Istina je da su samo 4 ekipe na forumu, al smo glasni . Odigrali smo sinoć sa rudarima - izgubili 3-7 - zaključak: s obzirom na sve, dobro smo i prošli . Ali morati ću se službeno žaliti na ekipu rudara. Em dobro igraju, em su tak brzi da ni sa 2,3 prasice ne možeš poen dobiti. I to vraćaju. Takve ekipe treba izbaciti iz Sokaza, uništavaju temeljne stvari stolnog tenisa - prasice . Šalim se. Dečki igraju jako dobro a znaju se ugodno i družiti na šanku poslije tekme.
napokon smo dogovorili jednu tekmu... igramo s Botincem u ponedjeljak 25.11.2013. u 19 sati...
gledam neke lige npr. 16. već imaju sve rezultate 7. kola, a mi smo skroz okljaštreni, pogotovo što je i Prigorje odustalo... Daniel nam treba doletjeti, no kako Pleso štrajka, valjda će do tekme nekako doći...
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Gle, nećemo se vrijeđat. Najbolja je 17-ta liga. Istina je da nam malo zapisnici škripe, jedna ekipa je odustala od natjecanja, a jedna dogovara tekme putem Hrabrog Pere, ipak je naša 17-ta najbolja.
Ja sam već organiziral ovak; Malu vodim kod punice u 15-do 14 pred Cinestar u novom Zg-u idu gledat od 14 i 25 Šegrta Hlapića koji traje taman do 16 i 10 (do kad je i Sinni) tak da ju odmah pokupim. Inaće bi i ja došel na Vjesnik, a možda još i dođem bum videl.
p.s. Ljepše mi je igrati u Vjesniku
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)