SOKAZ forum
Gugin mač - Excalibur...by Ross Leidy
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Zdenko napisa:
Krivo si me shvatio... Uopće se ne ljutim - samo sam rekao da bi trebao malo više igrati čistu igru. Ja ni svojima na Bukovcu više nemrem prodat ni jednu servu
Ovo drugo je čista zajebancija
Ovu prvu majicu bum oblekel samo ak imaš u broju ove druge
Ma znam, i ja se zajebavam
Za 4-5 godina bum garantirano vukel spinove...
Krivo si me shvatio... Uopće se ne ljutim - samo sam rekao da bi trebao malo više igrati čistu igru. Ja ni svojima na Bukovcu više nemrem prodat ni jednu servu
Ovo drugo je čista zajebancija
Ovu prvu majicu bum oblekel samo ak imaš u broju ove druge
Ma znam, i ja se zajebavam
Za 4-5 godina bum garantirano vukel spinove...
The Only Way Is Up...rutinski
Vidim da sam spomenut pa da se nadovežem.Detaljno sam u svojim postovima objasnio da samo radom i ponavljanjem elemenata se može iči naprijed u igri.U mojim godinama 39 vrlo je teško napredovat.Guga i tebi je teško kao i meni potrebno je 3×više rada oko određenih teh elemenata igre.Kad si ti od malih nogu pravilno naučen igrat onda nema problema.Vjerojatnost za napredak je očita.
Ovako ja kao buduči veteran(još god.)teško mi je napredovat.Sreća je ta što sam od prvog sata ima trenera(I.Valentu) koji mi je usadio osnove igre.Kako sam igrao sve bolje bio mi je potreban jaći sparing sad oko 1.5 god mi je sparing i trener super ligaš D.Zeljko.Ovo nije post da se ja hvalim.Želio bi reći da se radom i kvalitetnim treninzima kao i trenerom može napredovat.Potrebno je nešto novaca i prije svega puno rada i odricanja i rezultet će doć.Sjećam se jednog od prvih sati kod trenera Valente tad mi je reko kakav ćeš ti bit špiler za 5 god.
Guga ja treniram i nije me sram kaj treniram to mi je iz korijena promijenilo život i svakom bi preporučio da igra ovu predivnu igru.
Guga nema odustajanja ja ne odustajem iz treninga u trening dajem max sve je u glavi.
Ovako ja kao buduči veteran(još god.)teško mi je napredovat.Sreća je ta što sam od prvog sata ima trenera(I.Valentu) koji mi je usadio osnove igre.Kako sam igrao sve bolje bio mi je potreban jaći sparing sad oko 1.5 god mi je sparing i trener super ligaš D.Zeljko.Ovo nije post da se ja hvalim.Želio bi reći da se radom i kvalitetnim treninzima kao i trenerom može napredovat.Potrebno je nešto novaca i prije svega puno rada i odricanja i rezultet će doć.Sjećam se jednog od prvih sati kod trenera Valente tad mi je reko kakav ćeš ti bit špiler za 5 god.
Guga ja treniram i nije me sram kaj treniram to mi je iz korijena promijenilo život i svakom bi preporučio da igra ovu predivnu igru.
Guga nema odustajanja ja ne odustajem iz treninga u trening dajem max sve je u glavi.
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Pa normalno 
Ti si jedan od rijetkih koji je u tim godinama napravio takav kvalitativni napredak,
a ono što je sigurno je to da se sve to nije moglo dogoditi "po duhu Svetom" nego da iza toga stoji ogroman broj sati provedenih za stolom, u treniranju
Kažem, pitanje je koliko ko ima slobodnog vremena, novaca, volje, suprugu
punu razumijevanja za nešto što je ipak na kraju krajeva samo - hobi.
Zbog svega toga uostalom i nastaju razlike u kvaliteti među svima nama, jer kad bi sve bilo tako jednostavno, svi bi igrali jednako dobro zar ne ?
Ti si jedan od rijetkih koji je u tim godinama napravio takav kvalitativni napredak,
a ono što je sigurno je to da se sve to nije moglo dogoditi "po duhu Svetom" nego da iza toga stoji ogroman broj sati provedenih za stolom, u treniranju
Kažem, pitanje je koliko ko ima slobodnog vremena, novaca, volje, suprugu
Zbog svega toga uostalom i nastaju razlike u kvaliteti među svima nama, jer kad bi sve bilo tako jednostavno, svi bi igrali jednako dobro zar ne ?
Sve je moguće samo je stvar u našoj glavi.
https://youtu.be/6kxSrPD__BA
https://youtu.be/6kxSrPD__BA
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
kako je ovo moguće? Ozbiljno?Guga je napisao/la:
Zaboravio sam napisati da sam izgleda 100% pogodio s izborom guma za ovu sezonu i čini me se da bolje kontroliram lopticu s tanjim gumama, znači 2.0 umjesto max
Xiom Omega V Europe & Xiom Omega V Pro daju nadu da bu se dobro pingalo ove sezone,
iako se to nebi moglo zaključiti nakon ova dva klasična-prasična poraza 2-3
Pi, pi, pi, pi.......jeste vidli ?
Pomoću silnog pijukanja i diskutiranja, privukli smo na ovu temu i jednu znatiželjno-provokatorsku
Kokanović Koki KOKU

