SOKAZ forum
18. liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
tomeck je napisao/la:Je Ikota, moj tata bu malo predahnul jer nije u formi....neide mu baš najbolje ove sezone....
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
- bduralija
- Kontakt:
Gledao sam jednom dokumentarac kako se presađuju ruke, no u pingaču treba i glavu srediti, noge pomaknuti...Žugec je napisao/la:tak, znači!tomeck je napisao/la: Kaj da ti velim za našu novu akviziciju.
Nekadašnji mladi igrač STK Stanfara VG, igrač koji bi nam trebao raditi trice...
a ja mislim kak sam nekaj napravil kad si kupim drugačije gume
ruke iste
Srećom izbjegli smo sudar sa STKOI pojačanjem... bitno je da vam se novi igrač uklopi u ekipu...
Ma bude, on je domaći dečko, brat od aktivnog Juniora STK Stanfara VG.. 
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
- bduralija
- Kontakt:
bez objašnjenja... nakon što su se pojačali, su odustali!? sad mi ništ nije jasno... čeka se javljanje tomecka... a tak smo se poveselili pobjedi u gostima i sad se brišu bodovi, pobjede... nadam se da je riječ o šaliwolf je napisao/la:OBAVIJEST :
Nažalost , ekipa STKI Uspon – Yasaka odustaje od daljeg natjecanja .![]()
Svi njihovi rezultati dosadašnjeg dijela prvenstva biti će brisani
sinoć je zabilježen 27 meč u nizu bez nerješenog u 18. ligi...
Pozdrav svim ekipama,
Kratko ću samo pojasniti.
Povlačim se iz kluba zbog mnogih ružnih stvari koje su se dogodile jučer.
nemojte me nagovarati na ostanak ili bilo što slično.
Bilo mi je drago što smo se družili i pingali.
Kratko ću samo pojasniti.
Povlačim se iz kluba zbog mnogih ružnih stvari koje su se dogodile jučer.
nemojte me nagovarati na ostanak ili bilo što slično.
Bilo mi je drago što smo se družili i pingali.
Zadnja izmjena: tomeck, dana/u sub tra 06, 2013 12:30 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
tekme
Utakmicu 5. kola protiv Agronomskog igramo u utorak, a 6 kolo protiv Vidre igramo u srijedu. 2 tekme u 2 dana - ak preživim, izvještaj će biti na forumu
Sad tek vidim objavu da je Yasaka odustala i da su im svi rezultati obrisani. Žao mi je Yasake i gostovanja u Gorici.
- bduralija
- Kontakt:
Kao što vidiš Saša, na stranici 13 objavljeno je kad igramo tekmu... u utorak u 8...bduralija je napisao/la:maloprije sam zlorabio položaj kapetana i s kapetanom Boanerges II. dogovorio tekmu 5. kola u Ritmu za 09.04.2013. s početkom u 20 sati... ovim putem se zahvaljujem što su nam izašli u susret jer nam termini slijedeći tjedan nisu odgovarali...
Još sam u šoku vezano za STKOI, jer Ivan je obećao da će dečke držati na okupu, imaju svoje web stranice... isčitavao se optimizam pred njihovu sljedeću tekmu... i pogledam sažetak lige i više nismo prvi, fale mi 3 pobjede, na rang listama izbrisano kao da se nije ništ dogodilo... nadam se da bude sve OK sa STKOIem i da će se vratiti u SOKAZ... ima i jedna dobra stvar za one u zoni ispadanja, tko preživi do kraja neće ispast za 3 lige...
Ma to sam ja malo vas dvojicu malo cimnuo
da se nešto desi na forumu.
Što se tiče Yasake, meni je osobno stvarno
žao, jer kao što je i Tomeck napisao mi smo sa njima skupa od već nekoliko sezona u ligi i razvili smo i neko prijateljstvo i suradnju.
Reći ću još da sam pričao sa Tomeckom 20tak minuta danas i da ga totalno razumijem zbog nekih njegovih odluka, samo što mi je žao.
