SOKAZ forum
17. liga, jesen 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Eto nas na 6. mjestu 
Lima nas je davno preskočila (što se čeka s upisom rezultata???), a sada i Botinec.
Agronomi drže 3. poziciju s 12 bodova. Ne može se reći baš čvrsto jer Lima i Botinec pušu za vrat Agronomima s bodom manje. Mi pušemo na hladno i nadamo se da će 11 bodova u najgoroj mogućoj kombinaciji biti dovoljno za ostanak.
Bukovac je za mene neočekivano remizirao s Agronomima. Alen je bio izvan stroja i to se odmah osjeti.
Baš me zanima kako su odigrali Boanergesi. Pobjeda bi ih izvukla iz zone ispadanja. Botincu bi pobjeda dala vjetar u leđa i 3. mjesto. Nadam se da su remizirali
Lima nas je davno preskočila (što se čeka s upisom rezultata???), a sada i Botinec.
Agronomi drže 3. poziciju s 12 bodova. Ne može se reći baš čvrsto jer Lima i Botinec pušu za vrat Agronomima s bodom manje. Mi pušemo na hladno i nadamo se da će 11 bodova u najgoroj mogućoj kombinaciji biti dovoljno za ostanak.
Bukovac je za mene neočekivano remizirao s Agronomima. Alen je bio izvan stroja i to se odmah osjeti.
Baš me zanima kako su odigrali Boanergesi. Pobjeda bi ih izvukla iz zone ispadanja. Botincu bi pobjeda dala vjetar u leđa i 3. mjesto. Nadam se da su remizirali
- bduralija
- Kontakt:
sinoćnja Alenova izvedba, a i nas ostalih bila je pod utjecajem stvarno hladne dvorane... ne znam koja je minimalna i maksimalna temperatura za odigravanje mečeva, ali uz metar bi trebalo u opremu staviti i termometar i ako recimo temperatura na sredini stola nije iznad 10C, nema igre...
inače dvorana je skroz OK, navodno majstori nisu dobro odzračili radijatore, a sinoć je baš bilo hladno i puhalo... u prvom setu prvog meča ruka mi je bila "ledena" i nije išlo dok se nisam "zabundao" i stavio kapu na glavu prije 2. meča... nadam se da će Alen biti fit za slijedeći tjedan, jer je zbog leđa pauzirao skoro 2 godine, a sinoć su bili vrhunski uvjeti za pobrat križobolju...
vidim da Početnici grabe prema 2. mjestu... za 3. mjesto je velika borba... slijedeći tjedan igramo opet 2 meča:
utorak
19:45 AGF4 - Dugave
četvrtak
20:00 RGNF - AGF4

inače dvorana je skroz OK, navodno majstori nisu dobro odzračili radijatore, a sinoć je baš bilo hladno i puhalo... u prvom setu prvog meča ruka mi je bila "ledena" i nije išlo dok se nisam "zabundao" i stavio kapu na glavu prije 2. meča... nadam se da će Alen biti fit za slijedeći tjedan, jer je zbog leđa pauzirao skoro 2 godine, a sinoć su bili vrhunski uvjeti za pobrat križobolju...
vidim da Početnici grabe prema 2. mjestu... za 3. mjesto je velika borba... slijedeći tjedan igramo opet 2 meča:
utorak
19:45 AGF4 - Dugave
četvrtak
20:00 RGNF - AGF4
I Guga je prošle sezone imao problem s ledenom dvoranom.
Pravilnik kaže ovo:
Članak 55.
Temperatura u dvorani gdje se igra utakmica mora iznositi najmanje 15 stupnjeva C.
Treba netko?
http://www.conrad.com/ce/en/product/122158/
S Dugavama na domaćem terenu ne bi trebali imati većih problema. Rudari su drugi par rukava. Početnici i vi ste jedine ekipe koje ih po mojoj procjeni mogu pobjediti.
Pravilnik kaže ovo:
Članak 55.
Temperatura u dvorani gdje se igra utakmica mora iznositi najmanje 15 stupnjeva C.
Treba netko?
http://www.conrad.com/ce/en/product/122158/
S Dugavama na domaćem terenu ne bi trebali imati većih problema. Rudari su drugi par rukava. Početnici i vi ste jedine ekipe koje ih po mojoj procjeni mogu pobjediti.
- bduralija
- Kontakt:
temperatura je bila debelo ispod 15C, no tješim se da je nama bilo hladno kao i njima... zanimljivo je da u pravilima nema ništa oko relativne vlage zraka, pa tak ako netko napravi tropske uvjete može napraviti uvjete koji mogu omesti protivnika...
Dugave su kao crna mačka, jednom smo tako mislili naši su, a na kraju smo izgubili... ekipe s kojima smo do sada najviše puta igrali su ako me sjećanje ne vara:
ORA (Sorry), Dugave, Bukovac II, UHDDR Dubrava... što bi reklo da smo igrački podjednaki...
zadnje informacije kažu: Alen treba višednevni odmor od sinoćnjeg promrznuća, Daniel nam je po svemu out za Dugave...
P.S. kao da smo bili na bojištu, neće valjda kapetan ostati sam...

Dugave su kao crna mačka, jednom smo tako mislili naši su, a na kraju smo izgubili... ekipe s kojima smo do sada najviše puta igrali su ako me sjećanje ne vara:
ORA (Sorry), Dugave, Bukovac II, UHDDR Dubrava... što bi reklo da smo igrački podjednaki...
zadnje informacije kažu: Alen treba višednevni odmor od sinoćnjeg promrznuća, Daniel nam je po svemu out za Dugave...
P.S. kao da smo bili na bojištu, neće valjda kapetan ostati sam...
bot-boa
Taman smo se napalili na Botinec kako ćemo ih pobijediti ali morali smo ispuniti želju Trnskom i odigrati neriješeno
Uz malo sreće i bolje igre, mogli smo i do tri boda no ak pogledam objektivno, rezultat je realan. Vaneček me je "razvalio" tak da mi ni sad nije jasno kaj, kak i zašto smo tak odigravali poene. A nakon dobivenog prvog seta bio sam uvjeren da nema šanse da to mogu izgubit.
Na kraju, bez ikakvog prigovora, priznao sam poraz. Sreća da nam je par dobro radio i bod je tu.
Neriješeno Agronomskog sa Bukovcem za mene je malo iznenađenje. Borise, nadam se da će Ti se suigrači oporaviti do naše tekme. Želimo Vas vidjeti u punom sastavu.
Neriješeno Agronomskog sa Bukovcem za mene je malo iznenađenje. Borise, nadam se da će Ti se suigrači oporaviti do naše tekme. Želimo Vas vidjeti u punom sastavu.
niš ne treba hvaliti. Ak se da, dogovorimo se! A to z vama nije teško.dtrnski je napisao/la:Dogovoreno je sve.
dečkima iz ORE, pravi su
![]()
Mi bumo sretni sa dostojanstvenim porazom.
Drago mi je da ste kompletni, makar sa šodergrabom!dtrnski je napisao/la: Lima - Cvjećarnica Nela, četvrtak, 19:30, Gredice (9. kolo)
Cvjećarnica Nela - ORA 61-67, petak, 19:30, Velesajam (8. kolo)
Znam, znam...![]()
Dvije teške tekme u dva dana s ranjenim cvjetićem.
Nema predaje!
Ne,nenenene! predaje nema!