SOKAZ forum
18. liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Tekma se može odgoditi za tjedan, dva, ako su oba voditelja momčadi za to i pod blagoslovom referenta,čujte se telefonom dogovorite novi termin na lijep i sunčan dan i odigrajte!
Ova javna prepucavanja i spuštanja nemaju smisla,baš kao ni 10:0 za zelenim stolom,pa ne plačate zbog toga članarinu SOKAZ-u,nego da odigrate svojih 11 kola!
Ova javna prepucavanja i spuštanja nemaju smisla,baš kao ni 10:0 za zelenim stolom,pa ne plačate zbog toga članarinu SOKAZ-u,nego da odigrate svojih 11 kola!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Ikota je napisao/la:Nistze dobili odgodu i kaj sad???
Zgubili 3 boda, bolje tri boda nego nekakvo sranje na cesti. Jučer kod Velesajma nisam mogel krenut na semaforu. Cesta je bila živi led. Možda bolje da je tako. Moglo se desit i obratna situacija pa da bodovi završe kod Vas.
Ajde dečki glavu gore i nemojte da nekakav sokaz stane između prijateljstva
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
Brod je napisao/la:Tekma se može odgoditi za tjedan, dva, ako su oba voditelja momčadi za to i pod blagoslovom referenta,čujte se telefonom dogovorite novi termin na lijep i sunčan dan i odigrajte!
U tome i je stvar.Nismo mogli dogovoriti(ponuđeno nije odgovaralo nama ni njima) odgodu i kad sam pitao voditelja lige kaj da napravim ,te mu citirao zadnju poruku g.Bolfan je rekao da upišemo rezultat i neće biti nikakvih sankcija.
Kaj se tiče vremena još nisam nikad čuo da je zatvorena autocesta Zagreb-Ljubljana.
Bedasto je tako dobiti bodove , ali nakon svega nemam nikakvu grižnju savjesti i neću se više zamarati ovom tekmom.
pozz.škiljo
Gospodin Škiljo niko nije reko da će autocesta biti zatvorena, ali shvatite da je problem po ovo m vremenu doći do Vas, ja mislim dda smo tekmu mkogli onda dogovriti za 3 tjedna, kada će Vama doći gospodin Trupina i valjda tada neće opet biti ovakvog snjega. Mislim da se ko ljudi sve možemo dogovoriti bez prepucavanja, i da ste vi htjeli to smo mogli odigrat bilo kada. Ali ako Vam ova3 boda tako jako znače uzmite si, mi nećemo propasti, ali onda neznam zašto igrati sokaz ligi ako se ne možemo dogovoriti oko faking termina.
I smao da znate, jučer smo Tomo i ja mislili doći do Vas i izgubili bi jer nas je manje, ali sprječio nas je snijeg, mečava. Tak oda ne možete reći da nismo htjeli doći. A da imate barem malo više razumijevnaja odgodili bi meć za 3-4 tjedana, isto tako kako su odgodili Veluxi i njihovi protivnici, jel tako?
PA ZAŠTO TO NISTE JUČER I PREDLOŽILI NEGO U SRĐBI NAPISALI ONU PORUKU?AKO POSTOJI MOGUĆNOST ZA ODIGRAVANJE ZA TRI -ČETIRI TJEDNA, JA SAM ZA TO AKO POSTOJI MOGUĆNOST.KAJ SE TIČE BODOVA JA BIH NAJRAĐE DA BUDU POBRISANI DOK NE ODIGRAMO.ZOVITE VODITELJA LIGE I TO MU PREDLOŽITE,ILI HOĆETE DA GA JA ZOVEM?MOŽDA JOŠ MOŽEMO NEKAJ NAPRAVITI
škiljo
škiljo
Škiljo zovi ti Wolfa i sve mu objasni.
Najbolje da zaboravite nesporazum i dogovorite tekmu za neko bolje vrijeme.
Bit će to dobra tekma
Najbolje da zaboravite nesporazum i dogovorite tekmu za neko bolje vrijeme.
Bit će to dobra tekma
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
- bduralija
- Kontakt:
ovo je pravi duh SOKAZ-a, bitno je da se igra (o.a. čitaj čokljaj)... čeka se javljanje voditelja(u)...škiljo je napisao/la:PA ZAŠTO TO NISTE JUČER I PREDLOŽILI NEGO U SRĐBI NAPISALI ONU PORUKU?AKO POSTOJI MOGUĆNOST ZA ODIGRAVANJE ZA TRI -ČETIRI TJEDNA, JA SAM ZA TO AKO POSTOJI MOGUĆNOST.KAJ SE TIČE BODOVA JA BIH NAJRAĐE DA BUDU POBRISANI DOK NE ODIGRAMO.ZOVITE VODITELJA LIGE I TO MU PREDLOŽITE,ILI HOĆETE DA GA JA ZOVEM?MOŽDA JOŠ MOŽEMO NEKAJ NAPRAVITIVracko je napisao/la:I smao da znate, jučer smo Tomo i ja mislili doći do Vas i izgubili bi jer nas je manje, ali sprječio nas je snijeg, mečava. Tak oda ne možete reći da nismo htjeli doći. A da imate barem malo više razumijevnaja odgodili bi meć za 3-4 tjedana, isto tako kako su odgodili Veluxi i njihovi protivnici, jel tako?
