SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
5:5 sa Panterom. Dečki super, dvorana i uvjeti katastrofa. Jao si ga onome tko bude tamo igrao u 11 i 12 mjesecu.
Želiš biti zdrav - pij aroniju, a ako želiš biti vesel oslobodi dušu!
ČestitamHrvoje098 je napisao/la:Trnski, samo ću ti reći da Marko i Hrvoje mogu izvući tekmu a i Davor se priključio..čestitke Medvedgradu na odličnog igri i još boljem domaćinstvu
Tek sam naknadno saznao da Medvedgrad i nije toliko jak. Istina, imaju vrlo nezgodnog softaša Škarupku, ali njegovi su bekovi pobjedivi.
Bravo ekipi i bravo Davoru da razbije led i krene kako zna
Pa ja se ne bih slozio da je Medvedgrad slab. Kompletniji su os Veterana i Spartaka...dtrnski je napisao/la:ČestitamHrvoje098 je napisao/la:Trnski, samo ću ti reći da Marko i Hrvoje mogu izvući tekmu a i Davor se priključio..čestitke Medvedgradu na odličnog igri i još boljem domaćinstvu
![]()
Tek sam naknadno saznao da Medvedgrad i nije toliko jak. Istina, imaju vrlo nezgodnog softaša Škarupku, ali njegovi su bekovi pobjedivi.
Bravo ekipi i bravo Davoru da razbije led i krene kako zna
Ja sam mislio da zadnja 2 ispadaju za 2 ljige...pa to je odlična vijest,Spin je napisao/la:Molio bih cvjećare da se uozbilje i prionu treniranju.
Zalijepili ste se za zadnje mjesto,
ali morate barem pokušati izboriti predzadnje mjesto koje vodi u 13. ligu!
Potrebna je full motivacija,
ako treba cijela ekipa stavite si privremenu tetovažu na desno rame s brojem 13.
Totalno nabrijavanje;
Tko smo mi?! - Cvjećari!
Kamo idemo?! - U 13.!
Nismo luzeri koji idu u 14.
svijetlo na kraju tunela
valjda nebu i nama u 8 nos ti posran ljigi.
Do sada se nisam zamarao u Sokazu s tim tko ispada u koju ljigu zato jer smo samo išli prema naprijed, ali kakva je situacija ove sezone,
moral bum i to malo proučiti
Već danas bumo vidli pravo stanje stvari, tekma
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet lis 16, 2015 9:07 am, ukupno mijenjano 2 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Ma biti će sve OK. U ovih 9 kola nam trebaju 4 pobjede i još nekom čvrknemo bod i eto 15 bodova, sigurna luka za ostanak.Guga je napisao/la:Ja sam mislio da zadnja 2 ispadaju za 2 ljige...pa to je odlična vijest,
svijetlo na kraju tunela13. mjesto vam je novi TARGET,
valjda nebu i nama u 8 nos ti posran ljigi.
Već danas bumo vidli pravo stanje stvari, tekma![]()
![]()
Guga, gdje igrate?
Zadnja izmjena: trnac, dana/u pet lis 16, 2015 9:15 am, ukupno mijenjano 1 put.
Mi igramo domače tekme u Merixu na velesajmu.Ja bi htio i volio igrati u Vjesniku, ali nikada nema mjesta za tekme jer je zločesti Tomica prodal sve termine
Osim toga Rakić insistira da se igra na Velesajmu, a pošto je on naša

Primadona (ovo je slika s njegovog zadnjeg meča), moramo mu ispunjavati sve želje
Ps.očekujem napad gigantskih vjeverica...
Jednostavno mi je neshvatljiv rezultat 4. ljige Vel.Gorica-Operator II
Osim toga Rakić insistira da se igra na Velesajmu, a pošto je on naša

Primadona (ovo je slika s njegovog zadnjeg meča), moramo mu ispunjavati sve želje
Ps.očekujem napad gigantskih vjeverica...
Jednostavno mi je neshvatljiv rezultat 4. ljige Vel.Gorica-Operator II
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet lis 16, 2015 11:34 am, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski
Cestitam Marku na prvoj 3-ci u 11. Ligi.
Bravo Vracko
Bravo Vracko
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
http://www.taurus-info.com
Hvala Tomo, uklopio se, igram solidno i nadam se da ću tako nastaviti. Lijepo od tebe da me i dalje pratiš.tomeck je napisao/la:Cestitam Marku na prvoj 3-ci u 11. Ligi.
Bravo Vracko
Hvala i mom suigraču Davoru koji me bodri od prvog dana od kada sam zaigrao za Igromat i moram priznat da sam prezadovoljan što igram za ovu momčad