SOKAZ forum
2. liga jesen
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
2. liga jesen
2. liga jesen
Volio bih znati koliko tjedana je do sada bila najduža odgoda nekog meča? Naime, mi ćemo meč prvog kola nove sezone odgoditi (zbog staračke kostobolje i zujanja u ušima). Te naše boljetice povremeno će nestajati, tako da ćemo moći nadolazeće mečeve redovno odigravati. Ovaj prvi meč ćemo odgađati dok god to bude moguće. Tako da ću konačno saznati koliko se dugo može razvlačiti odgoda meča. Možda tom prilikom postavimo i novi rekord. Valjda ima neka nagrada i za najduže odgođeni meč?
Zadnja izmjena: Dinko Š., dana/u sri pro 21, 2016 10:49 am, ukupno mijenjano 1 put.
2. liga jesen
Odgoda ti ovisi o tome koju ligu igraš , varira od 11 kola ( u četvrtoj ligi )
do toga da ja u 18.ligi uglavnom tražim da se odgode odigraju unaprijed

2. liga jesen
Meni se sviđa kako staračku kostobolju i zujanje u ušima planiraju liječiti igranjem dviju tekmi u jednom tjednu. 
2. liga jesen
Pa ti si barem pametan deckoib je napisao/la:Gle, mixer utopio onaj eko-eko mobitel suigraču.
2. liga jesen
Evo mi smo "smuljali" zadnje kolo, nažalost imperativ pobjede protiv Zubara bio je nemoguća misija!
Pogotovo s obzirom na "kriminalne" uvjete dvorane:
Prvo s vanjskih -4 celzijusa uletiš u dvoranu uredno ugrijanu na +24 - mora te uspavat,onda imaju neki butterfly centarfold stol koji je prebrz za nas rekreativce,pa nekakav bezvezni parket na kojem se ne skliže a "normalno" bi bilo da se skliže, svjetlo ko u Betlehemu trebalo bi igrat u sunčanim naočalama,samo jedan stol pa ti nemre doletit loptica iz susjedne arene kad je kiselo...i tak,jednom riječju - nemogući uvjeti!
Još je i WC na katu,pa ak imaš slabiju prostatu bezveze se umaraš penjući se po stepenicama sim-tam!
Da,i još nam na kraju pozovu catering roštiljčinu i dobro nas napoje,jer kao slavimo...
Čestitam dečkima iz Dental Studija Vukić na prolasku u 1. ligu,objektivno tamo im je i mjesto,uvjek su bili dobri domaćini,dobri igrači a prije svega dobri ljudi,nadam se da će mo im se imat prilike revanširati prvom prilikom!
Svim ostalim sudionicima 2. lige želim Čestit Božić i sve najbolje u Novoj!
P.S. Da je sve bilo regularno(u pravilu...),može posvjedočit mixer kukalamu majka,koji je uveličao proslavu svojim dolaskom(Hmm...)!
Pogotovo s obzirom na "kriminalne" uvjete dvorane:
Prvo s vanjskih -4 celzijusa uletiš u dvoranu uredno ugrijanu na +24 - mora te uspavat,onda imaju neki butterfly centarfold stol koji je prebrz za nas rekreativce,pa nekakav bezvezni parket na kojem se ne skliže a "normalno" bi bilo da se skliže, svjetlo ko u Betlehemu trebalo bi igrat u sunčanim naočalama,samo jedan stol pa ti nemre doletit loptica iz susjedne arene kad je kiselo...i tak,jednom riječju - nemogući uvjeti!
Još je i WC na katu,pa ak imaš slabiju prostatu bezveze se umaraš penjući se po stepenicama sim-tam!
Da,i još nam na kraju pozovu catering roštiljčinu i dobro nas napoje,jer kao slavimo...
Čestitam dečkima iz Dental Studija Vukić na prolasku u 1. ligu,objektivno tamo im je i mjesto,uvjek su bili dobri domaćini,dobri igrači a prije svega dobri ljudi,nadam se da će mo im se imat prilike revanširati prvom prilikom!
Svim ostalim sudionicima 2. lige želim Čestit Božić i sve najbolje u Novoj!
P.S. Da je sve bilo regularno(u pravilu...),može posvjedočit mixer kukalamu majka,koji je uveličao proslavu svojim dolaskom(Hmm...)!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
2. liga jesen
Kako mixer uvijek nanjusi hranu
A inace ne jede iza 6

A inace ne jede iza 6
2. liga jesen
Nije originalni Gizmo već povampirena verzija u trećem koljenu 
2. liga jesen
drda je napisao/la:Kako mixer uvijek nanjusi hranu![]()
A inace ne jede iza 6
![]()
![]()
![]()
Ne jede iza 6,osim svinjetinu!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
2. liga jesen
Da nije bilo mixera ne bi ni keteringa bilo. Kaj nije zbog njega sve "TO" 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
2. liga jesen
Neki su pozvani od strane domaćina a usput da se provjeri regularnost ta nebi bilo repova 
2. liga jesen
Ovo pozvani misliš na ketering ili...?
Mixeru tebi izgleda fali druženja sa Brodom. To ti se vrlo jednostavno riješi... vrati se u dvoranu

Mixeru tebi izgleda fali druženja sa Brodom. To ti se vrlo jednostavno riješi... vrati se u dvoranu
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
2. liga jesen
Ne. mislim na regularnost. 
2. liga jesen
Kad se zamjeriš mikseru ne ideš u prvu ligu.. 
2. liga jesen
Evo ti sad Pionirček , pa ti i dalje laj po forumu

2. liga jesen
Čestitke "mojim" Vatrogascima na ulasku u prvu ligu. Igrali su, spoticali se i na kraju iskoristili okolnosti i osvojili 3. mjesto premda je na papiru bilo boljih ekipa. Posve zasluženo...
Stara poslovica kaže da se bolje roditi bez k.... nego bez sreče. I nju ponekad treba imati..
Stara poslovica kaže da se bolje roditi bez k.... nego bez sreče. I nju ponekad treba imati..
2. liga jesen
Pas koji laje ne grizewolf je napisao/la:Evo ti sad Pionirček , pa ti i dalje laj po forumu![]()
Vau vau
2. liga jesen
I ja čestitam svima koji su prošli dalje, a pogotovo Vatrogascima koji su i meni osobno najugodnije iznenađenje sezone.

2. liga jesen
Di je problem?wolf je napisao/la:Evo ti sad Pionirček , pa ti i dalje laj po forumu![]()