17. liga, jesen 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

#341 Post Postao/la trnac »

Nisam. Bilo je relativno OK.
Zagrijavanje u dugim rukavima, partije sam igrao u kratkim i odmah nakon partije opet dugi rukavi i kapuljača na glavu.

Moram reći da je bilo toplije nego onaj dan kada smo mi igrali. :top:
Još sam igrao svaku drugu pa se nisam ni uspio rashladiti.
bduralija
Kontakt:

#342 Post Postao/la bduralija »

RGNF -AGF4 8:2
:)
B 1
A 1
D 0
P 0
:top:
trnac

#343 Post Postao/la trnac »

Rudari evidentno igraju sve bolje kako sezona odmiče.
Mi smo imali sreće što smo ih uhvatili na spavanju, u 2. kolu.

EDIT:
Zakomplicirala se situacija za treće mjesto - Lima je uletila u kombinaciju :zubo:
Žugec
Kontakt:

#344 Post Postao/la Žugec »

dtrnski je napisao/la:Žugec, znam da imaš pametnijeg posla, ali samo se kratko javi da vidimo da si živ.

Ne poznajem te, ali očekivao bi od tebe jedno "živ živ" javljanje he he
live and kicking! :)
vidimo se!
bduralija
Kontakt:

#345 Post Postao/la bduralija »

Veliko hvala Petru na gostoprimstvu i svemu ostalom... izuzetno ugodna večer iako smo potopljeni...
Maro bi bio pojačanje za bilo koju ekipu u I. ligi sokaza... imao sam osjećaj kao da sam usporen, "zamrznut" u vremenu i prostoru...
još jedno kolo i finito J 2013...
trnac

#346 Post Postao/la trnac »

@Žugec

@bduralija
Vi igrate u zadnjem kolu protiv Boanergesa koje ste prošle sezone pobjedili. S 18 bodova mirno čekate rasplet ostalih tekmi.

- Bukovac se ne može ubaciti jer uz dvije pobjede ima 16 bodova.
- Botinec treba pobjediti Limu i Oru da bi imao 18. Vi imate bolju set razliku i prednost.
- Mi imamo tri tekme, Početnike, Oru i Rudeš. Kako pikiramo na 5. (možda 4.) mjesto, nadamo se nekim bodovima iz ovih tekmi, ali tko zna... Da nekom čarolijom i skupimo 18 bodova, opet imamo poraz od vas i iza smo
- Limi pobjeda nad Botincom donosi 18 bodova, ali imaju poraz od vas i opet su iza
- Početnici imaju 3 tekme da se maknu iz gužve u "zoni 18" i potvrde drugo mjesto
bduralija
Kontakt:

#347 Post Postao/la bduralija »

@dtrnski
lijepo je sve razrađeno, no ipak se nešto pita i Boanergese, jer tamo je Banić i u odnosu na nas skoro sigurna 3-4 meča... a tada od nas nitko ne smije kiksati... a gledano par sezona unatrag svi prema kraju igraju sve bolje, a mi ne treniramo i počnemo padati...

tu su i Cvjećari koji mogu osvojiti i više od 6 bodova... rekao sam sinoć Petru da je napredovanje 3 2 1 1 i nazadovanje -1 -1 -2 -3 bio pravi potez, i da se isplati boriti za 4. mjesto, ali i za 8. što prije nije bio slučaj...
trnac

#348 Post Postao/la trnac »

Igrali smo protiv obje ekipe i dajem vam prednost. Osim toga, imate jokera - parove - koji je do sada samo jednom zakazao i to sinoć protiv Rudara.

Mi smo u fazi da od svih možemo izgubiti, ali isto tako možemo i pobjediti.
Nadamo se nekim bodovima, ali 6 :eek: :hihihi:
Realno je 2-4 boda.

Nama bi odgovaralo mjesto s kojim bi išli jednu ligu gore. Objektivno nemamo potencijal za nešto više. Gledam 16. ligu ove sezone i strava je jaka. Kakva je tek onda 15-ta ili 14-ta? :eek:

Zašto ne trenirate? Imate odlične uvjete, trebate ih iskoristiti.
bduralija
Kontakt:

#349 Post Postao/la bduralija »

da, sinoć smo izgubili parove zahvaljujući tome što su dečki mlađi i u boljoj kondicijskoj formi... mene je dopalo da odmah nakon 5 odigranih setova u kojima sam spašavao protivnikove meč loptice, stanem igrati parove... naime Maro je žurio tako da je ranije odigrao svoje mečeve... i onda sam lijepo ostao bez snage i koncentracije kad je trebalo završiti meč u parovima...
slažem se da su lige od 16. prema boljima jake, i da tamo treba viša razina igre od ove naše u 17. ligi... da, imamo vrhunske uvjete, no i vrhunske obaveze na poslu i doma, tako da se ne stigne... kad završi sezona, dobrodošli ste Cvjećari na prijateljsku tekmu jedno veče... naravno ako se iskordiniramo...
trnac

#350 Post Postao/la trnac »

Hvala na pozivu. Ukoliko ne budemo u istoj ligi sigurno ćemo nešto dogovoriti. :top:

Parovi... Toliko su podcijenjeni da je to strašno.
Mi smo tek sinoć imali pobjedu u parovima koja je spašavala bod. Prije toga sve pobjede su bile nakon što je tekma bila odlučena.

