Poklanjate li poen protivniku na 10:0 za vas?

glasanja, referendumi

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Na 10:0 za mene:

gazim do kraja 11:0
16
28%
prepuštam poen naočigled
16
28%
prepuštam poen, ali pazim da ne izgleda namjerno
25
44%

Ukupno glasova: 57

Poruka
Autor/ica
Pale
Kontakt:

#41 Post Postao/la Pale »

Čupa u pravu si, da zbilja nema smisla :s: :s: :s:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Izra
Kontakt:

#42 Post Postao/la Izra »

Ikota je napisao/la: Wolf ,čupa, izra, rope, jel vi stvarno svi imate isto razmišljanje ili je to više na frendovskoj (Utrinaškoj) bazi?
ne, to je na bazi da je vec godinama u cijelom svijetu stolnoteniski bonton poklanjanje jednog poena da protivnik ne ostane na nuli.

smisleno ili ne, u stolnoteniskom svijetu je prihvaceno. zbog toga vecina igraca to postuje i ne razbija glavu oko toga koliko ima smisla, da li je licemjerno itd.

kad te netko ostavi na nuli, vecina igraca se pita "zasto se nije ponasao po ustaljenoj praksi, sto je tocno mislio s tim i koji bi mu mogao biti razlog osim da me ponizi".
Čudno mi je da se u svim temama podupirete, ili vam je Wolf ipak vođa čopora, a vi ostali ko piceki za kokicom.
Nemoj te se nači uvređeni, ali to tako sa druge strane monitora tak izgleda, što sam uvjeren da u stvarnom životu nije tak. ;)
kud si od svih nas sto slazemo bas wolfa odabrao za vodju copora... :zubo:
wolf
Kontakt:

#43 Post Postao/la wolf »

A nisam ni moderator , bar :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dren

#44 Post Postao/la Dren »

Izra je napisao/la: kad te netko ostavi na nuli, vecina igraca se pita "zasto se nije ponasao po ustaljenoj praksi, sto je tocno mislio s tim i koji bi mu mogao biti razlog osim da me ponizi".
Većina igrača koje ti poznaš ili koji su "učeni da se tako ponašaju" jer su negdje trenirali, treneri im rekli, frendovi im rekli koji su nekoć imali takvog "moralnog trenera".

Ja recimo nisam nikad trenirao, nit čuo za takvu praksu.
Ako me čovjek dobije 11:0 to mi nije ponižavanje. Rezultat ko rezultat.
Dok npr. kad mi se desi da netko tko bi me zbilja mogao isprašiti s 11:0 odigra preko one stvari, izbacuje loptice i izvodi kerefeke, udara loptice iza leđa pa se čudi što ju je promašio, pokušava me lobat pola seta pa kad mu ne uspije onda mi spraši pet lopti slijedećih pet poena dvajest liga jačih od onoga što ću ja ikad igrat i još mi se uz to cijelo vrijeme smijulji kad to napravi...
To je potcjenjivanje. Nesportska igra.
Od kad sam imao 5 godina nosim se sa sličnim osuđivanjem i ponašanjem (zbog madeža na licu) tako da mene ni to ne tangira. Takvi su mi ljudi smješni, valjda neki mehanizam obrane koji sam razvio. To što mislim da je kreten, i što kreten sigurno i jest - njegov problem.
11:0 mi ne spada u takvu kategoriju ako set prije toga se protivnik nije glupirao na sličan način naveden gore.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Izra
Kontakt:

#45 Post Postao/la Izra »

Dren je napisao/la: Većina igrača koje ti poznaš ili koji su "učeni da se tako ponašaju" jer su negdje trenirali, treneri im rekli, frendovi im rekli koji su nekoć imali takvog "moralnog trenera".

