| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ivan512
Pridružen/a: 09. 11. 2013. (21:05:21) Postovi: 75 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sub svi 16, 2015 8:07 pm Naslov
: |
|
|
| Citat: | Evo imam neke tužne vijesti sad ne znam kako stvari stoje na tablici i kome trebaju bodovi samo znam da smo mi prvi
Nećemo moć odigrati sa pešćenicom zadnju tekmu jer oni nam nude utorak i srijedu a mi tad nemamo auto tako da nažalost
E sad ako oni žele odigrati možda u subotu ili nedjelju ili doći kod nas u prečko pa da odigramo |
Pa ja ne vidim u čemu je problem. Budući da oni imaju auto, neka dođu kod vas i stvar rješena  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: sub svi 16, 2015 9:02 pm Naslov
|
|
Vidim da još nisu upisani rezultati sinoćnjeg meča,
ja bi ih upisao ali u zapisniku nisu zapisani 4. i 5. set 8. meča između Patrika i Zorana.
Mislim da je bilo 11:5 i 12:10 (u petom setu znam da je Zoran imao jednu meč loptu)
Pa ono, tu nešto po sjećanju zapišite, objavite i pošaljite  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: uto svi 19, 2015 2:44 pm Naslov
: zadnje kolo |
|
|
Tko će prvi završiti prvenstvo? Tko će prvi upisati rezultat zadnjeg kola?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: uto svi 19, 2015 3:13 pm Naslov
|
|
Evo mi smo na žalost morali predat
Tako da smo mi gotovi za ovu sezonu,bila stvarno interesantna sezona dobro se igralo sad idemo u malo teže lige i jako smo uzbuđeni
Moram čestitati g.Duraliji na pobjedi izgleda da mi je to jedini poraz ove sezone a očekivao sam ih više jer nije baš bilo puno treninga ove sezone
Ako smo nekog zeznuli za bodove što nismo igrali stvarno nam je žao ali šta je tu je nismo mi krivi  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri svi 20, 2015 8:23 am Naslov
|
|
šteta. Nije baš u duhu fair playa - Oštetili ste par ekipa za plasman.
no šta je tu je...bilo je gusto u borbi za treće mjesto, i bilo tko da bude treći, zaslužio je. Pešća included
Neću prejudicirati, oke ste momci - ne znam razloge predaje i vjerujem da su opravdani. A i Pešća je dobra, možda bi i izgubili.
Stoga, nadam se da ste se dobro opravdali voditelju i da razlozi predaje imaju smisla.
Čisto da ne bude repova s pravilima:
Članak 18.
Momčad koja preda utakmicu bez borbe, odnosno čijom krivnjom utakmica ne bude odigrana u posljednja tri kola, kaznit će se novčanom kaznom i oduzimanjem pet bodova za svaku predanu utakmicu.
za bodove se ne morate brinuti, i s -5 ste prvi (bolji omjer s Abesinijom) al ima tu i priča o davanju neš novaca
Šteta, bolje ih potrošit na pivo
Stoga riješite to pametno s voditeljem. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri svi 20, 2015 8:30 am Naslov
|
|
Kakvi su to Leteći medvjedići ako do Pešće moraju autom???
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: sri svi 20, 2015 10:32 am Naslov
: šteta |
|
|
| Šteta za neodigranu dobru tekmu. Pravilnik kaže: -5 bodova i 100 kn ( runda za obadvije ekipe)... šteta |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri svi 20, 2015 10:49 am Naslov
|
|
Pravilnik kaže i
Članak 33.
Momčad koja preda utakmicu bez borbe, odnosno čijom krivnjom utakmica ne bude odigrana, kaznit će se za svaku neodigranu utakmicu oduzimanjem tri boda i novčanom kaznom.
Momčad koja preda utakmicu bez borbe, odnosno čijom krivnjom utakmica nije odigrana u posljednja tri kola momčadskog prvenstva, kaznit će se za svaku neodigranu utakmicu oduzimanjem pet bodova i novčanom kaznom.
Momčad može biti oslobođena plaćanja novčane kazne i oduzimanja bodova, ako za neodigranu utakmicu postoje opravdani razlozi, i to na osnovu Odluke voditelja lige u roku od pet dana od predane utakmice.