Dečkima iz HVIDR-e sam predložio da s vama treniraju parove jer ste najuigraniji par protiv kojeg smo igrali u zadnje 3 sezone. Mi igramo "neloše" u parovima, ali protiv vas ... :eek: Nismo se uspjeli sastat s lopticom. :zubo:
bduralija
Kontakt:

#351 Post Postao/la bduralija »

stvarno sam bio loš sinoć, izgubio sam od 33. rangiranog igrača 17. lige...
http://www.sokaz.hr/rankings.php?oblik= ... rijeme=god
Alen i Ivan su odigrali 3 seta za pamćene, 1. 18:20, prava drama... 3. Ivan vodi 10:2 i spašava se na 11:9... 4. Ivan vodi 10:4, no Alen stiže i pobjeđuje s 11:13... što bi Petar rekao, vrhunski čokljavac i kad misliš gotovo je, vraća i nemoguće...
trnac

#352 Post Postao/la trnac »

Protiv Alena bih volio odigrati revanš. Bilo je evidentno da sam imao krivu taktiku protiv njega. Danas bi to odigrao skroz drugačije.
Vrlo, vrlo nezgodan igrač :top:
Hebat ga, diplomirani sam general nakon bitke. :zubo:

Vrlo rado bi se pohvalio dramom na Gredicama, ali je nije bilo. Niti jedna partija nije otišla u 5 setova. Jedino su Antolčić i Petričušić priuštili adrenalinsku završnicu 3. seta, te moje mega prasence na 10:8 protiv Franca u zadnjem, 4. setu. :)
trnac

#353 Post Postao/la trnac »

Odigrali mi s Orom 10:0.

Opet niti jedna partija nije otišla u 5 setova. Opet ništa od drame.
Jedino moram reći da idući tjedan odgađam sat joge i pilatesa jer me Žugec propisno rastegnuo :zubo:
Očevici tvrde da je bilo i elemenata baleta.

S ova 3 boda smo i dalje na željenom 5. mjestu.

EDIT:
Dečki iz ORE su :top:
Niti Gajnice nisu tako daleko :zubo: ;)
Saša

#354 Post Postao/la Saša »

čestitke
Bravo cvječari
Let the force be with you
trnac

#355 Post Postao/la trnac »

Hvala :top:
trnac

#356 Post Postao/la trnac »

Stanje nakon 9 kola:

slika

10. kolo

Dugave - STK Rudeš
Rudeš gostujuće mečeve igra bez Sitarića ili predaje. Dugave igraju doma međutim i Dugave osciliraju sa sastavom. Rudešu je ovo idealna prilika da se pomaknu mjesto iznad na tablici i iduće sezone odu samo za jednu ligu niže. Sasvim blaga prednost Dugavama, lako može završiti i pobjedom Rudeša.

Cvjećarnica Nela – Početnici
Početnici su se opekli protiv Bukovca i očekujem najjači sastav. Pobjeda Početnika, možda u nekoj sretnoj kombinaciji neriješeno.

Rudarsko-geološko-naftni fakultet – Lima
Rudari su digli formu, igraju doma. Možda se Limi posreći kao i nama pa uhvate bod.

Botinec – Ora 61-67
Vaneček i Šribar mogu napraviti tricu, imaju i parove kao rezervu. Dečki iz Ore su solidni i mogli bi iznenaditi Botinec, barem za neriješeno.

Agronomski fakultet IV. – Boanerges II.
Agronomci igraju doma, zadnja im je tekma i to im može biti poticaj ali i dodatni pritisak. Obje ekipe imaju odličnu igru parova. Ako Boanergesi uhvate Agronomce na krivoj nozi mogu do boda. Više od toga teško.
Zadnja izmjena: trnac, dana/u sub pro 07, 2013 12:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
trnac

#357 Post Postao/la trnac »

Dogovoreno

Cvjećarnica Nela : Početnici, srijeda, 19:30, Velesajam
dambino

#358 Post Postao/la dambino »

Bravo Cvjećari! :lux:
Očito ste odigrali za desetku! :)
trnac

#359 Post Postao/la trnac »

Hvala :top:

Da, solidno smo igrali. Protiv trave me uvijek prpa igrati, ali ispalo je dobro. Na sreću Žugecu nisu ulazili projektili koje on vrlo spretno lansira sa svojih travuljaga.
bduralija
Kontakt:

#360 Post Postao/la bduralija »

Dogovoreno AGF4 - Boanerges u četvrtak 12.12. u 20 sati, i završetkom oko 12... bit će napeto vidim Banić rastura, Sever nevjerojatno dignuo igru i dobio Androića, a pobjednik u parovima će ujedno biti i najbolji par 17. lige...
Cvjećari igraju u odličnoj formi tako da bi mogli skinuti skalp Početnicima, definitivno derbi kola... za 2. mjesto ako se ne varam...
Odgovorite