Ja recimo nisam nikad trenirao, nit čuo za takvu praksu.
Ako me čovjek dobije 11:0 to mi nije ponižavanje.
i u ovom je cijela sustina. kuzim tvoj stav, kuzis i ti moj i to je to. :top: al da me ides uvjeravat da je licemjerno i bezobrazno nekom poklonit poen to vec ne bi imalo smisla.
Pale
Kontakt:

#46 Post Postao/la Pale »

wolf je napisao/la:A nisam ni moderator , bar :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wolf = vuk
To je bila mala zeka, ali izgleda da nije po vašim standardima :rofl:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Pale
Kontakt:

#47 Post Postao/la Pale »

Izra je napisao/la:
i u ovom je cijela sustina. kuzim tvoj stav, kuzis i ti moj i to je to. :top: al da me ides uvjeravat da je licemjerno i bezobrazno nekom poklonit poen to vec ne bi imalo smisla.
Dobro izra igramo Ti i ja (ne igramo to je samo pretpostavka ;) )

Bolji si od mene za jedno 18 liga i isto toliko godina treniranja.
Meč počne,... dovedeš meč do 10:0 i onda mi kao pokloniš poen da ja ne skužim. Šta radiš??? Govoriš mi gle glupana, tolko sam bolji da kreten niti ne kuži da sam mu poklonio poen. Ili rekel mi je trener da to napravim kad sam imal 5 g. (kaj si ti Bruce lee, pa slušaš sljepo učitelja dok ne umreš)???? Ili si tolko "uviđajan" da se bojiš kaj bu neko rekel kakav je taj "izra...." Gle nasapunal je Paličku 11:0. Ili polaziš od sebe pa bi te smetalo da negdje piše izra vs xy 0:11.
Sorry al ne kužim :confused:

Čupa

#48 Post Postao/la Čupa »

Dren je napisao/la: pokušava me lobat pola seta pa kad mu ne uspije ...
drenči, a kak se to loba u pingiću? :ne zna: :zubo:
Izra
Kontakt:

#49 Post Postao/la Izra »

Ikota je napisao/la:Ili si tolko "uviđajan" da se bojiš kaj bu neko rekel kakav je taj "izra...." Gle nasapunal je Paličku 11:0.
vjerojatno je ovo najbitniji razlog. bilo bi me sram da poslije netko gleda zapisnik i govori "gle pedera ni bod mu nije dao, pa to se inace radi iz pristojnosti".

a i u preko 90% slucajeva to bi pomislio i sam protivnik da ga ostavis na nuli.
Pale
Kontakt:

#50 Post Postao/la Pale »

Hvala sad mi je jasno. Bojiš se u biti što će netko reći o tebi ;)
A o postocima nebi jer za 90% protivnika neznaš što je razmišljalo u trenutku tvoje pobjede, pa tako nemreš ni tvrditi nešto što ne znaš ;)
Ili si možda vidovit, pa znaš što drugi u tom trenutku misle. Ja govorim o trenutku kad završi meč i zadnji poen, a ne o 10 min. kasnije.

No da nebi pomislili da sam željan svađe, U pravu ste što se tiče zadnjeg poena. :s: :s: :s:

Izra
Kontakt:

#51 Post Postao/la Izra »

Ikota je napisao/la: Hvala sad mi je jasno. Bojiš se u biti što će netko reći o tebi ;)
koliko god to ruzno zvucalo, naravno da da. svi se mi brinemo sto ce netko reci o nama. iz tog razloga npr ne hodam gol po cesti makar mi temperatura ljeti bila idealna za to.
A o postocima nebi jer za 90% protivnika neznaš što je razmišljalo u trenutku tvoje pobjede, pa tako nemreš ni tvrditi nešto što ne znaš ;)
Ili si možda vidovit, pa znaš što drugi u tom trenutku misle. Ja govorim o trenutku kad završi meč i zadnji poen, a ne o 10 min. kasnije.

