SOKAZ forum
18. liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
u početku smo se zvali ORA 61-67 što je označavalo godišta igrača. to smo izgubili kao i "samo vas gledam, majku vam božju" sa pripadajućom slikom zbog inzistiranja "mladog" člana a zahvaljujući (vjerojatno osobnom) poznavanju dotičnog.55 je napisao/la:Moram te ispravitiSaša je napisao/la:Mi smo u prosjeku 40. Mladi Iskerka nam kvari prosjek.
Najstarija ekipa je RIZ veterani. Njih trojica malo manje od 200. Ali od osnutka su izgubili tek jedan meč i to gusto 6:4 u prošlom kolu 16.lige... Ne znam koliko godina ima Kamba senior (Kamenić), ali gospoda Nuernberger, Lekić i Ivanković imaju 220 godina, skupa s gospodinom Dukom (koji je s njima hodao kao 4. igrač na tekme) imaju 307-308 godina!
![]()
![]()
![]()
Gospodin Nuernberger im ozbiljno kvari prosjek, ima samo 68 godina i dioptriju +8!![]()
mogli bi tako nešto uvesti
ili zbroj godina prva tri? (kako bi se u nekim slučajevima zadržali na troznamenkastom brojčeku
SAMO DA Ž PETLJAK NE DONESE TORTU SA SVIJEĆAMA.PA KO BU TO SVE POGASIL DA SE NE VUŽGA CJELA SELSKAŽugec je napisao/la:Kad dođete u utorak, nemojte se dati iznenaditi rođendanom člana "sestrinske" škvadre (ORA) koji niš ne brka, zna da je nakon jure - Željko.škiljo je napisao/la:
MOJ TAST JE TU NEGDJE JER JE U SOKAZU OD RANIH ŠESZDESETIH(čini mi se od 1964) A SAD IMA 76god. JOŠ UVIJEK POMALO IGRA I NIJE SENILAN TJ.NE BRKA DA LI JE ROĐEN U DOBA KREDE ILI JURE, ILI JE JURA NETKO U FAMILIJI![]()
(žical je da bi utorak ostal slobodan, no odmah si odabrao, pa...)
Dugujem jedan mali osvrt na prošli meč. Sokazovke su nas pomele sa 8:2
. Čestitke i puno uspjeha u nastavku
. Od početka meča je bilo jasno s kim igramo. Školovane i svestrane igračice
. Jednostavno nekoliko stepenica iznad. Nema veze idemo dalje. Jednostavno se vidjelo tko igra
a tko to pokušava. After meč na šanku
su predale bez borbe
. Vjerojatno stoga što su znale da smo na šanku ipak mi favoriti
i vjerujem iskusniji. (One su to bile na plavom stolu pa mi nismo predali
).
Slijedeći meč - Početnici. Usprkos tome što su beginersi gosti u paklu Dubrave
ispred 150.000 navijača spremnih na sve
lagani su favorit. Ipak je to iskusnija ekipa od nas koja iz kolo u kolo pokazuje svoju kvalitetu. Bduralija je prognozirao 6:4
Prošlo kolo smo igrali kad i oni u Ritmu i mogli onako usput (koliko nam je to dozvolio meč protiv MTM-a) skautirati. Evidentan je njigov kvalitet. No loptica je okrugla i mi se unaprijed radujemo toj tekmi. Moram pohvaliti i njihovu brzinu upisivanja
rezultata. Ma nisu ni pivu popili nakon tekme meč je bio upisan na webu
. Svaka čast.
Slijedeći meč - Početnici. Usprkos tome što su beginersi gosti u paklu Dubrave
Let the force be with you
Stišaj zvučnike, il si malo one svoje travuljage naguraj u ušiŽugec je napisao/la:lijepo molim!škiljo je napisao/la:
SAMO DA Ž PETLJAK NE DONESE TORTU SA SVIJEĆAMA.PA KO BU TO SVE POGASIL DA SE NE VUŽGA CJELA SELSKA
ZGASI TAJ CAPS LOCK!!!!!!!!!
stalno vičeš, več su mi vuha natekla...
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
- bduralija
- Kontakt:
Trebalo bi pokrenuti humanitarnu akciju npr. Daj i Škilji da normalno vidi...Ikota je napisao/la:Stišaj zvučnike, il si malo one svoje travuljage naguraj u ušiŽugec je napisao/la:lijepo molim!škiljo je napisao/la:
SAMO DA Ž PETLJAK NE DONESE TORTU SA SVIJEĆAMA.PA KO BU TO SVE POGASIL DA SE NE VUŽGA CJELA SELSKA
ZGASI TAJ CAPS LOCK!!!!!!!!!
stalno vičeš, več su mi vuha natekla...
Ili možda netko ima bolju ideju?
- bduralija
- Kontakt:
Hvala...Žugec je napisao/la:nije se stigla ni ohladiti...
sretan Uskrs!
http://img18.imageshack.us/img18/4475/dsc01455uv.jpg
Sretan Uskrs!