SOKAZ forum
Ljetna tema i Stanetove pripreme
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 2:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
E moj Stane, lagano si zgubil kontakt sa surovom Hrvatskom stvarnošču.
Dosta ljudi igra pingić zato jer je to (ako se odluče na takvu varijantu)
jeftin sport i dostupan skoro svima.Pošto ima 20 i kusur ljiga, svatko može naći svoj odgovarajući nivo i jačinu protivnika.Ako netko nema love da svakih mjesec-dva dana kupuje nove gume, nema problema...može igrati i gumama od pokojnog dede.Dapače, može to biti i prednost jer su to nekakvi antispinovi, neosjetljivi na rotacije, sa zonama koje nenadano proizvode i mrvicu spina i tako dalje.
Čak i ljudi s minimalnom kondicijom ili bez imalo iste, ili s nekom težom ozljedom zbog koje ne mogu igrati neke druge sportove ipak mogu igrati nekakvu podvarijantu ovog sporta
Zato Stane, ne spominji tu plačanje privatnih trenera, putovanja na turnire,
robote i slično jer to vjerojatno neče naići na simpatije
Kaj se Trnskog tiče već sam sve rekao...on će ove sezone biti vodeći
Cvijet-Tulipan 11. ljige, kladim se u to.Može on već sada bez problema igrati jednoznamenkaste ljige i samo je pitanje koliko će ga popratiti suigrači u proboju prema tim jačim ljigama.Sječam se da sam ga prije dvije godine kada sam počeo igrati Sokaz tamburao bez problema, a sada moram igrati full i opet je pitanje kak bu to završilo.
Kaj je najvažnija, u ove dvije godine sam ja napredovao, a to znači da je on
napredovao - još više, jer je praktički anulirao razliku
Njegova igra meni uopće - ne odgovara.Jebi ga to je tak, i moja igra ne odgovara nekim drugima
Dosta ljudi igra pingić zato jer je to (ako se odluče na takvu varijantu)
jeftin sport i dostupan skoro svima.Pošto ima 20 i kusur ljiga, svatko može naći svoj odgovarajući nivo i jačinu protivnika.Ako netko nema love da svakih mjesec-dva dana kupuje nove gume, nema problema...može igrati i gumama od pokojnog dede.Dapače, može to biti i prednost jer su to nekakvi antispinovi, neosjetljivi na rotacije, sa zonama koje nenadano proizvode i mrvicu spina i tako dalje.
Čak i ljudi s minimalnom kondicijom ili bez imalo iste, ili s nekom težom ozljedom zbog koje ne mogu igrati neke druge sportove ipak mogu igrati nekakvu podvarijantu ovog sporta
Zato Stane, ne spominji tu plačanje privatnih trenera, putovanja na turnire,
robote i slično jer to vjerojatno neče naići na simpatije
Kaj se Trnskog tiče već sam sve rekao...on će ove sezone biti vodeći
Cvijet-Tulipan 11. ljige, kladim se u to.Može on već sada bez problema igrati jednoznamenkaste ljige i samo je pitanje koliko će ga popratiti suigrači u proboju prema tim jačim ljigama.Sječam se da sam ga prije dvije godine kada sam počeo igrati Sokaz tamburao bez problema, a sada moram igrati full i opet je pitanje kak bu to završilo.
Kaj je najvažnija, u ove dvije godine sam ja napredovao, a to znači da je on
napredovao - još više, jer je praktički anulirao razliku
Njegova igra meni uopće - ne odgovara.Jebi ga to je tak, i moja igra ne odgovara nekim drugima
Zadnja izmjena: Guga, dana/u ned ruj 13, 2015 8:42 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:17 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo, sada smo ga nahvalili i stavili smo mu teret igrača-favorita 11. ljige na nejaka mu pleća, pa da vidim kak bu ga nosil kad svi navale na njega
Gotovo je s njegovim "piljenjem naopako" jer ga sada svi znaju i nemre više nikome
"prodavati bureke".Trnac, vijeme je za pravu igru
Gotovo je s njegovim "piljenjem naopako" jer ga sada svi znaju i nemre više nikome
"prodavati bureke".Trnac, vijeme je za pravu igru
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 2:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Zadnja izmjena: Guga, dana/u ned ruj 13, 2015 10:21 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
- mistreaver
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:06 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
- Leteći Medvjedić
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Možda da stave robotadtrnski je napisao/la:Jel su odgovorni već odlučili tko će na naslovnicu biltena?
Ako nisu ... khm... molim lijepo
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Kaj očeš reći da nisam fotogeničan ??????

Trnac, pobjednik turnira u Prečkom prije dva dana (12.09.2015.) ti najvjerojatnije dolazi u ljigu, pošto je prešao u Igromat koji je završio kao 5. u 12. ljigi pa će i oni najvjerojatnije s vama u 11. ljigu.
Šteta da ga nisi malo promotrio u subotu, pošto ima materijal,
a ti obožavaš materijale i kao jedan od najjačih igrača u 11. ljigi moraš sve ''pačiće držati na oku''
Trnac, pobjednik turnira u Prečkom prije dva dana (12.09.2015.) ti najvjerojatnije dolazi u ljigu, pošto je prešao u Igromat koji je završio kao 5. u 12. ljigi pa će i oni najvjerojatnije s vama u 11. ljigu.
Šteta da ga nisi malo promotrio u subotu, pošto ima materijal,
a ti obožavaš materijale i kao jedan od najjačih igrača u 11. ljigi moraš sve ''pačiće držati na oku''
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 14, 2015 2:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Tog "tamo nekog Nemeca" bi bilo bolje pitat kako konstruirati opravdanje za slabu igru i poraze.mistreaver je napisao/la:E Stane, čuo sam da tamo neki Nemec daje trenerske satove, možda da njega pitaš za taktiku kak da ga dobiješ?
U tome je pravi maher.
BTW koliko skor si imao prošle godine igrajući za Svetu Nedjelju ???
Koliko se sjećam bio je URNEBESAN.
Stane, ajde razmisli još jednom o promjeni ekipe.....
Već duže vrijeme tražim prevoditelja na Hrvatski jezik da mi prevede tvoje postove, ali nikako ne mogu skužiti sa kojeg jezika bi taj trebao prevoditi.
Zato mislim da je to jedini način da se priviknem za tvoj način izražavanja.
Jel to kako ti pišeš neki jezik, ili neki dijalekt ili jednostavno brdo gramatičkih i stilskih grešaka.
Ne kužim .

Već duže vrijeme tražim prevoditelja na Hrvatski jezik da mi prevede tvoje postove, ali nikako ne mogu skužiti sa kojeg jezika bi taj trebao prevoditi.
Zato mislim da je to jedini način da se priviknem za tvoj način izražavanja.
Jel to kako ti pišeš neki jezik, ili neki dijalekt ili jednostavno brdo gramatičkih i stilskih grešaka.
Ne kužim .