Pomoću silnog pijukanja i diskutiranja, privukli smo na ovu temu i jednu znatiželjno-provokatorsku
Kokanović Koki KOKU

Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 10, 2018 11:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.
U subotu 17.09.2016. je "radio" moj drugi, crni Excalibur
(Volkl Power Bridge 10)

Ovoga puta na teniskom terenu, pa je uz "malu" pomoć lijepše polovice osvojen turnir bračnih parova.
Legle su i skromne nagrade......
dvije povratne avio karte za Istambul,
wellnes tretman s masažom,
umjetnička slika
i naravno pehar
U nedjelju mi "vrag nije dao mira" pa sam išel i na pingić turnir u Prečkom
tak da sam u ponedjeljak nakon 6 sati tenisa u subotu + 2 sata pingića u nedjelju
ustao iz krevete "pomoću trikova" i već se dva dana krećem poput Quasimoda,
zvonara crkve Notre Dame, a bole me samo :
leđa,
lakat,
rame,
oba koljena
i jedan skočni zglob
Aliiiiiiiii.......nema veze, vrijedilo je, a za sve ostalo tu je - Master card
(Volkl Power Bridge 10)

Ovoga puta na teniskom terenu, pa je uz "malu" pomoć lijepše polovice osvojen turnir bračnih parova.
Legle su i skromne nagrade......
dvije povratne avio karte za Istambul,
wellnes tretman s masažom,
umjetnička slika
i naravno pehar
U nedjelju mi "vrag nije dao mira" pa sam išel i na pingić turnir u Prečkom
tak da sam u ponedjeljak nakon 6 sati tenisa u subotu + 2 sata pingića u nedjelju
ustao iz krevete "pomoću trikova" i već se dva dana krećem poput Quasimoda,
zvonara crkve Notre Dame, a bole me samo :
leđa,
lakat,
rame,
oba koljena
i jedan skočni zglob
Aliiiiiiiii.......nema veze, vrijedilo je, a za sve ostalo tu je - Master card
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 10, 2018 11:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Moje čestitke i POŠTOVANJE !
Hvala Munja, moral bum početi opet malo više igrati tenis jer sam ga u zadnje dvije godine zapostavio nakon zasićenja zbog dugogodišnjeg igranja.
Interesantna je jedna stvar......
iako sam u zadnje 2 godine igrao veliki tenis samo 3-4 puta popravio mi se BH ???
Očito je to posljedica igranja stolnog tenisa, bez obzira što puno ljudi govori da nije dobro paralelno igrati tenis i stolni tenis jer su udarci (zamah i kontakt) - drukčiji i smetaju jedan drugom.A možda je stvar i u svježini jer se čovjek jednostavno malo zaželi igre.
Interesantna je jedna stvar......
iako sam u zadnje 2 godine igrao veliki tenis samo 3-4 puta popravio mi se BH ???
Očito je to posljedica igranja stolnog tenisa, bez obzira što puno ljudi govori da nije dobro paralelno igrati tenis i stolni tenis jer su udarci (zamah i kontakt) - drukčiji i smetaju jedan drugom.A možda je stvar i u svježini jer se čovjek jednostavno malo zaželi igre.
Drugi put postavi svoju "ljepšu polovicu" u prvi plan, a sebe, ružnog, u pozadinu.
Excalibur se sasvim fino priviknuo na PVC loptice, a Xiom Omege (Europa & Pro) debljine 2.0 su se pokazale kao zaista kvalitetne gume s puno kontrole.
(jebote, koliko Geeku radim reklame za Xiom, moral bi me uzeti za manekena i davati mi gratis barem tu i tam koju gumu, a ne da ih još plačam)
Sutra je Prečko turnir za ljige od 3. pa na dalje...
još to odigram i gotovo je s pripremnim turnirima.
Na jučerašnjem treningu se pokazalo da Šumadincu i Gugi-meni ove plastičnjače ustvari dobro odgovaraju za stil igre, a Cipraninu će trebati par treninga da "uhvati ruku"
Gost iznenađenja na treningu je bio jedan - Glodavac

