|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: sub sij 04, 2020 10:50 am Naslov
: 5. liga jesen 2019. za odlikaše |
|
|
Sezona je završila i lagano tone u sjećanje, pa je red da ju malo prodiskutiramo.
Naprijed idu :
1. WD textil - znao sam da su dobri, ali nisam vjerovao da će biti prvi
Dečkima svaka čast, igrali su pošteno sve tekme, pa i one za koje sam imao male sumnje.
Pokazali su konstantu bez i jednog jedinog kiksa.Bravo
2. Art kuk - očekivano idu dalje i usprkos "godini proizvodnje" to su sve rutineri koji su i dalje jako dobri i teško ih je dobiti u ovim ljigama do recimo 3. Ljige
3. Peti element - najavio sam da će biti u vrhu, čak sam vjerovao da će se boriti za prva dva mjesta.Nema veze, i 3. mjesto vodi naprijed
4. Mina plus - ako mi već ne idemo dalje, da sam morao odabrati neku ekipu koja će ići umjesto nas...odabrao bi baš moje prijatelje iz Mine
Na početku sam mislio (očito krivo) da "nemaju oni tu kvalitetu" ali su me iz kola u kolo demantirali i pokazali da ju - imaju
Ispadaju :
11. Čistoća - ispada, ali još nismo saznali šta se to dogodilo u zadnjem kolu, kada su već praktički osigurali opstanak i onda predali zadnji singl + parove
Da je Mačešić igrao sve tekme, naravno da nebi ispali...
12. Tsatsa - na kraju ispadaju za dvije ljige, što mi je možda malo čudno, ali njihov treći igrač nije mogao pratiti ritam 5. Ljige, pa je to sve eto loše završilo.
Bili su dovoljno jaki (ili mi dovoljno slabi ) da s nama odigraju 5-5
i ti bodovi su nam na kraju jako falili
13. Dr.Starčević - Điva i Pugy sigurno nisu igrači za ispasti dvije ljige, ali je ponavljam, jako, jaaaaaaako teško igrati cijelu sezonu samo sa dva igrača.
O njihovoj kvaliteti najbolje govori činjenica da imaju - najbolji par 5. Ljige
Osvojili su 1. mjesto u parovima, a ispadaju za dvije ljige
Nas su u predzadnjem kolu dobili doma (ponavljam sa samo 2 igrača) i definitivno nam zatvorili put prema 4. Ljigi, a dobili su nas i u parovima i tako nam uzeli zlatnu medalju,
To ćemo im "vratiti kad-tad"
Iduće sezone će se garantiram ekspresno vratiti u 5. Ljigu jer su već dogovorili kvalitetnog 3. igrača i ekipe u 7. Ljigi se "neće dobro provesti protiv njih"
14. Agronomski - također moji frendovi i moram reći da ih puno više cijenim kao igrače i mislim da vrijede više, pa mi je ovo zadnje mjesto iznenađenje i razočaranje
Ne znam, ne kužim u čemu je problem, ali će isto kao i Dr.Starčević u 7. Ljigi
biti jedni od favorita u borbi za vrh.
E sada....ostaju još dvije ekipe koje želim malo prokomentirati
9. Pacovi, pardon Paceri - su po imenima, i po mojoj prognozi MORALI biti ako ne među prve dvije ekipe, onda garantirano 3. ili 4.
Šta se tu dogodilo ne znam, ali vidim da su rasipali bodove gdje god su stigli, odnosno čak i tamo gdje to nisam niti u bunilu očekivao.
Realno, jako su podbacili i 9. mjesto je jednostavno nedopustìvo.
Garantirano niti sami nisu zadovoljni, pa ćemo vidjeti u kojem sastavu će igrati na proljeće opet u 5. Ljigi
7. Trans Agram - mi smo jedina ekipa koja se borila za prolaz naprijed a da je :
IZGUBILA od ekipe koje ispada za 2. Ljige (Dr.Starčević)
&
ODIGRALA 5-5 protiv ekipe koja ispada za 1. Ljigu (Tsatsa)
To dokazuje da je istinita Brodova-Kajakova izjava da mi "nemamo tu kvalitetu" za ići naprijed i iako sam se ja malo ismijavao s tom njegovom izjavom činjenica je da je Brod na kraju bio - u pravu
E sad malo detaljnije...ekipa koja želi ići naprijed to nikako ne može ostvariti ako će izgubiti 5 (pet) bodova protiv dvije ekipe koje ispadaju iz ljige i tu se nema puno za dodati.
S druge strane, mi smo kao krava koja daje 20 litara mljeka, pa se ritne i sve to prolije jer smo do 2 kola prije kraja (usprkos već jednom kiksu protiv Tsatsa) bili u odličnoj poziciji.
Imali smo sve u svojim rukama + 1. mjesto na tablici parova.
Sve je to nestalo poput "suza na kiši" i tko je za to kriv ???.........JA
https://youtu.be/HU7Ga7qTLDU
Iako....nama nitko nije "pružio ruku" kao što ju je Rutger Hauer pružio Harrisonu Fordu u tom filmu
Nemam ja tu šta puno trabunjati, te nisam imao niti jedan trening, te prasice, te guzice,
te ovakvi i onakvi uvjeti za igru i ne znam šta sve ne.
Mogu se samo pokriti ušima...
Brada je napravio šta je trebao
Sova je napravio više nego je bilo tko od njega tražio ili očekivao, pa čak niti on sam od sebe
Guga je zajebo i to treba priznati.S još 4-5 pobjeda koje sam morao napraviti, mi bi imali barem 3-4 boda više i siguran prolaz naprijed.
Sada je to prošlost i ne mogu tu ništa napraviti, osim konačno početi s treningom da se takve stvari ne ponove opet u budućnosti. _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sub sij 04, 2020 6:36 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sub sij 04, 2020 2:09 pm Naslov
|
|
I oprezno rezultati ankete i rezultati lige su ga toliko motivirali da mu je jedan trening dnevno premalo. Počeo je ludo i neće se smiriti. A još kad ubaci i kondicijske treninge ivježbe snage......
[url]
https://www.youtube.com/watch?v=27F46WPVJBs _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub sij 04, 2020 2:32 pm Naslov
|
|
Guga, neočekivano objektivno od tebe.
Ekipa Pacera je imala (još uvijek ima) velikih problema s ozljedama.
Krpali su se koliko su mogli, a zvijezda koja je trebala povući naprijed je igrala u leru.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sub sij 04, 2020 3:11 pm Naslov
|
|
| Trnac (napisa): | | Ekipa Pacera je imala (još uvijek ima) velikih problema s ozljedama glave |
P.S. ne drkaj mi po postovima  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/
Zadnja promjena: wolf; sub sij 04, 2020 6:29 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub sij 04, 2020 3:43 pm Naslov
|
|
| Saša (napisa): | I oprezno rezultati ankete i rezultati lige su ga toliko motivirali da mu je jedan trening dnevno premalo. Počeo je ludo i neće se smiriti. A još kad ubaci i kondicijske treninge i vježbe snage......
https://www.youtube.com/watch?v=27F46WPVJBs |
I taman kada sam krenuo...blagdan za blagdanom...Božić, Nova Godina, 3 Kralja...
U ponedjeljak će konačno biti gotovo, zalihe kolača su pri kraju i mogu nastaviti u Utorak s treninzima. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub sij 04, 2020 3:49 pm Naslov
|
|
| trnac (napisa): | Zvijezda koja je trebala povući naprijed je igrala u leru.  |
Oni nemaju zvijezdu  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|