SOKAZ forum
17. liga jesen 2010.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Izra je napisao/la:tajna je u tome da se jedna tableta prije meca preskoci da se u mec udje nabrijan u svakom smislu. mislio sam da vec svi znaju da je to u sokazu redovna praksa.dajdosta je napisao/la:Ali na psihi radim - idem redovito na terapije i pijem sve tablete... i opet izgubim?!?
jedino je onda malo zajebano, čovjek se mora čuvati tehničkih pogrešaka
Zadnja izmjena: zalive, dana/u čet lis 21, 2010 9:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
U nedjelju popdne se igra derbi utakmica Bolnica bez Nade - Fuzija
I moram stvarno pohvaliti Jopu!imali smo dogovoreni termin za ovaj tjedan,al eto na kraju mojoj ekipi nikako nije pasao,i ponudio sam Jopi da si upise pobjedu jer ne mozemo nikako doci,i on nam je izaso u susret da se odigra u nedjelju,stvarno sportski duh
Jopa svaka cast! 
I moram stvarno pohvaliti Jopu!imali smo dogovoreni termin za ovaj tjedan,al eto na kraju mojoj ekipi nikako nije pasao,i ponudio sam Jopi da si upise pobjedu jer ne mozemo nikako doci,i on nam je izaso u susret da se odigra u nedjelju,stvarno sportski duh
ma ne pretjeruj!
kako može bit zadnja šansa kad je 6 ekipa na jednu pobjedu od vas a većina njih ima jednak ili lošiji raspored od vas.
ako dobijete protiv dvije ekipe od tih (igrali ste samo protiv zneta) ostat ćete vjerojatno 9. Zadnja tri ispadaju ne? A i dobit će te slijedeće kolo pristojnog igrača kao pojačanje...možda koga i iznenadite?!?
Tako da....ajmo Fuzija, možete vi to

kako može bit zadnja šansa kad je 6 ekipa na jednu pobjedu od vas a većina njih ima jednak ili lošiji raspored od vas.
ako dobijete protiv dvije ekipe od tih (igrali ste samo protiv zneta) ostat ćete vjerojatno 9. Zadnja tri ispadaju ne? A i dobit će te slijedeće kolo pristojnog igrača kao pojačanje...možda koga i iznenadite?!?
Tako da....ajmo Fuzija, možete vi to
Fuzija je upsala prvu pobjedu!ajme vec sam zaboravio kako je to pobijediti nekoga
zadnju pobjedu sam osjetio protiv Snajpera u 22. ligi to je vec bilo stvarno davno
eto uglavnom ja sam savrseno odradio svoj posao,trica + par 
Ali koliko sam god sretan,toliko sam i tuzan sto smo upisali pobjedu bas protiv Bolnice bez Nade,decki su stvarno fenomenalni!!!i nadam se da cemo i mi i oni prezivjeti ovu sezonu pa da se mozemo opet druziti sljedece godine u 17. ligi
sutra vec imamo na rasporedu Dugave
Ali koliko sam god sretan,toliko sam i tuzan sto smo upisali pobjedu bas protiv Bolnice bez Nade,decki su stvarno fenomenalni!!!i nadam se da cemo i mi i oni prezivjeti ovu sezonu pa da se mozemo opet druziti sljedece godine u 17. ligi
sutra vec imamo na rasporedu Dugave
U trećem pokušaju Fuzija je uspjela pobijediti Bolnicu i to sa totalno drugim sastavom, iako onih 12:14 u 5. setu parova miriši na remi. Dosad je remi i poraz Fuzijina bilanca protiv istih. Bravo dečki, čini se da su Fuzijisti manje pojeli za nedjeljnim ručkom!! 
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
Ah da, evo i par riječi i iz redova Bolnice...
Najprije čestitke igračima Fuzije, odigrali vrlo dobro (Vjeko), a ostali dovoljno dobro da dobiju najslabiju kariku Bolnice (mene
)..
Uf, toliko sam nervozan bio kroz cijeli meč da je to nevjerojatno..
Tak da sam napravio tricu vrlo uspješno
a parovi su stvarno bili infarktni...
pošto sam sudio te parove, skoro sam zaviknuo TOOOOOOO na Justinićev spin s poda...
eh, ah...slijedeći puta revanš u 17. ligi nadam se
a ja ću morat trenirat ipak
u sri,vrlo dobra ekipa F-securea..vidit ćemo kako će to proć...
Najprije čestitke igračima Fuzije, odigrali vrlo dobro (Vjeko), a ostali dovoljno dobro da dobiju najslabiju kariku Bolnice (mene
Uf, toliko sam nervozan bio kroz cijeli meč da je to nevjerojatno..
Tak da sam napravio tricu vrlo uspješno
a parovi su stvarno bili infarktni...
pošto sam sudio te parove, skoro sam zaviknuo TOOOOOOO na Justinićev spin s poda...
eh, ah...slijedeći puta revanš u 17. ligi nadam se
a ja ću morat trenirat ipak
u sri,vrlo dobra ekipa F-securea..vidit ćemo kako će to proć...
Bolnica "Bez nade", a Mirac?