škiljo
lijepo sam napisao da mi je osjećaj sudjelovanja u ovoj 18. bolji nego da igram 1. ligu, osim gostovanja koja su se posložila i susreta sa starim znancima, ima tu još kao što čitate dosta dogodovština... nadam se da će t.blaz i škiljo odigrati protiv tomecka i Vracka, to bi mogla bit baš zanimljiva tekma...
Eh. pretpostavke 
grozna slika hrvatskog društva, kad se malo zamisliš. Dvije fakat super ekipe, al obje nekako prvo pomisle "Ovi nas hoće preveslat".
Ne krivim ih, kao što rekoh, situacija u ovoj našoj državici je takva da ako ne nastupaš na takav način netko će te zbilja preveslat. zapravo skoro svatko kome pružiš priliku
Drago mi je da je na kraju ipak došlo do razumjevanja. Žao mi je što su u međuvremenu pale teške riječi i optužbe, pogotovo ovako javno.
Nadam se da će se do odigravanja tekme strasti smiriti i da će se tekma odigrati u prijateljskoj atmosferi kakva je i trebala biti između ove dvije ekipe.
grozna slika hrvatskog društva, kad se malo zamisliš. Dvije fakat super ekipe, al obje nekako prvo pomisle "Ovi nas hoće preveslat".
Ne krivim ih, kao što rekoh, situacija u ovoj našoj državici je takva da ako ne nastupaš na takav način netko će te zbilja preveslat. zapravo skoro svatko kome pružiš priliku
Drago mi je da je na kraju ipak došlo do razumjevanja. Žao mi je što su u međuvremenu pale teške riječi i optužbe, pogotovo ovako javno.
Nadam se da će se do odigravanja tekme strasti smiriti i da će se tekma odigrati u prijateljskoj atmosferi kakva je i trebala biti između ove dvije ekipe.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Ajmo stat na loptu, dva tri puta duboko udahnut i wuuuuuuuusaaaaaaaaa...sve 5 nema uopće ljutnje. Tak je kak je, malo je komunikacija bila nespretna, malo smo svi napeti što zbog ovog jebenog snijega, što zbog zime i pomanjkanja D vitamina koje nam drago sunce ne nudi jer ga ni nema, što zbog drugih okolnosti. Nedaj bože većega zla od 3 boda u SOKAZ ligi...neš ti....nebu svijet propal. Malo me ovih dana sve prespojilo pa se stoga ispričavam Gosp. Felixu za izrečeno i oštru retoriku. Ipsrika noh ajn mal
(se tak piše na Njemački??).
Neka ostane ovako kako smo i rekli, nebumo sad zbog jedne tekme....išli graditi Pelješki most ili..kaj ja znam tunel kroz Sljeme...kak se ono veli "ima dana do megdana"...
Poz svima i rekel bi Dr. Ivo "Idemo dalje"
Neka ostane ovako kako smo i rekli, nebumo sad zbog jedne tekme....išli graditi Pelješki most ili..kaj ja znam tunel kroz Sljeme...kak se ono veli "ima dana do megdana"...
Poz svima i rekel bi Dr. Ivo "Idemo dalje"
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
Gospodine Felix, hvala na razumijevanju, sve se može dogovoriti kad se hoće, veselim se našem susretu i neka 3 boda ubilježi onaj koji je bolji, mislim da je tako najpoštenije.
I još nešto o ovom snijegu na razini Mamića. Prestani padati više po ovom napaćenom narodu
i osobno mislim da je ivici Kosteliću dosta više ovog snijega
I još nešto o ovom snijegu na razini Mamića. Prestani padati više po ovom napaćenom narodu
i osobno mislim da je ivici Kosteliću dosta više ovog snijega
Ili kao BONBONIJERA (što bi rekla mama od Forest Gumpa): Nikad neznaš što te čeka dok ju ne otvorišVracko je napisao/la:Sokaz je kao bajka, uvijek sve završi sa sretnim krajem
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Kad se male ruke (reketi) slože,škiljo je napisao/la:ZVAO VODITELJA I SVE MU OBJASNIO.DOGOVOR JE:JA PONIŠTAVAM REZULTAT I DOGOVORENA ISTA TEKMA ZA PONEDJELJAK 15.04.
PRIHACAM ISPRIKU,NESPORAZUMI SU RIJEŠENI
škiljo
sve se može sve se može.
Zato hajmo svi u jato (Sokaz),
kao vrapci živ,živ,živ...
The Only Way Is Up...rutinski
IMA I BAJKI SA DVOSMISLENIM HAPPY ENDOM:Ikota je napisao/la:Ili kao BONBONIJERA (što bi rekla mama od Forest Gumpa): Nikad neznaš što te čeka dok ju ne otvorišVracko je napisao/la:Sokaz je kao bajka, uvijek sve završi sa sretnim krajem
Veli Snjegulica princu da je spremna udati se za njega.On ju pita:jesi li nevina?
Snjegulica će:jesam i nisam
Princ-imaš li himen ili nemaš?
Snjegulica-imam himen, a na njemu je 7 malih rupica