| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
unchained
|
Postano: ned pro 29, 2013 4:26 pm Naslov
: |
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned pro 29, 2013 5:00 pm Naslov
|
|
a sada malo o onima kojima je do plesanja...
Postoje razlozi zbog kojih postoje pravila pa tako i ona o dimenzijama dvorane, temperaturi i osvjetljenju. Ta pravila nije teško ispoštovati ukoliko postoji dobra volja.
Biti domaćin u dvorani u kojoj je 7 stupnjeva, a svijetlo je 75W je kranje nepoštivanje gosta, pravila i na kraju bezobraština...
izgovori i demagogija su slijedeći:
-ma kaj ima veze? ovo je rekreacija..
-hrđavom k...u i dlaka smeta
-bitno je da se družimo..
-bitna je piva...
-ma mi smo prijatelji (a nismo) pa kaj ima veze..
Poanta je u tome da takvi domaćini znaju da im je dvorana neispravna pa se postavlja pitanje zašto ne odu u goste u primjereno zagrijanu i osvijetljenu dvoranu kada je "nema veze", "to je rekreacija" i kada je bitna piva. Naravno ti koji prigovoriš si čangrizava spodoba a oni koji te žele prevariti su cool. Zgodna zamjena teza...
Dakle oni koji imaju takve dvorane, uz mahanje zastavama prijateljstva i rekreacije, itekako znaju što rade...
I u našoj ligi se u jednoj dvorani igralo na stolu za vikendicu (čujem da se to sad popravilo). Ne znam kako je sad sa Prečkom. I tamo je svijetlo ispod svake razine a ni mjesta baš nema... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
unchained
|
Postano: ned pro 29, 2013 6:18 pm Naslov
|
|
| Apsolutno se slazem. I o tome se radi, cijela ova halabuka je krenula iz benignih komentara. Nit je u dvorani TOZ-a sedam stupnjeva niti je iznad stola jedna sijalica koja slabije svijetli kako kazu "prosvijetljeni" i "dobroupuceni". Pravila postoje s razlogom i tu smo da ih se drzimo. Pa ko voli nek izvoli. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned pro 29, 2013 7:01 pm Naslov
|
|
| unchained (napisa): | | Apsolutno se slazem. I o tome se radi, cijela ova halabuka je krenula iz benignih komentara. Nit je u dvorani TOZ-a sedam stupnjeva niti je iznad stola jedna sijalica koja slabije svijetli kako kazu "prosvijetljeni" i "dobroupuceni". Pravila postoje s razlogom i tu smo da ih se drzimo. Pa ko voli nek izvoli. |
Je istina je.
Nije jedna sijalica od 75 wati nego su 2 po 40 wati...
Vidim ja da Vi samuraji i dalje ne popuštate.No dobro, u jednu ruku (samo ne znam u koju) je to i simpatično.Ne date se krstiti i ne može Vam nitko objasniti da to nije dvorana (kancelarija) koja zadovoljava uvjete za igranje lige, ali šta se tu može.
Baš me interesira kaj budu rekle nove ekipe (ako odete ligu gore) kada dođu na lice mjesta, sada kada su unaprijed pročitali na forumu šta ih čeka
Stvar je u tome što i Vi sami znate da to nije u redu, valjda se zato i tako grčevito branite i hočete sve nas uvjeriti da je crno ustvari bijelo, a nije...
Nadopuna, dali je točna informacija da prelazite u novu dvoranu s 4 stola i ako je to istina onda ova rasprava više i nema smisla, a cijenu je platio naš analitičar Pravdoljub Trnski... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dario-zg-zapad
|
Postano: ned pro 29, 2013 9:24 pm Naslov
|
|
A sad malo o stolnom tennisu danas prvi put odradil trening
Sa ante salinovic.
Sta rec bilo je sjajnih sat i pol igre i odlicnih poena sa jedne i druge strane. U pocetku me tak mlatil mislim bil je svaki set napet al nikak da uzmem pobjedu sve ukupno a onda sam skuzio da ga trebam prvo fizicki umorit da mu snage ponestane i onda sam krenuo dobivat
Super trening  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
unchained
|
Postano: ned pro 29, 2013 9:59 pm Naslov
|
|
Isssss... pa nismo ovdje zbog stolnog tenisa di ste trenirali? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dario-zg-zapad
|
Postano: ned pro 29, 2013 10:04 pm Naslov
|
|
u atomskom sklonistu na gredicama |
|
| [Vrh]
|
|
 |
unchained
|
Postano: ned pro 29, 2013 10:22 pm Naslov
|
|
| Aaaa, u Arapovica. Lijepo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: ned pro 29, 2013 10:37 pm Naslov
|
|
kolko sam ja skuzil trening je bio u dvorani  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ante
|
Postano: ned pro 29, 2013 11:57 pm Naslov
|
|
Da, istina je da mi kondicija nije jaca strana , ali razlog promjene rezultata vjerojatno jos vise lezi u tome sto je Dario poceo sve pogadjati. A onda nisam mogao nista, osim skupljati loptice
U svakom slucaju, super trening. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pon pro 30, 2013 8:18 am Naslov
|
|
Slučajno me put nanio u tu famoznu Roninovu dvoranu,i stvarno ne kužim otkud toliko kritiziranja.Nisam igrao i obraćao pozornost na rasvjetu,ali sigurno zadovoljava sve uvjete što se tiče prostora oko i iznad stola.Na podu je parket,što je odlično,stol je solidan a temperatura je bila više nego dobra.(Mi smo u J.T. imali problem pretople dvorane pa smo morali i po najvećoj zimi isključivat radijatore),po meni je nekih 17-18 stupnjeva idealna igračka temperatura.
E sad ako svijetlo nije dobro onda bi domačinima preporučio da to poprave jer su izdaci minimalni (raster do dva iznad stola čine čuda a cijena je 150-300 kn),što je uvijek bolje nego inatiti se.Svijetlo je jedan od najbitnijih faktora,i to ne samo nad stolom nego i kad se odmakneš od stola.
U svakom slučaju mislim da ste krenuli malo preagresivno na dečke iz Ronina,siguran sam da im nije ni u jednom trenutku bilo na pameti da s lošijom rasvjetom ili slabijim grijanjem ostvare prednost nad protivnikom.
Relativno su novi u SOKAZ-u,igraju 21. ligu,imaju volju i entuzijazam,i mislim da je kontraproduktivno sve ovo prozivanje pa čak i vrijeđanje.
Postoje i ljepši načini da se ukaže na neke nedostatke. _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: sub sij 04, 2014 9:08 pm Naslov
|
|
Sretna Nova Godina 21. ligo !!!
Što se tiče hladnih i ostalih neprikladnih dvorana,
trebalo bi oformiti komisiju od tri vještaka (Guga, Trnski i još jedan normalan )
koja bi izdavala uporabnu dozvolu za dvoranu.
Normalno, kako živimo u demokratskom društvu, mora postojati i mogućnost referenduma kojim bi se moglo poništiti mišljenje komisije.
Za raspisivanje bi trebalo 200 potpisa, a da referendum prođe izlaznost od 50%+1 član  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|