Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
A znam. Nije ti lako...jer puno ti toga nije jasno.
Pogotovo koncepti strpljenja i tolerancije
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
eto, nisam ni sumnjao
ti jesi upoznat s konceptom tolerancije i strpljenja, al ga poznaš pod narodskim imenom!
Dren je napisao/la:"pa?" ide na "Mislim da gospoda iz Nezgoda baš i ne posjećuje forum"
posjećivanje foruma i upisivanje rezultata su dva različita svijeta - čak su i registracije različite. Stoga ako nisu na forumu ne znači da ne upisuju rezultate.
I da, ne tangira me, ako znam rezultat. A vidi vraga, znam ga. Ljudi javili.
I pogotovo me ne tangira zato što je igrano ono...u ponedjeljak tekućeg kola. Da kasne, pa hajde. Al ono, niti jedna tekma ovog kola nije odigrana osim te, ni jedna nije upisana...i sad je problem što 2 dana od igranja, u sredini kola, srijeda, ova što jest odigrana - nije upisana
Malo si mi živčan?
Dren upal si u komunikaciju između Tole i mene. Komunikacija kakva takva (pošto čovjek šuti baš i nije neka), ali nigdje nisam spomenuo niti tebe niti tekme od Briđa. Neznam zakaj imaš potrebu svugdje ,ali baš svugdje gurat nos, kak bi rekli naši stari. Kaj sam trebal napisat da ne posječuju server na kojem je sokazova stranica. Napisal sam forum, a s tim se podrazumjeva str.
Ne kužim kakve ima veze tvoje tangiranje ili ne kad se nisam obratio tebi već toli. Ovo kasnije je proizašlo iz tvojeg upadanja u razgovor, bez veze.
Pozdrav.
Sad buš opet rekel da nam fali tolerancija i socialna inteligencija i kaj ja znam.
Ali daj se malo prizemlji , lakše ćeš pretrpjet poraz za tjedan dana
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
trebao sam to napomeniti
tamo zna bit pakleno iako je zapravo podrum
inače mi prosuli bodove protiv Lime, ostalo 5:5.
ja 2 č 2 i parovi.
šteta, jer je goco imao 4 meč lopte (protiv igrača koji je dobio čanadija 3:0)
al šta je tu je.
ma daj, svađe?
pa poznamo se dovoljno dobro da ne igramo u rukavicama, i rasprava baš zbog toga izgleda žešće...al uvjeren sam da ni s jedne strane nema zlobe ili zle namjere.
Mi se vidimo u petak, naoštrite rekete