SOKAZ forum
21. liga jesen 2010
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Private_Driver
- Private_Driver
eto svi rezultati na netu

gledajući rezultate susjednih liga, ukoliko se desi čudo i nitko ne odustane na proljeće u prvih 20 liga, slijedeće godine 20. liga će izgledati ovako:
MIROVINAC I.-PACERI
POHABANE GUMICE
VELUX ARHITEKTI
SNAJPER
BALKAN EXPRESS
DR. ANTE STARČEVIĆ-1000
ORA
PBZ d.d.
INTERCAPITAL
BRIDŽ KLUB ELEMENT
KOMIŽA
PETI ELEMENT
Živi bili pa vidjeli
No najvjerojatnije neće biti Pacera jer će ići u višu ligu a možda čak i Intercapitala
a pridružit će nam se STK Zagreb i Uriho (eventualno Pliva III)
gledajući rezultate susjednih liga, ukoliko se desi čudo i nitko ne odustane na proljeće u prvih 20 liga, slijedeće godine 20. liga će izgledati ovako:
MIROVINAC I.-PACERI
POHABANE GUMICE
VELUX ARHITEKTI
SNAJPER
BALKAN EXPRESS
DR. ANTE STARČEVIĆ-1000
ORA
PBZ d.d.
INTERCAPITAL
BRIDŽ KLUB ELEMENT
KOMIŽA
PETI ELEMENT
Živi bili pa vidjeli
No najvjerojatnije neće biti Pacera jer će ići u višu ligu a možda čak i Intercapitala
a pridružit će nam se STK Zagreb i Uriho (eventualno Pliva III)
Neznam Spin.
Jednostavno dok ne odigraš protiv ekipe ne možeš zbilja procjeniti jesu li toliko jači ili ne. Možda su ostale ekipe (dakle bez prvih 4) toliko lošije da su Paceri u stvari samo za nijansu jači od prvih 5 ekipa iz 21. lige?
A između ostalog, zašto bi bio problem da paceri budu uvjerljivo prvi u 20. ligi sa maximalnim brojem bodova? Očito da su to onda i zaslužili. Borba će onda biti za 2 i 3. mjesto između ostalih ekeipa a prestiž će biti koliko partija smo dobili protiv pacera. Također, igrat protiv kvalitetnije ekipe nosi mnoge prednosti jer naučiš više i nabrijaniji si. Ako ih nema 5. već jedna mislim da je to bolje za ligu nego da smo svi podjednaki.
Jednostavno dok ne odigraš protiv ekipe ne možeš zbilja procjeniti jesu li toliko jači ili ne. Možda su ostale ekipe (dakle bez prvih 4) toliko lošije da su Paceri u stvari samo za nijansu jači od prvih 5 ekipa iz 21. lige?
A između ostalog, zašto bi bio problem da paceri budu uvjerljivo prvi u 20. ligi sa maximalnim brojem bodova? Očito da su to onda i zaslužili. Borba će onda biti za 2 i 3. mjesto između ostalih ekeipa a prestiž će biti koliko partija smo dobili protiv pacera. Također, igrat protiv kvalitetnije ekipe nosi mnoge prednosti jer naučiš više i nabrijaniji si. Ako ih nema 5. već jedna mislim da je to bolje za ligu nego da smo svi podjednaki.
- Pacer/pacemaker
- Private_Driver
- Pacer/pacemaker
Ljudi kaj vi brijete?Ko kaže dda je 20_ta uopće jača liga od vaše 21.i da smo mi kao nešt bolji za nijansu od prvih 5 iz 21.To uopće nije točno da tako razmišljate.Mogli smo i mi ostat u 21.i bit tamo neki 3.,4,5,ko zna,sve vam je to tu negdje,takoreč isti k.....Dren je napisao/la:Neznam Spin.
Evo da se i mi javimo nakon nekog vremena.
Apsolutno se veselimo sljedećoj polusezoni jer su doista sve potencijalne ekipe u 20toj koje smo do sada upoznali i više nego super i bilo nam je full dobro igrati i družiti se sa svima. Vjerujem i da je ostala ekipa jednako kvalitetna i zato jedva čekamo proljeće.
Ipak, moram pitati "kombinatorca" Drena otkuda ideja da mi napredujemo odmah nakon Pacera? Zar ne idu naprijed prvo svi iz 20te pa tek onda svi mi ostali?
Apsolutno se veselimo sljedećoj polusezoni jer su doista sve potencijalne ekipe u 20toj koje smo do sada upoznali i više nego super i bilo nam je full dobro igrati i družiti se sa svima. Vjerujem i da je ostala ekipa jednako kvalitetna i zato jedva čekamo proljeće.
Ipak, moram pitati "kombinatorca" Drena otkuda ideja da mi napredujemo odmah nakon Pacera? Zar ne idu naprijed prvo svi iz 20te pa tek onda svi mi ostali?
- Private_Driver
Ljudi bit ce zanimljivo kako god se ekipe poslože, makar bi volio da glavni akteri ovog foruma ostanu na okupu, ne zaboravimo da smo najbolja liga SOKAZ-a( najjaktivniji forum, najbrže unošenje rezultata, najveća izjednačenost lige) a i kao ljudi uz jednu malu iznimku( znamo svi tko) smo vise manje ok.Mi nažalost slijed sezone gubimo Jana koji ide u 17. ligu, sta nam je zao, ali smo solidna ekipica i ovako.Pišite sta se događa, isto tako ponude za prijateljske utakmice vrlo rado primamo. Pozdrav svima! 
Ako stvari krenu kako se najavljuju (časl iz prve lige odustaje?) mislim da će biti hrpe pretumbavanja i tko će igrati dogodine 19., 20.u a tko 21. je posve neizvjesno. Al poznam većinu ekipe iz 20.e i to su isto super ljudi, tako da će sigurno bit dobro!
Što se tiće vas, definitivno ste lošiji bez Jana. Al ništa što se ne bi moglo popraviti s malo treninga. Hehe, zamislite na kraju prijateljsku s njima i vi ih dobijete? samo dodatni motiv, zar ne?
Što se tiće vas, definitivno ste lošiji bez Jana. Al ništa što se ne bi moglo popraviti s malo treninga. Hehe, zamislite na kraju prijateljsku s njima i vi ih dobijete? samo dodatni motiv, zar ne?
- Private_Driver