SOKAZ forum
18. liga jesen 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Briđevci; Dren Waterdog i Č evo nudim vam termine ponedjeljak 26.11. i utorak 27.11. u 19 h na Velesajmu
10 dana je uredu za dogovor
10 dana je uredu za dogovor
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
vjerojatno utorak, meni pon baš i ne paše. Inače mi danas otkazali trening. u svjetlu informacija koje je pisao Grk složili smo se da nema baš razloga za treniranje 
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Do utorka 20-og mi potvrdite da znam bezicirat slobodan dan (tj. noć) na posluWaterDog je napisao/la:i meni je bolji uto. još čemo ti potvrditi
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
hehehehe 
evo ide:
Bukovac - Zagreb 6:4
ovdje zagreb može iznenaditi, no ovisi o tome na koju su nogu ustali. Ni jedan Bukovčanin nije bolji od zagrebaša (samo je androić neugodan tim svojim čokljavim bekendom pa bi on mogao i tricu napravit)
TIO - Miroševac 6:4
ako TIOvci budu igrali u punom sastavu mislim da će pobjedit. možda i boljom razlikom, mada se Miroševac diže
AGF - RIZ 1:9
Rizovci ne prepuštaju ništa slučaju, možda 2:8
Oetkern - AMaciz 4:6
Nikica rijetko putuje, vjerojatno će doć bez njega, ali s obzirom na formu i to će biti nezgodno za Kernovce. No mogli bi oni i dobit, samo treba dobit Gašparevića koji nije puno bolji od Kernovaca i naravno Vanju
Dugave - Padobranci 4:6
napisao bih 5:5 al jednostavno mislim da su Padobranci dovoljno kvalitetni da i u dosta nezgodnom prostoru uspiju navuć 6 pobjeda za tri boda. I to u singlovima, u parovima su Dugavci zbilja jaki
BKE - Sorry 6:4
naš tradicionalni rezultat. opet teško za prognozirat, al u našim prognozama sam uvijek optimist.
evo ide:
Bukovac - Zagreb 6:4
ovdje zagreb može iznenaditi, no ovisi o tome na koju su nogu ustali. Ni jedan Bukovčanin nije bolji od zagrebaša (samo je androić neugodan tim svojim čokljavim bekendom pa bi on mogao i tricu napravit)
TIO - Miroševac 6:4
ako TIOvci budu igrali u punom sastavu mislim da će pobjedit. možda i boljom razlikom, mada se Miroševac diže
AGF - RIZ 1:9
Rizovci ne prepuštaju ništa slučaju, možda 2:8
Oetkern - AMaciz 4:6
Nikica rijetko putuje, vjerojatno će doć bez njega, ali s obzirom na formu i to će biti nezgodno za Kernovce. No mogli bi oni i dobit, samo treba dobit Gašparevića koji nije puno bolji od Kernovaca i naravno Vanju
Dugave - Padobranci 4:6
napisao bih 5:5 al jednostavno mislim da su Padobranci dovoljno kvalitetni da i u dosta nezgodnom prostoru uspiju navuć 6 pobjeda za tri boda. I to u singlovima, u parovima su Dugavci zbilja jaki
BKE - Sorry 6:4
naš tradicionalni rezultat. opet teško za prognozirat, al u našim prognozama sam uvijek optimist.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
A vi Briđevci jeste se vi odlučili za utorak u 19 ili .... (mislim na 8.kolo)??Dren je napisao/la:e da, sorrijevci, jeste se odlučili za termin? da podsjetim, utorak i četvrtak od 7 u Ritmu.
igramo utorkom i petkom u školskoj dvorani škole (nije dom) za mehaničare i autoelektričare na čošku selske i krapinske ulice, dvorana se naslanja na vulkanizera koji je na tom križanju preko puta "pastora". ulaz je iz krapinske, kroz ogradu škole (zelenu) preko puta teniskog kluba, do ulaza na parkiralište tesle (udesno
).
vrijeme: od 19h do pobjede
dobro tak?
vrijeme: od 19h do pobjede
dobro tak?
Žugec Hvala 
Znači najvjerojatnije bu 04.12.
Znači najvjerojatnije bu 04.12.
Zadnja izmjena: Pale, dana/u pon stu 19, 2012 12:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
ahahahaha DobraŽugec je napisao/la: četvrtak
za 4:6
drugih uvjeta nemamo
Kako stvari stoje lako bi moli izać u susret sa svim uvjetima
al potrudit ćemo se...malo smo u rezultatskoj krizi a ne vidim na kome se možemo vadit do kraja, pa moramo grist protiv svih (eh ko da nismo do sad - samo oni nisu dali
Edit: Palička, Utorak slijedeći tjedan, velesajam od 19:00, potvrđujem.
Dugave vs Padobranci 4-6
Hrvoje 2
Palička 2
Puhovskin 1
Šurina 0
Parovi naši
OK DREN; dogovoreno
Padobranci vs Klub Briđ element 27.11. u 19h Velesajam
Hrvoje 2
Palička 2
Puhovskin 1
Šurina 0
Parovi naši
OK DREN; dogovoreno
Padobranci vs Klub Briđ element 27.11. u 19h Velesajam
bome, dobro ste se provukli...parove 3:0 svaka čast...mada je bilo gusto sa dva seta u fiksu...još si ti okrenuo 2:0 u 2:3 
Šteta da vam je najslabiji igrač igrao protiv njihovog najslabijeg, da ste Puhovskog stavili na Klibu, bilo bi to puno komotnije. Mada, tko zna. Kliba igra toplo hladno i zna bit jaaaako neugodan.
U svakom slučaju čestitke, to je zbilja najteže gostovanje u ligi (ako izuzmemo ekipe koje su nominalno jače)
I mi smo tamo gadno kuburili, i iako smo imali priliku u parovima doći do 4:6 zapravo smo se do 4:5 provlačili
Dakle, stvari za sad idu po planu u ovom kolu. Što ne znači da nam je bolje. RIZovci i Padobranci su i teoretski osigurali ostanak sad, al ostali svi mogu teoretski i bit i recimo treći i ispasti
Mala pomoć od Padobranaca jer pobjedom protiv Dugava su ostalima dali mogućnost da se malo odvoje od zone 7.
bit će gusto do kraja!
Šteta da vam je najslabiji igrač igrao protiv njihovog najslabijeg, da ste Puhovskog stavili na Klibu, bilo bi to puno komotnije. Mada, tko zna. Kliba igra toplo hladno i zna bit jaaaako neugodan.
U svakom slučaju čestitke, to je zbilja najteže gostovanje u ligi (ako izuzmemo ekipe koje su nominalno jače)
I mi smo tamo gadno kuburili, i iako smo imali priliku u parovima doći do 4:6 zapravo smo se do 4:5 provlačili
Dakle, stvari za sad idu po planu u ovom kolu. Što ne znači da nam je bolje. RIZovci i Padobranci su i teoretski osigurali ostanak sad, al ostali svi mogu teoretski i bit i recimo treći i ispasti
Mala pomoć od Padobranaca jer pobjedom protiv Dugava su ostalima dali mogućnost da se malo odvoje od zone 7.
bit će gusto do kraja!