vjerojatno pogađate da je riječ o Vjeverici kojoj sam pokušao povaditi kljove "na živo"
ali je bil izrazito jogunast i uobičajeno teškog karaktera pa je bilo povuci-potegni.
Rezultat neka ostane mala tajna, ali ono što mogu reći je da će velikoj većini igrača u 5. ljigi ta Vjeverica predstavljati gadan problem i njegovu priču da nije uopće igrao i da su mu plastičnjače strani pojam ne treba uzimati za ozbiljno.
Kaj se sutrašnjeg turnira u Prečkom tiče, treba imati sreće kod žrijebanja grupa jer će 99% posto igrača koji se pojave biti jako, jaaaaaaako nezgodni.
Nema veze, kaj bubu...
Prvo kolo gostujemo u Jazbini, najvjerojatnije idući petak protiv pojačanih WD Tekstilaca
koji su u svoje redove doveli "podivljalog" Barišića
i tako pojačani bi se čak mogli uključiti u borbu za prva 4 mjesta.
Inače, fakat imamo "krasan" raspored za početak...prvo kao što rekoh Pletilje (Tekstilci) u gostima, a onda nam u 2. kolu u goste dolaze ni više ni manje nego prvi favoriti ljige - Djedovi i to pojačani sa od strane Banfičke "zamaskiranim" Softićem koji je kao i još neki igrači u ovoj našoj jadnoj ljigi "mudro zaključio" da nema nikakvog smisla da igra tamo nekakvu 2. ljigu kad može fino igrati u ljigi 6. čulo
To nije dobro zato jer se već odavno zna da smo mi Zagonđije-Uriho tipična "dizel ekipa" koja je zbog surovih i čestih treninga u pauzama između ljeta i zime i obrnuto
(moji uglavnom niti ne znaju di su im reketi
) u prvih 4-5 kola puno uspješnija u lovu na leptire ili ubijanje muha koliko lamaćemo reketima po zraku, nego u pogađanju loptice.
Poslje se situacija stabilizira pa smo zadnjih sezona bili nepobjedivi u zadnjih 8 kola ljige,
ali ovo je ipak 6. ljiga, najjača u kojoj smo igrali do sada, pa se bojim da takav recept nebu držal vodu nego je potrebna konstanta ako želimo biti sudionici u borbi za prva 4 mjesta.
Ništa, morali bumo baciti u vatru našeg -
baju...
(jebote, koliko Geeku radim reklame za Xiom, moral bi me uzeti za manekena i davati mi gratis barem tu i tam koju gumu, a ne da ih još plačam)
Sutra je Prečko turnir za ljige od 3. pa na dalje...
još to odigram i gotovo je s pripremnim turnirima.
Na jučerašnjem treningu se pokazalo da Šumadincu i Gugi-meni ove plastičnjače ustvari dobro odgovaraju za stil igre, a Cipraninu će trebati par treninga da "uhvati ruku"
Gost iznenađenja na treningu je bio jedan - Glodavac

