SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Nije istina. Bio sam uvjeren kak buš došel pogledat Tnskog i njegove botaničare, Al jbg valjda sam se opet prevaril
Neznam kad bum igral "tvoje" lige jer ne ovisi samo o meni već i o mojim suigračima. Jedino da kao i ti odem iz ekipe i potražim ekipu u recimo 5 ili 6 razredu. Sorry al to me ne pali. Rađe ja ovak polako od 23. prema dole.
Možda se sretnemo u Zimskom kupu pa buš videl kaj je mrak kaj je kmica ,,, kak bi to moj drug mentor Mixer rekel
btw i ne igramo Trnski i ja 12. ligu već 13.
Neznam kad bum igral "tvoje" lige jer ne ovisi samo o meni već i o mojim suigračima. Jedino da kao i ti odem iz ekipe i potražim ekipu u recimo 5 ili 6 razredu. Sorry al to me ne pali. Rađe ja ovak polako od 23. prema dole.
Možda se sretnemo u Zimskom kupu pa buš videl kaj je mrak kaj je kmica ,,, kak bi to moj drug mentor Mixer rekel
btw i ne igramo Trnski i ja 12. ligu već 13.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Ovo su sad več teške provokacije.Ja sam jedino promjenil ekipu iz 23.a
(Zlarinski koralji) u 14. (Riz 2), a nakon toga sam se penjal ljigu po ljigu.
Iz 14. u 13. u Igepu (pa promjenili ime u Zagonđije), ne brojim jer se ekipa
Riz praktički razišla nakon kaj je Marijan Vukelić rekel da više ne bu igral.
Od tada idem ljigu po ljigu, dobro možda druge sezone promjenim ekipu ak ne odemo naprijed
Svojevremeno sam trebal doći kod vas, ali to je propalo, tak da su nam
putevi već dosta isprepleteni iako se znamo tek 3 godine pa ne znam čemu ovakvi zajedljivi komentari.Svako sam sebi bira put
Znal sam da buš se zahaklal na tu 12. ljigu...to samo pokazuje da te "žulja" i 11.
Ne brini, samo ti treniraj, i skini soft sa BH pa buš opasniji...
Bilo bi mi drago da zaigramo u Zimskom kupu
(Zlarinski koralji) u 14. (Riz 2), a nakon toga sam se penjal ljigu po ljigu.
Iz 14. u 13. u Igepu (pa promjenili ime u Zagonđije), ne brojim jer se ekipa
Riz praktički razišla nakon kaj je Marijan Vukelić rekel da više ne bu igral.
Od tada idem ljigu po ljigu, dobro možda druge sezone promjenim ekipu ak ne odemo naprijed
Svojevremeno sam trebal doći kod vas, ali to je propalo, tak da su nam
putevi već dosta isprepleteni iako se znamo tek 3 godine pa ne znam čemu ovakvi zajedljivi komentari.Svako sam sebi bira put
Znal sam da buš se zahaklal na tu 12. ljigu...to samo pokazuje da te "žulja" i 11.
Ne brini, samo ti treniraj, i skini soft sa BH pa buš opasniji...
Bilo bi mi drago da zaigramo u Zimskom kupu
The Only Way Is Up...rutinski
Guga je napisao/la:Ma pusti ga, viš da je nadrkan.
Opet je počel s onom svojom iritantnom ciničnom fazom...
Baš sam se vratil s treninga.
odigal sam par tekmi , sa Stipom, Čanadiem, Kemilom i Pavićem.
Lijepo su me napucali i sad mogu lijepo na posel
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Najbolje mečeve sam baš odigral u bivšoj Arapovićevoj dvorani
Tak da me ambijent ne mući, a kolko sam skužil ni moje ostale suigrače.
Nego rađe razmišljajte o ambijentu kao recimo od Medvedgrada ili Dugog sela, jel tako g. Kivač
Nego Kivač kad igrate protiv Spartakovaca????
Buš ti igral?? Inače im više ne igra onaj naš prijatel

Tak da me ambijent ne mući, a kolko sam skužil ni moje ostale suigrače.
Nego rađe razmišljajte o ambijentu kao recimo od Medvedgrada ili Dugog sela, jel tako g. Kivač
Nego Kivač kad igrate protiv Spartakovaca????
Buš ti igral?? Inače im više ne igra onaj naš prijatel