da su svi najavili dolazak i druge godine. Ljudi su zadovoljni dvoranom (klimatizirana, idealna za ovo doba godine) i organizacijom. jedini minus su nam bili stolovi. Nažalost nemamo vrhunske stolove.
Evo ovom prilikom najavljujem turnir i druge godine u ovo vrijeme. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pacer/pacemaker
Pridružen/a: 02. 03. 2010. (21:40:38) Postovi: 343 Lokacija: ne elitna Šalata
|
Postano: pon srp 02, 2012 8:12 pm Naslov
|
|
Moram reć ali baš ste smradovi svi kaj ste se došli rivat na turnir a niste nit blizu 22.lige,,ma nebum dalje niš rekel kaj mislim,,al aj tak je bilo malo igrača pa može proć,al fakat ono,ee?! _________________ Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (22:31:42) Postovi: 177 Lokacija: ZagreB
|
Postano: čet srp 05, 2012 1:39 pm Naslov
|
|
Ako nije tajna, baš me zanima koji se to biser iz 4. lige pojavio na turniru "začelja"  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
raven
|
Postano: čet srp 05, 2012 4:27 pm Naslov
|
|
A nisu biseri. Kad sam vidio da nas neće biti, a nisam htio da turnir propadne onda sam zvao i dečke iz drugih liga. Žao mi je što se turnir nije odigrao onako kako sam zamislio (samo za 22 ligu). Mislim da bi bilo ok imati jedan takav turnir, ali možda je termin loš.
U svakom slučaju ja se zahvaljujem dečkima iz ostalih liga koji su došli i spasili turnir. Posebno dečkima iz Pešćenice. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|