vjerojatno pogađate da je riječ o Vjeverici kojoj sam pokušao povaditi kljove "na živo"
ali je bil izrazito jogunast i uobičajeno teškog karaktera pa je bilo povuci-potegni.
Rezultat neka ostane mala tajna, ali ono što mogu reći je da će velikoj većini igrača u 5. ljigi ta Vjeverica predstavljati gadan problem i njegovu priču da nije uopće igrao i da su mu plastičnjače strani pojam ne treba uzimati za ozbiljno.
Kaj se sutrašnjeg turnira u Prečkom tiče, treba imati sreće kod žrijebanja grupa jer će 99% posto igrača koji se pojave biti jako, jaaaaaaako nezgodni.
Nema veze, kaj bubu...
Prvo kolo gostujemo u Jazbini, najvjerojatnije idući petak protiv pojačanih WD Tekstilaca
koji su u svoje redove doveli "podivljalog" Barišića
Inače, fakat imamo "krasan" raspored za početak...prvo kao što rekoh Pletilje (Tekstilci) u gostima, a onda nam u 2. kolu u goste dolaze ni više ni manje nego prvi favoriti ljige - Djedovi i to pojačani sa od strane Banfičke "zamaskiranim" Softićem koji je kao i još neki igrači u ovoj našoj jadnoj ljigi "mudro zaključio" da nema nikakvog smisla da igra tamo nekakvu 2. ljigu kad može fino igrati u ljigi 6. čulo
To nije dobro zato jer se već odavno zna da smo mi Zagonđije-Uriho tipična "dizel ekipa" koja je zbog surovih i čestih treninga u pauzama između ljeta i zime i obrnuto
(moji uglavnom niti ne znaju di su im reketi
Poslje se situacija stabilizira pa smo zadnjih sezona bili nepobjedivi u zadnjih 8 kola ljige,
ali ovo je ipak 6. ljiga, najjača u kojoj smo igrali do sada, pa se bojim da takav recept nebu držal vodu nego je potrebna konstanta ako želimo biti sudionici u borbi za prva 4 mjesta.
Ništa, morali bumo baciti u vatru našeg -
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 10, 2018 11:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Da malo oživimo temu...
Sezonu smo okončali uspješno (3. mjesto), nažalost, napustio nas je Šumadinac koji je
odlučio otići pomoći frendovima u dvoznamenkastu ljigu gdje će on biti bez ikakve sumnje
pojačanje za njih i sigurno će brzo napredovati naprijed jer znam da mu i frend
često igra pošto ga stalno viđam u Merixu
Ono što me jako veseli je raspored Zimskog kupa.
Nisam bio u toku zadnjih par dana zbog boleštine i kak veli moj frend Ikota-Sova ja bum jedan od rijetkih koji u 2017. ulazi lakši nego kaj sam bil u 2016.
Zbog
&
sam umjesto za punim stolovima, bio na - dijeti...
Slična stvar se dogodila i Pugyu prije desetak dana i zato nije u zadnjem kolu igrao protiv nas,
a sada sam nažalost iz "prve ruke" iskusio kak mu je onda bilo
Da, zimski kup, tu lijepu vijest mi je javio Điva dok sam još bio u bunilu od temperature
pa mi je to odmah podiglo raspoloženje.
Dakle, u 3. kolu će se dogoditi (ja se nadam i vjerujem)
THE tekma ove sezone,
tekma visokog rizika,
tekma koja baca navijačice u trans i motivira ih na bacanje grudnjaka u teren,
tekma koja baca aktere u delirij,
i tekma koju je Veliki Reponja (Vjeverko) pokušao izbjeći na sve moguće i nemoguće načine.
Čak je pokušao pobjeći u 3. ljigu samo da bi ju izbjegao
aliiiii, evo je :
Operator (nositelj podgrupe)
Vs
New Uriho
Kome se sudbina ili možda

IB
nasmijao u lice s ovakvim žrijebom, vidjeti ćemo već za 2 tjedna.
Veliki Reponja je još prije tjedan dana skakutao od sreće, onako krakat i raskliman i
pjevušio kako ih nikada nećemo uloviti u istoj ljigi da odigramo službeni meč, ali šta će sad,
namjerno izgubiti od Mirzinog jata samo da ne igraju s nama ???
Pa možda je čak spreman i na takve stvari, iako ne vjerujem.
Mirzino jato bi bilo favorit, ali sam načuo da možda Lauter i Abramović neće igrati i u tom
slučaju se situacija oko favorita okreće sasvim na drugu stranu.
Naravno, i mi moramo proći 2 kola i bez ikakvog podcjenjivanja naših protivnika koje ne poznajem,
mislim da s pravom nas gledam kao favorite u tim mečevima, a ako ih ne možemo dobiti onda je i bolje za nas da ne dolazimo "kod Reponje po lješnjake u 3. kolu"
Excalibur je trenutno još u stanju mirovanja, ali se nadam da će krenuti s aktivnostima za 2-3 dana, a nakon Zimskog kupa sam mu obećal nove gume, ak bu bil dobar.
Ovoga puta je došao red na Donic pošto su to jedne od rijetkih, poznatih guma koje još nisam isprobao.Koja će točno biti kombinacija još nisam skroz siguran, iako sam najbliži :
http://www.tabletennisdb.com/rubber/don ... re-m2.html
BH Bluefire M2 2.0 black
&
http://www.tabletennisdb.com/rubber/don ... ue-p2.html
FH Acuda Blue P2 2.0 red
Ako netko ima kakvo razmišljanje ili iskustva o navedenim gumama, molio bih da ga napiše.
Po karakteristikama nebi smjelo biti greške, a dosta ljudi u Merixu igra s tim gumama i svi su manje-više zadovoljni (normalno da moraju biti zadovoljni kad igraju u Merixu,
a Donic gume prodaje - Dražetić
još najbolje da su nezadovoljni kaj ne...)
Pa kud svi......tu i mali Mujo.
Tako ću ih i ja probati, a Xiomi Omege V Europe & Pro sele na reket kćerkice,
pa će se i oni naigrati.
Sada će vidjeti kak im je lijepo bilo kod mene, morali su se samo tu i tam dignuti iz
koferčića, najčešće ne više od 2 puta tjedno tak da su još ko novi, a sad bu mala
mlatarala s njima skoro svaki dan.
Gumena je tuga....pregolema, pogotovo ak su zaljepljene na recimo - Stanetov reket

