I mislio sam na Čara.
da, trenira s tri puta jačim - kad trenira.
pitanje je - koliko je to često?
po njegovim riječima (bio nas malo popeglat kod grka u dvorani) ne baš.
pitanje je samo što njemu to znači - (ono ka, ne treniram baš...(u usporedbi s timo bollom) - samo jednom dnevno )
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
eh da.
odgođena tekma RIZ - Trans za utorak.
Opravdano, dozvoljeno, u skladu s pravilima.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Dren je napisao/la:I mislio sam na Čara.
da, trenira s tri puta jačim - kad trenira.
pitanje je - koliko je to često?
po njegovim riječima (bio nas malo popeglat kod grka u dvorani) ne baš.
pitanje je samo što njemu to znači - (ono ka, ne treniram baš...(u usporedbi s timo bollom) - samo jednom dnevno )
U 90 % slucajeva je utorkom i cetvrtkom u dvorani u kojoj i ja treniram,ne znam jel jos u Samobor ide na trening ...
Da igra citavu sezonu sigurno bi bio medu 3 igraca,decko je super napredovao u tih par mjeseci od kad je s nama na treningu ...
oooOOooo
ajde, onda se aktiviro.
ako bude igrao ove tri zadnje, sumnjam da ih iko može dobit, pa on sam može složit četvorku
jedino što je do sad od 8 igrao 5 tekmi - dakle nije igrao sve.
protiv gorice je igrao i nije pomoglo, protiv zrinskog nije (mada 9:1, pitanje je bi li pomoglo) dok je Grlicama složio tricu i sva tri boda!
vidit ćemo hoće li ga bit na zadnje 3.
Jucer smo odigrali sa zrinskim 5:5,
s tim rezultatom vise ne ovisimo sami o sebi vec nam treba pobjeda gorice kod zrinskog i nasa pobjeda kod trans agrama,jedino se mozemo nadati da bu gorica odigrala kako zna i knjizila tri boda
Mogla ni se gorica neugodno iznenaditi.stip je jaci od trojke iz zrinskog ali za tomicica i filipcica cak bi rekao da opasno vise.bit ce tu svasta.a i gabrek je tu ..a da ne pricam da su grlice zgorile protiv nas samo jos neznaju
pustite prognoze...bolje odigrajte sto bolje svoje tekme i sve ce biti ok.Nama danas trebaju 3 boda za prvo mjesto i polomit cemo se da to i napravimo.A sa Zrinskim dolazimo neoptereceni i ne pada nam na pamet da skinemo gace i popustimo.Ako treba odigrat cemo mec sezone samo da dobijemo.3 protiv 3 pa da vidimo tko je bolji.Mi sa deckima iz Zrinskog nikada nismo imali nikakvih problema pa necemo ni sad.Danas je prvo poluvrijeme...