SOKAZ forum
2. liga jesen 2018.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
2. liga jesen 2018.
Nemoj pretjerivati s tim odvlaživanjem.wolf je napisao/la:Dosta sranja... krećem... zagrijat Pavićai upalit klime ...na odvlaživanje...
Na kaj bu se onda Zveki žalil
The Only Way Is Up...rutinski
2. liga jesen 2018.
Momci, da se ne mučite sa zapisnikom...

2. liga jesen 2018.
Neki update molim? Cijela nacija strepi i drhti...
2. liga jesen 2018.
Gotovo je i upisano, bili su bolji.
Pavić je izdržao pritisak i odigrao izvrsno
U derbiju Zvijezda-Maxpax
je Zveki potonuo ko sidro
Kantociju smo skupljali loptice
a Darioli sam stisnul Žacka
Zvijezda je protiv Daria odigrao izvrsno taktički.Mene je maltretiral nakon svakog seta,
serviraj mu kratko na FH i forsiraj tu stranu, da bi mu onda on servirao sve duge na BH
Ali smo vodili 1-0
Tek smo sada uspjeli otići doma.Skupilo se fino društvo nakon čak 3 tekme koje su se igrale istovremeno.Domaćini su nas fino pogostili s kuhanim kobasama

Sretno im bilo u 1. ljigi...
Pavić je izdržao pritisak i odigrao izvrsno
U derbiju Zvijezda-Maxpax
je Zveki potonuo ko sidro
Kantociju smo skupljali loptice
Zvijezda je protiv Daria odigrao izvrsno taktički.Mene je maltretiral nakon svakog seta,
serviraj mu kratko na FH i forsiraj tu stranu, da bi mu onda on servirao sve duge na BH
Ali smo vodili 1-0
Tek smo sada uspjeli otići doma.Skupilo se fino društvo nakon čak 3 tekme koje su se igrale istovremeno.Domaćini su nas fino pogostili s kuhanim kobasama
Sretno im bilo u 1. ljigi...
2. liga jesen 2018.
Svaka čast GUGI.
Čovijek što kaže to i napravi.
Opet je ubilježio pobjedu.
Sad je već sasvim sigurno da će ostvariti predviđanja nekih stručnjaka i napraviti 10 partija u sezoni.
Ja se ne bih nimalo čudio da na kraju bude i 11 pobjeda.
Mislim da je više nego sigurno da će STRUJIĆI biti posljednji u ligi.
Veselim se unaprijed što ću izbjeći još jedan poraz od GUGE, što bi mi se dogodilo u slučaju da on ispadne u 4. ligu.
Tako da vjerovao on ili ne, ali ja sam mu bio najvatreniji navijač ove sezone.
Čovijek što kaže to i napravi.
Opet je ubilježio pobjedu.
Sad je već sasvim sigurno da će ostvariti predviđanja nekih stručnjaka i napraviti 10 partija u sezoni.
Ja se ne bih nimalo čudio da na kraju bude i 11 pobjeda.
Mislim da je više nego sigurno da će STRUJIĆI biti posljednji u ligi.
Veselim se unaprijed što ću izbjeći još jedan poraz od GUGE, što bi mi se dogodilo u slučaju da on ispadne u 4. ligu.
Tako da vjerovao on ili ne, ali ja sam mu bio najvatreniji navijač ove sezone.
2. liga jesen 2018.
Glavno da nitko nije ostao bez bubrega.
2. liga jesen 2018.
Jučer dok sam se nakon tekme tuširal u Jazbini, čvrsto sam (s dvije ruke) držal sapun da mi ne ispadne i jednim okom budno motrio da vrata od tuš kabine budu zatvorena do kraja jer mi se učinilo da se Pavić šulja po svlačionici... 
2. liga jesen 2018.
Nije ti se ucinilo, ali imam neki feeling da ti nije prvi put da si "cvrsto drzao sapun" 
2. liga jesen 2018.
Meni se čini da su se Guga i Max Pax na kraju ipak - imali!
2. liga jesen 2018.
Istina, to mi je ostalo još iz JNA i masovnog, grupnog tuširanja 
2. liga jesen 2018.
Vjeverko će biti sav zelen od ljubomore.
2. liga jesen 2018.
E moj Stip, vidim da se "lagano, ali sigurno" približavaš 3. ljgi na proljeće
i sve si to ti kriv
i sve si to ti kriv
2. liga jesen 2018.
Pa naravno da sam sam kriv
But it ain't over 'till the fat lady sings, svašta se još može dogoditi u zadnjem kolu. Možemo mi pobijediti Autoškolu (ne znam kako, ali recimo da se desi) i ispasti, a možemo i izgubiti od njih pa da ostanemo.
But it ain't over 'till the fat lady sings, svašta se još može dogoditi u zadnjem kolu. Možemo mi pobijediti Autoškolu (ne znam kako, ali recimo da se desi) i ispasti, a možemo i izgubiti od njih pa da ostanemo.
2. liga jesen 2018.
Bila bi stvarno tragedija da ispadnete sa 16 (šesnaest) bodova

2. liga jesen 2018.
Ma nije tragedija ispasti, čak ni sa puno bodova. Been there, done that.
2. liga jesen 2018.
@guga, daj i ovdje kopiraj osvrt na tekmu iz Excaibur teme, za one koji ju ne citaju 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
2. liga jesen 2018.
I na još nekoliko mjesta s obzirom da je osvrt tako sažet i jezgrovit.
(možda server zgori)

(možda server zgori)