Sezonu smo okončali uspješno (3. mjesto), nažalost, napustio nas je Šumadinac koji je
odlučio otići pomoći frendovima u dvoznamenkastu ljigu gdje će on biti bez ikakve sumnje
često igra pošto ga stalno viđam u Merixu
Ono što me jako veseli je raspored Zimskog kupa.
Nisam bio u toku zadnjih par dana zbog boleštine i kak veli moj frend Ikota-Sova ja bum jedan od rijetkih koji u 2017. ulazi lakši nego kaj sam bil u 2016.
Zbog
Slična stvar se dogodila i Pugyu prije desetak dana i zato nije u zadnjem kolu igrao protiv nas,
a sada sam nažalost iz "prve ruke" iskusio kak mu je onda bilo
Da, zimski kup, tu lijepu vijest mi je javio Điva dok sam još bio u bunilu od temperature
THE tekma ove sezone,
tekma visokog rizika,
i tekma koju je Veliki Reponja (Vjeverko) pokušao izbjeći na sve moguće i nemoguće načine.
Čak je pokušao pobjeći u 3. ljigu samo da bi ju izbjegao
aliiiii, evo je :
Vs
New Uriho

IB
Veliki Reponja je još prije tjedan dana skakutao od sreće, onako krakat i raskliman i
pjevušio kako ih nikada nećemo uloviti u istoj ljigi da odigramo službeni meč, ali šta će sad,
Mirzino jato bi bilo favorit, ali sam načuo da možda Lauter i Abramović neće igrati i u tom
slučaju se situacija oko favorita okreće sasvim na drugu stranu.
Naravno, i mi moramo proći 2 kola i bez ikakvog podcjenjivanja naših protivnika koje ne poznajem,
mislim da s pravom nas gledam kao favorite u tim mečevima, a ako ih ne možemo dobiti onda je i bolje za nas da ne dolazimo "kod Reponje po lješnjake u 3. kolu"
Excalibur je trenutno još u stanju mirovanja, ali se nadam da će krenuti s aktivnostima za 2-3 dana, a nakon Zimskog kupa sam mu obećal nove gume, ak bu bil dobar.
Ovoga puta je došao red na Donic pošto su to jedne od rijetkih, poznatih guma koje još nisam isprobao.Koja će točno biti kombinacija još nisam skroz siguran, iako sam najbliži :
http://www.tabletennisdb.com/rubber/don ... re-m2.html
BH Bluefire M2 2.0 black
&
http://www.tabletennisdb.com/rubber/don ... ue-p2.html
FH Acuda Blue P2 2.0 red
Ako netko ima kakvo razmišljanje ili iskustva o navedenim gumama, molio bih da ga napiše.
Po karakteristikama nebi smjelo biti greške, a dosta ljudi u Merixu igra s tim gumama i svi su manje-više zadovoljni (normalno da moraju biti zadovoljni kad igraju u Merixu,
a Donic gume prodaje - Dražetić
Pa kud svi......tu i mali Mujo.
Tako ću ih i ja probati, a Xiomi Omege V Europe & Pro sele na reket kćerkice,
pa će se i oni naigrati.
Sada će vidjeti kak im je lijepo bilo kod mene, morali su se samo tu i tam dignuti iz
koferčića, najčešće ne više od 2 puta tjedno tak da su još ko novi, a sad bu mala
mlatarala s njima skoro svaki dan.
Gumena je tuga....pregolema, pogotovo ak su zaljepljene na recimo - Stanetov reket
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 10, 2018 11:07 pm, ukupno mijenjano 4 puta.
Zaboravil sam napisati još jednu stvar.
U četvrtak 29.12.16. mi je stigao "poklon paket" iz Dandoya Belgija
i u njemu Stiga majce veselih boja za novu sezonu
STIG(L)A STIGA