No da nebi pomislili da sam željan svađe, U pravu ste što se tiče zadnjeg poena. :s: :s: :s:
pa tu manjinu koja bi se uvrijedila u slucaju da im pustim bod uspjesno anuliram time sto je tesko procijeniti jesam li namjerno ili slucajno promasio servu. pa ti dokazi da sam bas planirao promasiti. :D
Dren

#52 Post Postao/la Dren »

Čupa je napisao/la:
Dren je napisao/la: pokušava me lobat pola seta pa kad mu ne uspije ...
drenči, a kak se to loba u pingiću? :ne zna: :zubo:
o tome ti ja i pričam!!! :eek: :confused: :D :D :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
LiChin

#53 Post Postao/la LiChin »

Izra je napisao/la:
ne, to je na bazi da je vec godinama u cijelom svijetu stolnoteniski bonton poklanjanje jednog poena da protivnik ne ostane na nuli.
prije bi ga mozda nazvao nepisanim pravilom, nego bontonom...
Izra je napisao/la: kad te netko ostavi na nuli, vecina igraca se pita "zasto se nije ponasao po ustaljenoj praksi, sto je tocno mislio s tim i koji bi mu mogao biti razlog osim da me ponizi".
iako sam negdje na pola izmedju svih vas koji mislite za ili protiv toga, meni iskreno nije ponizenje kad me protivnik ostavi na 11:0... Jednostavno nije. Mozda sam preponosan, ne znam, al ako je covjek bolji, odigrao je tako kako je odigrao zasto ne? Naravno da mi sad nece proizvest ugodne osjecaje ako taj isti koji me vodi 10:0 i na 11. om poenu se ide izivljavat, i probat zavuc bombu, al ako odigramo normalan poen i npr ja na kraju pogrijesim, a 11:0 pa sto onda?

Meni je osobno glupo se uopce pitat "zasto se moj protivnik nije ponasao po ustaljenoj praksi", pa izgubio sam set 11:0 vec na 10:0 moram bit svjestan da sam odigrao katastrofalno :zubo: Osobno ljude koji ce to uzimat srcu zaista smatram preosjetljivima.

A ako taj isti protivnik se ide izivljavat na zadnjem poenu i vuc npr bombe (i pogodit iste i zavrsit set 11:0), a onda mi sigurno osjecaj koji ce se javit nece biti ponizenje - nego samo oblik ljutnje koji prelazi u motivaciju od 120% da iduci set brutalno grizem, kako god zavrsio... kad je vec lik kreten i ide se izivljavat xD Svakome na svoju savjest, zasto bi to mene uopce diralo...
Čupa je napisao/la: drenči, a kak se to loba u pingiću? Pojma nemam :zubo:
pogledaj mi avatar haha... mada se servis-volej vec moze odigrat :D
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
masterinsider
Kontakt:

#54 Post Postao/la masterinsider »

Najveći je gušt popušiti set 11-0 a dobiti meć, to sam uspio jednom , a i lani protiv Tomašića mi se dogodilo kontra.
Nisam za puštanja, a još mi je gore kad se meni pokloni poen.
bigdedi

#55 Post Postao/la bigdedi »

masterinsider je napisao/la:a još mi je gore kad se meni pokloni poen
onda prihvati ispriku za 11 poklonjenih poena :E: :E: :E: :B: :B: :E:
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
masterinsider
Kontakt:

#56 Post Postao/la masterinsider »

bigdedi je napisao/la:
masterinsider je napisao/la:a još mi je gore kad se meni pokloni poen
onda prihvati ispriku za 11 poklonjenih poena :E: :E: :E: :B: :B: :E:

:lol: :s:
Drugi put molim bez poklanjanj.
bigdedi

#57 Post Postao/la bigdedi »

pa onda ce ljudi misliti da uopce nismo igrali :E: :E:
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
dajdosta

#58 Post Postao/la dajdosta »

pitanje za one koji puštaju poene:
koja je granica kad počnete puštati?
da li na 7:0, 9:2, 10:3 ?
Pale
Kontakt:

#59 Post Postao/la Pale »

10:0

Da im nije granica 10:0 nebi se ovako zvala tema ;)

dajdosta

#60 Post Postao/la dajdosta »

zar nije netko (ili čak više njih) spomenuo da počne i ranije davat poene?
pa me zanima kad točno čovjek osjeti da može dat poen. pretpostavljam u slučaju kad je puno jači od protivnika.

jer po meni 7 poena razlike nije nedostižno osim ako je razlika između igrača bar 2 klase.
Odgovorite