SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
K.C. Spartak : Abesinija 5:5
Poljo odličan 3, Ante odličan - 2, ja - katastrofa - 0.
Spartanci super domaćini...
Ah, što reći... imam sad osjećaj kao da nisam ni bio tamo...
Očito je predugačka stanka i netreniranje zbog ozljede leđa dala obol mojim briljatnim rezultatima ove sezone
Morat će puno više igrati naturalizirani Japanac-Abesinac, jer dok uhvatim formu - ode sezona
No, nema predaje
Rekao bi Grunf: "Borit ćemo se dok neprijatelj ne napadne!"
Ma, važno da je sajebansija

Poljo odličan 3, Ante odličan - 2, ja - katastrofa - 0.
Spartanci super domaćini...
Ah, što reći... imam sad osjećaj kao da nisam ni bio tamo...
Očito je predugačka stanka i netreniranje zbog ozljede leđa dala obol mojim briljatnim rezultatima ove sezone
No, nema predaje
Ma, važno da je sajebansija
Pantere igraju doma, ali Dušice su me ugodno iznenadile odličnom tekmom protiv Daltona.
Ovo je liga gdje tekme ne odlučuje prvi niti drugi igrač, nego treći.
Dambač, ajde upiši zapisnik na web jer tko zna koliko će Spartakovci slaviti osvojeni bod.
Znam to po sebi, još sam u slavljeničkom raspoloženju

Ovo je liga gdje tekme ne odlučuje prvi niti drugi igrač, nego treći.
Dambač, ajde upiši zapisnik na web jer tko zna koliko će Spartakovci slaviti osvojeni bod.
Znam to po sebi, još sam u slavljeničkom raspoloženju
Nemaš se kaj nadat, moji suigrači nikako da oslobode energiju iz svojeg potencijala. Moram ih stalno bockat ovak preko foruma nadajući se da će živnut. 
Nakon prospavane noći već sada mogu najaviti početnu postavu protiv Daltona (ako se nešto ne pošeremeti do utorka - boleštine i slično):
Trnski
Tomšić
Špoljar
Prognozirao sam remi Dušica i Pantera, ali Pantere su nekako bliže pobjedi. Domaći teren će biti prevaga.
Nakon prospavane noći već sada mogu najaviti početnu postavu protiv Daltona (ako se nešto ne pošeremeti do utorka - boleštine i slično):
Trnski
Tomšić
Špoljar
Prognozirao sam remi Dušica i Pantera, ali Pantere su nekako bliže pobjedi. Domaći teren će biti prevaga.
Molio bih cvjećare da se uozbilje i prionu treniranju.
Zalijepili ste se za zadnje mjesto
,
ali morate barem pokušati izboriti predzadnje mjesto koje vodi u 13. ligu!
Potrebna je full motivacija,
ako treba cijela ekipa stavite si privremenu tetovažu na desno rame sa brojem 13.
Totalno nabrijavanje;
Tko smo mi?! - Cvjećari!
Kamo idemo?! - U 13.!
Nismo luzeri koji idu u 14.

Zalijepili ste se za zadnje mjesto
ali morate barem pokušati izboriti predzadnje mjesto koje vodi u 13. ligu!
Potrebna je full motivacija,
ako treba cijela ekipa stavite si privremenu tetovažu na desno rame sa brojem 13.
Totalno nabrijavanje;
Tko smo mi?! - Cvjećari!
Kamo idemo?! - U 13.!
Nismo luzeri koji idu u 14.
To što smo se zaljepili za zadnje mjesto sam ja kriv. Zadnjih tjedana igram se stolara i lijepim pokućstvo tako da mi je par kapi kapnulo i na tablicu i eto vraga. Svi otišli gore, a mi ostali zadnji. 
A budemo trenirali. Sigurno. Ma hoćemo. Već sutra. Samo je problem što trenira pola buketa, a pola hvata krivinu
A 11. liga nikad jača. Ekipe podjednake, nitko ne može baš svakoga pobjediti. Remije lopatom grabimo.
A budemo trenirali. Sigurno. Ma hoćemo. Već sutra. Samo je problem što trenira pola buketa, a pola hvata krivinu
A 11. liga nikad jača. Ekipe podjednake, nitko ne može baš svakoga pobjediti. Remije lopatom grabimo.