tomeck je napisao/la:Uriho-Amarena odgođeno za Petak 19:00 sati
kvote:pobjeda Amarene-2 pobjeda Uriha-2.75 i remi-1.85
dosta toga ce ovisiti o Martinu Pendelu koji cesto sam sebe zna pobjedit pa cemo vidit.Sretno ekipama neka bolji pobjedi
Rakuni - Klinika 4:6 ...odlicna tekma...skoro smo imali bod, bit ce bolje drugi put. puno hvala Plankerima na gostoprimstvu u njihovoj dvorani i podrsci!
Da mozda je to nekako najrealnije za ocekivat samo se nadam da cemo poremetit malo tvoju prognozu i iznenadit kliniku no vidit cemo ima se jos za igrat
Mislim, kaj je ovo? Preko 24 sata bez ijednog posta? Pa ovak će vas (nas) 17. liga preteći po količini brbljanja.
A sad ozbiljno: nitko iz 23a lige nije mi još poslao zapisnik ovog (sedmog) kola, a ni 23b nije puno bolja. Pa nije moguće da se sve igra danas i sutra (petak)
Sto se tice 23.b lige sutra igraju daltoni vs hucuk i amarena vs uriho a za stetocine i spanere se ne zna jer nitko od njih ne prati forum a ne znam zasto nema zapisnika spaneri klinika
Klinika - Španeri (šesto kolo) je odigrano - 6:4. Rezultat nisam unio zbog manjih tehničkih problema, nadam se da ću sutra to srediti.
Španeri sedmo kolo igraju danas.
Plankeri-Pliva,6:4.
Tonković nas je sve umlatio,dečko vuče spinove sa bekenda i forhenda ko lud ,svaka čast
Probali smo ga svi poštopat al jednostavno nije išlo
Al se bar mogu pohvalit da sam mu jedini oduzeo set
Tekma je bila super čestitamo dečkima na odličnoj igri