Kažu da su uto i srijedu bez tako da... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
|
Postano: sri svi 20, 2015 11:12 am Naslov
|
|
Nama je stvarno žao ali šta da radim mi smo uvjek za tekmu nije da nam se nije dalo ić,palić je pogotovo htio ić jer je htio osigurat treće mjesto na tablici trebala mu je samo jedna pobjeda ali moro je odustat jer nemamo auto i ima školu ujutro a tekma je bila dogovorena u Rakitovcu u 8 sati i još jednom ponavljam NEMAMO AUTOO
Kao prvo Pešćenica je izvan zetove zone a Rakitove je bio dogovoren u 8 sati kako bi mi došli nazad to mi nije jasno i još smo zvalli voditelja lige prošli tjedan i obavjestili ga da je moguće da ćemo morati predati jer nemamo načina da dođemo na tekmu
Sve vaše prijateljske prijetnje mi se stvarno gade jer nismo mi krivi i vama je sad razumljivo žao i meni bi bilo ali zašto sad pokušavate nas okrivit trebali bi sokaz krivit jer imaju ekipu izvan zetove zone
Ne vidim razlog zašto bi mi sad morali plaćat neku kaznu to mi je stvarno smješno tolko o tome što svi misle da je ovo rekreacija,i još jednom nemamo prijevozno sredstvo što se zove Automobil,imamo samo 18 godina i vi sad očete djeci od 18 godina nekaj naplačivat to sve govori o vama stvarno sam razočaran _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: sri svi 20, 2015 11:31 am Naslov
|
|
Nismo jednom igrali samo dvojica... (zamisli tragedije!)
Osim toga, ključna je riječ: REKREATIVNO!!! - sve može, ali i nemora
ionako idete dalje pa malo smanji doživljaj |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sri svi 20, 2015 11:37 am Naslov
|
|
Rakitovec je u zoni ZET-a...
Ostalo su prazne priče! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri svi 20, 2015 11:47 am Naslov
|
|
| Koliko ima vožnje zetovim tramvajem i busom od Dubrave do Rakitovca? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
|
Postano: sri svi 20, 2015 11:49 am Naslov
|
|
haahhahahahahha ovo neka šala
Ja da samnjim doživljaj tu dobvamo neke prijetnje i žalbe stavrno i ja isto sam glup što pišem tu po forumu i pokušavam objasnit
Osim toga, ključna je riječ: REKREATIVNO!!!
Pa da ljepo je servirat iz ruke stvarno super  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: sri svi 20, 2015 11:56 am Naslov
|
|
A kaj maltretirate djecu?
Ak su i htjeli pustit njihova stvar.
Mogli su otići tam, najesti se i napiti i napisati zapisnik, i smijati se svima.
Kaj ste se svi digli protiv njih??
I nikog nisu zajebali jer Abesinija i tehničari ako pobijede u zadnjem kolu idu na drugo i treće mjesto.
Jedino je ZET imao šanse u slučaju poraza pešče preskočiti ih za jedan set.
Ali otom potom, svatko je tvorac svoje sreće.
Imao je ZET 12 kola za osigurati mjesto na tablici.
Zadnja promjena: vjeverko; sri svi 20, 2015 12:01 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri svi 20, 2015 12:00 pm Naslov
|
|
Od kuda si sada potegnuo serviranje iz ruke?!
Mi o Rakitovcu i višesatnom drndanju zetovim busevima i tramvajima, a ti o serviranju iz ruke?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: sri svi 20, 2015 12:04 pm Naslov
|
|
Pa naučit ćeš i ti, još si mlad.
Zadnja promjena: vjeverko; sri svi 20, 2015 12:06 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri svi 20, 2015 12:04 pm Naslov
|
|
| vjeverko (napisa): | | Kaj ste se svi digli protiv njih?? |
Ja ih pokušavam braniti jer znam da su dečki bez prijevoza. A kako je biti bez prijevoza najbolje znaju oni koji ga nemaju. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
|
Postano: sri svi 20, 2015 12:08 pm Naslov
|
|
| Citat: | | Osim toga, ključna je riječ: REKREATIVNO!!! |
Rekreatvino drmanje serve iz ruke sa smješkom na licu
 _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
|
Postano: sri svi 20, 2015 12:10 pm Naslov
|
|
Hvala trnski na obrani,ako dođe do suda uzimamo te za odvjetnika  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: sri svi 20, 2015 12:22 pm Naslov
: smanjiti tenzije |
|
|
Medvjedići - malo smanjiti tenzije. Nisam primjetio da je netko ovdje prijetio ili najavljivao žalbe. Slučaji predaje utakmice bez borbe pogotovo u zadnjim kolima su vrlo rijetke (osobno ne sjećam se takvog slučaja u lizi u kojoj sam igrao) i zato komentiramo, a i saznamo nešto kaj nismo znali.
Kako ste dogovarali utakmicu i vrijeme odigravanja iste, to znate Vi i dečki iz Pešćenice. Vi ste odlučili ne otići na utakmicu i to je Vaše pravo. Isto tako, takvi slučajevi su predviđeni pravilnikom i prema njima će se postupati.
Ja sam mislio da Vam zbog toga, automatski slijedi neka kazna no evo Trnski je objasnio da to i ne mora biti tako.
Iskreno, potpuno mi je svejedno da li će Vas netko zbog toga kazniti ili neće. Ionako to ne zavisi od nikoga od nas i od naših upisa. Ali smatram neprimjerenim nekoga prozivati ili vrijeđati |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|