Žalosno je što takav višegodišnji entuzijazam i trud nažalost sada nestaje. No kako sam nepopravljivi optimist ipak se nadam kako moj prijatelj nakon nekoliko prospavanih neće dozvoliti da nitko i ništa ugrozi egzistanciju STKOI USPON jer to bi bila nepopravljiva šteta za velikogorički stolni tenis.
P.S. Kad se zaželiš pinganja samo dođi u Dubravu. (ne brini na trenkanju nema navijača)
P.P.S. HVIDR-a Dubrava svoj slijedeći meč igra protiv ekipe TIO u četvrtak u 18:30 ispred standardnog broja navijača (oko 150.000). No kako su u tijeku radovi oko proširanje sjevernog dijela tribine u slučaju da radovi budu gotovi navijača će biti i nekoliko tisuća više
Što se tiče Yasake, meni je osobno stvarno
Reći ću još da sam pričao sa Tomeckom 20tak minuta danas i da ga totalno razumijem zbog nekih njegovih odluka, samo što mi je žao.
Žalosno je što takav višegodišnji entuzijazam i trud nažalost sada nestaje. No kako sam nepopravljivi optimist ipak se nadam kako moj prijatelj nakon nekoliko prospavanih neće dozvoliti da nitko i ništa ugrozi egzistanciju STKOI USPON jer to bi bila nepopravljiva šteta za velikogorički stolni tenis.
P.S. Kad se zaželiš pinganja samo dođi u Dubravu. (ne brini na trenkanju nema navijača)
P.P.S. HVIDR-a Dubrava svoj slijedeći meč igra protiv ekipe TIO u četvrtak u 18:30 ispred standardnog broja navijača (oko 150.000). No kako su u tijeku radovi oko proširanje sjevernog dijela tribine u slučaju da radovi budu gotovi navijača će biti i nekoliko tisuća više
Let the force be with you
Veoma mi je zao zbog odustanka Uspona iz danjeg natjecanja s njima su uvijek bili napeti i zanimljivi mecevi te naravno dobro druzenje.
Sto se tice brisanja na kraju se opet sve izjednaci tak da ono sta je tu je.
hahahahah
P.S
mi iz hvidre predlazemo da zbog napetosti na korejskom poluotoku se zakljuci sezona te se iduci tjedan podjele pehari...

P.S
mi iz hvidre predlazemo da zbog napetosti na korejskom poluotoku se zakljuci sezona te se iduci tjedan podjele pehari...
- bduralija
- Kontakt:
Sad vidim da je HVIDRA 2. i dobila bi pehar, i otišla bi u 16. ligu... i onda je svizac zamotao čokoladu...Iskerka je napisao/la:Veoma mi je zao zbog odustanka Uspona iz danjeg natjecanja s njima su uvijek bili napeti i zanimljivi mecevi te naravno dobro druzenje.![]()
hahahahah
P.S
da se uvede naknada za oštećene ekipe, ne bi nikom palo na pamet odustat...
Neki odustanu i zbog subjektivnih razloga.
Show must go on.
P.S. Dobre vijesti za HVIDR-u a loše za sve ekipe koje dolaze u goste. Nova tribina je gotova tako da je sad kapacitet oko 180.000 ljudi. Nadam se da će svi zainteresirani doći do karte. Iako dobijam upite za karte iz svih dijelova Hrvatska, a i šire sada javno apeliram (i molim) da me se više ne zove jer ja karata za slijedeći meč (TIO, četvtrak 18:30) više nemam. Znam samo da ih je ostalo još oko 10. 000 a biti puštene u prodaju na dan tekme.

Show must go on.
P.S. Dobre vijesti za HVIDR-u a loše za sve ekipe koje dolaze u goste. Nova tribina je gotova tako da je sad kapacitet oko 180.000 ljudi. Nadam se da će svi zainteresirani doći do karte. Iako dobijam upite za karte iz svih dijelova Hrvatska, a i šire sada javno apeliram (i molim) da me se više ne zove jer ja karata za slijedeći meč (TIO, četvtrak 18:30) više nemam. Znam samo da ih je ostalo još oko 10. 000 a biti puštene u prodaju na dan tekme.
Let the force be with you