SOKAZ forum
18. liga jesen 2010
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ovako od oka, prije unosa rezultata Nezgoda i one su imale 6 bodova, kao i Avanturisti i Rubin i tko već sve ne.
Od svih tih ekipa s istim bodovima, prvi kriterij su bili bodovi u međusobnim mečevima. Budući da su jedini meč između svih tih ekipa odigrali samo Nezgode i Avanturisti, to su Nezgode iz međusobnih mečeva imale 3 boda, a vi svi ostali 0 bodova.
Sljedeći kriterij je razlika pojedinačnih partija iz međusobnih mečeva svih ekipa sa 6 bodova, a tu ste vi negativni (4:6, opet taj jedini meč), dok su svi ostali (osim Nezgoda) na 0:0 i time bolji od vas.
Al to vam nije baš bitno u ovoj fazi prvenstva
Od svih tih ekipa s istim bodovima, prvi kriterij su bili bodovi u međusobnim mečevima. Budući da su jedini meč između svih tih ekipa odigrali samo Nezgode i Avanturisti, to su Nezgode iz međusobnih mečeva imale 3 boda, a vi svi ostali 0 bodova.
Sljedeći kriterij je razlika pojedinačnih partija iz međusobnih mečeva svih ekipa sa 6 bodova, a tu ste vi negativni (4:6, opet taj jedini meč), dok su svi ostali (osim Nezgoda) na 0:0 i time bolji od vas.
Al to vam nije baš bitno u ovoj fazi prvenstva
Izgleda da Sorry nebi ni Zvonko pomogao. Čestitam!bduralija je napisao/la:da, bila je to zanimljiva tekma s Ericssonom NT... vidim da im se ponovio rezultat 5:5 s Reanimatorima, i kad se malo bolje pogleda sličan je rukopis, osim što su bolje odigrali parove, no nedovoljno...
izgleda da se prosipaju, tj. gube bodovi... ova sezona i XVIII. liga su dosta zahtjevni...
večeras igramo sa Sorry, a na žalost još nam nema Daniela...
Točno je da smo se svi "povukli" ligu+ Neki zasluženo (kao vi) a neki ne (kao mi) i sad patimo
Lijepi pozdrav čitavoj ekipi - možda se i nađemo makar na tekmi. Dobre smo
hvala na pohvalama, a i nakon prespavane noci stvari vidim jednako, tako da posteno je posteno !japanac je napisao/la: ( da li se to meni čini ili Rossi na avataru već slavi , a trka još traje )
a sto se gore navedenog tice..
mi smo svoje napravili
cuvajte se, pazi te se, jel avanturisti su zakon!!
Čestitke ekipi za pobjedu iz Šibenika ( jer maslina ne smije ostat neobrana ! ). Eto , čim se maknem izmakne mi cener
Moram ja sa Stipom obaviti neke razgovore glede nekih rezultata . Ima da mi čovjek trenira svaki dan u " najboljoj dvorani " - serva , sklekovi , spin , sklekovi , blok , sklekovi ........
Slijedeća tekma sa braniteljima , mislim da bu zanimljivo
Slijedeća tekma sa braniteljima , mislim da bu zanimljivo
- bduralija
- Kontakt:
XVIII. je zakon... da mi je neko rekao da ću završiti u ligi s toliko komentara... iako bih volio da imamo više bodova na kontu... UHDDR nam je definitivno najgori teren... tu smo doživjeli i svoj prvi poraz od 0:10 prije 2 godine...
naravno da su nam spustili nakon tekme, ajde dečki dobro ste prošli... iako na 4:4 moglo je biti svašta, no čestitke Zlatku koji je igrao s napuknutom tetivom... jednostavno odlučivali su detalji...
slijedeće kolo smo napokon doma, home sweet home...
ib bi mogao poraditi da kada se čovjek logira da upiše rezultat ne mora opet isto ponavljati za forum... za sve ostalo pohvale...

naravno da su nam spustili nakon tekme, ajde dečki dobro ste prošli... iako na 4:4 moglo je biti svašta, no čestitke Zlatku koji je igrao s napuknutom tetivom... jednostavno odlučivali su detalji...
slijedeće kolo smo napokon doma, home sweet home...
ib bi mogao poraditi da kada se čovjek logira da upiše rezultat ne mora opet isto ponavljati za forum... za sve ostalo pohvale...
Eto odradili mi i druge pratitelje , još ostaju avanturisti . Branitelji u pomlađenom sastavu , ali kada steknu iskustvo biti će nezgodni protivnici .
Ekipa mi igra super , a dolazak Gregora bio je transfer stoljeća
. Slijedeća tekma protiv Bukovca , generalna priprema za apokalipsu ili tako nešto slično 
Ekipa mi igra super , a dolazak Gregora bio je transfer stoljeća
. Drugi su