SOKAZ forum
Vikend turniri siječanj-veljača 2012 u Prečkom???
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ne znam kad sam vam se to javljao, u DS smo dosta trenirali, uvijek ste se žalili na prasice kad bi izgubili, to se sjećam.
A ne guram se pozdravljati nekoga tko mi iz čista mira napiše da ne znam pozdraviti.
Porazi me nikad nisu smetali (dosta sam ih doživio), smeta me samo kad ne uživam u igri.
A rope-u svaka čast na onome što mene najviše fascinira kod igrača - borbenost, možda se ni njemu ne trenira s vama, kaj se tu može.
A ne guram se pozdravljati nekoga tko mi iz čista mira napiše da ne znam pozdraviti.
Porazi me nikad nisu smetali (dosta sam ih doživio), smeta me samo kad ne uživam u igri.
A rope-u svaka čast na onome što mene najviše fascinira kod igrača - borbenost, možda se ni njemu ne trenira s vama, kaj se tu može.
Rezultati prva dva turnira: http://www.sokaz.hr/rez_trn.php?oblik=h ... m&god=2011
Kvalificirani za završni turnir: http://www.sokaz.hr/vikend_trn_kval.php
Jazbinaši razvalili danas/jučer
Kvalificirani za završni turnir: http://www.sokaz.hr/vikend_trn_kval.php
Jazbinaši razvalili danas/jučer
Bome rasturačina
na sve strane , 3 od 4 u polufinalu iz jazbine
još da se i ovaj četvrti sastao s kojim jazbinašem prije polufinala .....
ovak smo sami sebe izbacivali
. Vidim da je Mirkec
najviše visil u meču protiv Vjeke
.Šteta Vjeko , sad pak nebumo mjesec dana mogli živet od Mirka
Šalu nastranu
čestitke svim jazbinašima
a i ostalim učesnicima koji su zadovoljni svojim rezultatom
recimo mikica čestitke na prolazu grupe
nisi imal sreće sa ždrijebom , prvo kolo pa odmah na jazbinaša

.Šteta Vjeko , sad pak nebumo mjesec dana mogli živet od Mirka Šalu nastranu
a kakav smo meč Miki i ja odigrali za prolaz grupe, to je bilo veličanstveno 
u pet setova a sve skupa moš nabrojat poene koje smo oba osvojili na prste ruke. one ekipe iz pilane
Šteta šta je miki nastavio s takvom igrom i protiv karabega, da je bio na svojoj standardnoj razini, bome neznam kako bi se karabeg proveo!
u pet setova a sve skupa moš nabrojat poene koje smo oba osvojili na prste ruke. one ekipe iz pilane
Šteta šta je miki nastavio s takvom igrom i protiv karabega, da je bio na svojoj standardnoj razini, bome neznam kako bi se karabeg proveo!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Hvala!wolf je napisao/la: recimo mikica čestitke na prolazu grupenisi imal sreće sa ždrijebom , prvo kolo pa odmah na jazbinaša
![]()
![]()
Imao sam sreće s grupom(indisponirani Dren-moja prva službena pobjeda
Karabeg me prebio, ali obećao sam mu da je to zadnji put
Sve u svemu, obzirom na prikazanu igru, ja zadovoljan.
Iduću subotu će to biti puno teže.
Kapetan MIKI
ehehehe 
jok, turnir bio, i kako kažu sudionici (nisam bio
) izvrstan 5 
Na žalost nisam saznao ko je osvojio prva 4 mjesta
Inače, ne znam baš uzrok, no kvaliteta ovih turnira je znatno veća nego prošle godine. Najbolji igrači nisu nešto puno bolji nego prijašnjih sezona, no ostali koji su se pojavili više nisu mačji kašalj, odnosno u prosjeku razina igre je puno porasla.
Jel to sad zato što rekreativci imaju više motiva jer se natječu isključivo sa drugim rekreativcima pa je parola "ako treniram mogu bit najbolji" zamjenila onu "zašto će trenirat kad ćeš naletit na nekog registriranog" ne znam, al jako sam sretan sa time
Vidit ćemo kako stoje stvari u jednoznamenkastim ligama (možda je tamo razina igre pala
), ovo poviše je više nego dobro!
jok, turnir bio, i kako kažu sudionici (nisam bio
Na žalost nisam saznao ko je osvojio prva 4 mjesta
Inače, ne znam baš uzrok, no kvaliteta ovih turnira je znatno veća nego prošle godine. Najbolji igrači nisu nešto puno bolji nego prijašnjih sezona, no ostali koji su se pojavili više nisu mačji kašalj, odnosno u prosjeku razina igre je puno porasla.
Jel to sad zato što rekreativci imaju više motiva jer se natječu isključivo sa drugim rekreativcima pa je parola "ako treniram mogu bit najbolji" zamjenila onu "zašto će trenirat kad ćeš naletit na nekog registriranog" ne znam, al jako sam sretan sa time
Vidit ćemo kako stoje stvari u jednoznamenkastim ligama (možda je tamo razina igre pala
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!