Ali fascinantno je to da sam stvari platio 26.12.16. a paket je stigao DHL-om 29.12.16.
Znači za 3 dana i to IZMEĐU BOŽIĆA & NOVE GODINE
Fascinantno i nevjerojatno.Da mi je neko pričal.....nebi mu vjeroval, a di smo mi Hrvati.
Dakle :
nova sezona,
Excalibur,
nikad jača 5. ljiga za odlikaše
i Guga u Stigi "od jaja do jaja" (pošto Stiga tenisice i hlačice već imam)
Da, kad malo razmislim i nisam ja za leptirića (Butterfly) više sam ko Švedski viking
U četvrtak 29.12.16. mi je stigao "poklon paket" iz Dandoya Belgija
i u njemu Stiga majce veselih boja za novu sezonu
STIG(L)A STIGA
Ali fascinantno je to da sam stvari platio 26.12.16. a paket je stigao DHL-om 29.12.16.
Znači za 3 dana i to IZMEĐU BOŽIĆA & NOVE GODINE
Fascinantno i nevjerojatno.Da mi je neko pričal.....nebi mu vjeroval, a di smo mi Hrvati.
Dakle :
nova sezona,
Excalibur,
nikad jača 5. ljiga za odlikaše
i Guga u Stigi "od jaja do jaja" (pošto Stiga tenisice i hlačice već imam)
Da, kad malo razmislim i nisam ja za leptirića (Butterfly) više sam ko Švedski viking
Hoće li biti štogod za Sašu?
Lukavom Saši je bila ponuđena krasna žuta majca koja je meni bila premala

ali ju on nije htio uzeti.Mislim da je pogriješio jer je cijena bila jako povoljna.
Ja sam sada dobio istu takvu (jednu od nekoliko), ali odgovarajuće veličine

ali ju on nije htio uzeti.Mislim da je pogriješio jer je cijena bila jako povoljna.
Ja sam sada dobio istu takvu (jednu od nekoliko), ali odgovarajuće veličine
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 10, 2018 11:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Let the force be with you
Saša vrlo rijetko priznaje da je pogriješio, kao što u ovom slučaju skrušeno priznaje "da mu je ža" za tom majicom, premda on u stvari dosta često griješi, samo, srećom, toga nije svjestan.
Nije mi jasno zbog čega Guga misli da je Saša "lukav"? Ja na bih rekao da je on lukav, prije jednostavan, običan, iskren, izravan, jednom riječju - prostodušan.
Mirzino jato je bez borbe prošlo u slijedeći krug natjecanja jer OPERATOR 2. iz subjektivnih razloga nije u mogućnosti odigrati tu utakmicu.Guga je napisao/la: Da, zimski kup, tu lijepu vijest mi je javio Điva dok sam još bio u bunilu od temperature
THE tekma ove sezone,
tekma visokog rizika,
Čak je pokušao pobjeći u 3. ljigu samo da bi ju izbjegao![]()
aliiiii, evo je :
Vs
New Uriho
IB
Razlog ?!?!?
Oni koji trebaju znati znaju.
Ovo je strašno...
Ne znam kakav je razlog, ali nadam se da je jako, jaaaaako dobar jer ovo nešto
najstrašnije šta se moglo dogoditi.
Ne mogu vjerovati
Potpuno sam izgubio bilo kakav interes za zimski kup, najrađe bi odustal

Reponja mi ne odgovara poruke, ovdje nije napisao - ZAŠTOOOO ?
ali saznati ću ja već, a onda...
Ne znam kakav je razlog, ali nadam se da je jako, jaaaaako dobar jer ovo nešto
najstrašnije šta se moglo dogoditi.
Ne mogu vjerovati
Potpuno sam izgubio bilo kakav interes za zimski kup, najrađe bi odustal
Reponja mi ne odgovara poruke, ovdje nije napisao - ZAŠTOOOO ?
ali saznati ću ja već, a onda...