SOKAZ forum
18. liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
issssssssssssssssssssssssssškiljo je napisao/la:IMA I BAJKI SA DVOSMISLENIM HAPPY ENDOM:Ikota je napisao/la:Ili kao BONBONIJERA (što bi rekla mama od Forest Gumpa): Nikad neznaš što te čeka dok ju ne otvorišVracko je napisao/la:Sokaz je kao bajka, uvijek sve završi sa sretnim krajem
Veli Snjegulica princu da je spremna udati se za njega.On ju pita:jesi li nevina?
Snjegulica će:jesam i nisam
Princ-imaš li himen ili nemaš?
Snjegulica-imam himen, a na njemu je 7 malih rupica
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
Poznavajući ove dvije ekipe znao sam da će to tako završiti. Nije trebalo niti doći do nesporazuma a niti do javne rasprave i prepucavanja na forumu. Jedan telefonski razgovor bi to sve riješio. Tomeck znam da si u turbulentnom razdoblju ali malo više strpljenja i vjera u druge ljubitelje stolnog tenisa.
I drugi put riješite to gospodski jer tako se izbjegnu teške riječi.
Pozdrav svima i svaka čast ekipama Vidre i STKOI Uspon-Yasaka na korektnosti i razumijevanju a posebno legendi Felixu na strpljenju.
Idemo dalje. Mi sutra hrabro protiv MTM u 19:00 sati u dvorani Merix.
P.S. Imaju sreće što ne moraju u pakao Dubrave ispred 150.000 navijača.
I drugi put riješite to gospodski jer tako se izbjegnu teške riječi.
Pozdrav svima i svaka čast ekipama Vidre i STKOI Uspon-Yasaka na korektnosti i razumijevanju a posebno legendi Felixu na strpljenju.
Idemo dalje. Mi sutra hrabro protiv MTM u 19:00 sati u dvorani Merix.
P.S. Imaju sreće što ne moraju u pakao Dubrave ispred 150.000 navijača.
Let the force be with you
svi šumom Saša drumom
Insinuacije!
Idem k fiškalu,se bum vas tužil !!

Idem k fiškalu,se bum vas tužil !!
Frajno je skocil s kojna na pajn,s pajna na vrgajn,pak je rekel:Klajnam se!
- bduralija
- Kontakt:
maloprije sam zlorabio položaj kapetana i s kapetanom Boanerges II. dogovorio tekmu 5. kola u Ritmu za 09.04.2013. s početkom u 20 sati... ovim putem se zahvaljujem što su nam izašli u susret jer nam termini slijedeći tjedan nisu odgovarali...
gledao sam malo u prošlost i skužio da nismo uspjeli najranije otvoriti 13. stranicu teme foruma SOKAZ-a, dan ranije (25. ožujak) to su napravili na temi 20. lige proljeće 2011. kada se poklopila ekipa Dren, 55, lkota...

gledao sam malo u prošlost i skužio da nismo uspjeli najranije otvoriti 13. stranicu teme foruma SOKAZ-a, dan ranije (25. ožujak) to su napravili na temi 20. lige proljeće 2011. kada se poklopila ekipa Dren, 55, lkota...
Proljeće 2011 je počelo i tri dana kasnije tj. 07.3. A OVO JE POČELO 04.3
Tako da si i to trebal uzet u obzir "statističaru " jedan
Znači kasniš ne 1 već 4 dana

Tako da si i to trebal uzet u obzir "statističaru " jedan
Znači kasniš ne 1 već 4 dana
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
- bduralija
- Kontakt:
imaš pravo lkota, no u nekim stvarima i ne...Ikota je napisao/la:Proljeće 2011 je počelo i tri dana kasnije tj. 07.3. A OVO JE POČELO 04.3
Tako da si i to trebal uzet u obzir "statističaru " jedan![]()
Znači kasniš ne 1 već 4 dana![]()
recimo da je liga ovo proljeće krenula 4 dana ranije, to je OK...
no datum otvaranja teme se razlikuje 3 dana...
druga stvar, ne kasnim ja, već svi oni koji komentiraju, prognoziraju i što već (xy)iraju na temi 18. liga proljeće 2013.
valjda će se jednom reći - 18-ta liga proljeće 2011 rulz
xy - može recimo biti kibic ili imaš bolju ideju!?
Da u nekim.... U više njih, da ne kažem da većinom i nisam u pravu, al borim sebduralija je napisao/la:imaš pravo lkota, no u nekim stvarima i ne...Ikota je napisao/la:Proljeće 2011 je počelo i tri dana kasnije tj. 07.3. A OVO JE POČELO 04.3
Tako da si i to trebal uzet u obzir "statističaru " jedan![]()
Znači kasniš ne 1 već 4 dana![]()
![]()
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
V Torek ob 18:30 bume igrali z Dugavama pri nami
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +