SOKAZ forum
2. liga, proljeće 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Haha, pa igram ja i tenis, slično ko i stolni, pokušavam sve stići
A znam da je Stepan ko mali neki turnir u tenisu osvojio, i to old school Bjon Borg drvenim reketom
A od ljudi koje dobro poznajem iz Sokaza, znam da je moj nekadašnji suigrač Davorin Žagar vrhunski igrao tenis, pa čovjek i danas u pingaču udara dvostruki backhand, a i vrišti kao Monika Seleš
Sjećam se da nam je na jednom meču neki tip srao da Žagar ne smije igrati s dvije ruke (nakon što ga je Žagar išamarao antispinovima), a ja sam čovjeku mirno odgovorio da ako on može tako igrati, i ako mu je to prednost, ja mu odmah dam partiju!!!
A znam da je Stepan ko mali neki turnir u tenisu osvojio, i to old school Bjon Borg drvenim reketom
A od ljudi koje dobro poznajem iz Sokaza, znam da je moj nekadašnji suigrač Davorin Žagar vrhunski igrao tenis, pa čovjek i danas u pingaču udara dvostruki backhand, a i vrišti kao Monika Seleš
Sjećam se da nam je na jednom meču neki tip srao da Žagar ne smije igrati s dvije ruke (nakon što ga je Žagar išamarao antispinovima), a ja sam čovjeku mirno odgovorio da ako on može tako igrati, i ako mu je to prednost, ja mu odmah dam partiju!!!
Nnikome nije smetalo kad je kalac igrao 13 ligu a sad kad decko ostvaruje rezultate problemi.i sam sam bio sumnjicav kako ce mu ici u nizim ligama ali ocigledno napreduje a ostali jos nisu naucili igati na materijal.ili znas igrati na materijal ili ne.zato sasa samo naprijed i javi se da te namazem sutra.
Topic druge lige se pretvorio u totalno SRANJE
Otvoriti ću topic "7dana crijevne viroze Kreše Bolfana u Sokazu", može pisati svaki sa sličnim iskustvom, a uredno se mogu stavljati i slike i tagovi, radi usporedbe, ali možda i zbog ponosa kada stvari opet počnu teći tvrđim tokom
Wolf, brz oporavak i da ti se život ne pretvori u totalno sranje želi ti tvoj Washo!!! 
Otvoriti ću topic "7dana crijevne viroze Kreše Bolfana u Sokazu", može pisati svaki sa sličnim iskustvom, a uredno se mogu stavljati i slike i tagovi, radi usporedbe, ali možda i zbog ponosa kada stvari opet počnu teći tvrđim tokom
Ne znam o kome pričaš da mu smeta kakvu travu ima i sl.mixer je napisao/la:Nnikome nije smetalo kad je kalac igrao 13 ligu a sad kad decko ostvaruje rezultate problemi.i sam sam bio sumnjicav kako ce mu ici u nizim ligama ali ocigledno napreduje a ostali jos nisu naucili igati na materijal.ili znas igrati na materijal ili ne.zato sasa samo naprijed i javi se da te namazem sutra.
Meni je osobno trava sama po sebi najmanji problem (kakva god bila), a vjerojatno i većini igrača iz 2. lige.
Možda su se stvarno u 13. ligi svi smrzavali čim su vidli travu.
Da bi pobjeđivao u 2. ligi (pa makar i "polovne" igrače kakav sam ja u zadnja 2 tjedna) trebaš ipak koliko-toliko znati igrati, a ne samo nakeljiti travu. Tako da ja ne znam čemu zapravo ova diskusija o Kalcu i njegovoj travi!
Eto, samo toliko da se baš topic ne pretvori u totalno sranje...
TIS - System32 4:6
Danas smo nakon dužeg vremena odigrali jedan šokantan meč protiv TIS-a.
Nije danas uzalud petak 13.
Nakon vodstva od 5:2 skoro smo sve prosuli.
Ja u 8. meču predao Kokiju u 2. setu (koljeno nije izdržalo
)
Rožman u 9. meču ima 2:0 protiv Vekija i kada smo očekivali da će meč privesti kraju, Veki se diže iz mrtvih i dobiva 3:2.
Na kraju Viktor i Rožman neočekivano trebaju igrati parove za pobjedu (1. puta igraju zajedno par!)
Nakon što gube 2:1 u setovima, a također i u 4. setu, okreću taj set.
U 5. setu vode 6:1, zatim Puljiz i Koki dobivaju sljedećih 6 poena. Nakon toga Viktor i Rožman dobivaju sljedećih 5 poena zaredom na čistu tenziju i dobivaju 5. set sa 11:7.
Dečki, svaka vam čast na izvučenom meču!
Danas smo nakon dužeg vremena odigrali jedan šokantan meč protiv TIS-a.
Nije danas uzalud petak 13.
Nakon vodstva od 5:2 skoro smo sve prosuli.
Ja u 8. meču predao Kokiju u 2. setu (koljeno nije izdržalo
Rožman u 9. meču ima 2:0 protiv Vekija i kada smo očekivali da će meč privesti kraju, Veki se diže iz mrtvih i dobiva 3:2.
Na kraju Viktor i Rožman neočekivano trebaju igrati parove za pobjedu (1. puta igraju zajedno par!)
Nakon što gube 2:1 u setovima, a također i u 4. setu, okreću taj set.
U 5. setu vode 6:1, zatim Puljiz i Koki dobivaju sljedećih 6 poena. Nakon toga Viktor i Rožman dobivaju sljedećih 5 poena zaredom na čistu tenziju i dobivaju 5. set sa 11:7.
Dečki, svaka vam čast na izvučenom meču!
Situacija se zakuhala!
http://www.sokaz.hr/rankings.php?oblik= ... ezona=2012
5 je ekipa u igri za prva 2 mjesta, a i za opstanak će biti gusto.
Branko, što se dogodilo protiv TIS-a?
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2012-04-25
5 je ekipa u igri za prva 2 mjesta, a i za opstanak će biti gusto.
Branko, što se dogodilo protiv TIS-a?
Branko se ne javlja pa ću ja ukratko:Burke je napisao/la:Situacija se zakuhala!
5 je ekipa u igri za prva 2 mjesta, a i za opstanak će biti gusto.![]()
Branko, što se dogodilo protiv TIS-a?![]()
tako se to ponekad u pingiču okrene. Stepan je uredno pozabijao svoje a Kalac, trenutno, realno protiv nas ne može dobit partiju. Naravno, mladost je tu i to se može u budućnosti promjeniti. dakle startamo sa 3-3
Meč se lomi na Brankovim partijama. Kada pogledam njegove predhodne rezultate očito je podbacio. Dodamo li tome prekomjernu nervozu i neku zapetljanciju sa gumama (on će ti znat bolje reć) rezultat je tu...
loš dan....
Zadnja izmjena: Koki, dana/u pon tra 23, 2012 9:48 am, ukupno mijenjano 1 put.
I očekivano je bilo (barem što se mene tiče) da se meč lomi na Brankovim partijama. Ostalo mi je više-manje očekivano.
Ali ste vi očito odlično odigrali jer znam da Branko nebi tako lako lego sve 3 partije, a da može biti nervozan to znamo...
Očito je Veki proigrao od one partije protiv Rožmana kad se pojavio niotkuda i okrenuo 0:2.
U svakom slučaju, bar će biti neizvjesno do zadnjeg kola jer ste sada do kraja zakomplicirali situaciju.
Ali ste vi očito odlično odigrali jer znam da Branko nebi tako lako lego sve 3 partije, a da može biti nervozan to znamo...
Očito je Veki proigrao od one partije protiv Rožmana kad se pojavio niotkuda i okrenuo 0:2.
U svakom slučaju, bar će biti neizvjesno do zadnjeg kola jer ste sada do kraja zakomplicirali situaciju.
Hej bok!!! Ma ja uživao cijeli vikend u čarima Zagorja, tek sad vidim ovo!!!
Dečki su dobro odigrali i zasluženo pobijedili, svaka čast!!!
Što se mene tiče, da sam pametan nisam ni trebao dolaziti na meč, ali htio sam pomoći momčadi, i potajno sam se nadao da i ovako sjeban mogu dobiti barem jednu. Ali ne da mi se patetično izvlačiti za poraze, došao sam i pošteno odigrao koliko sam mogao, i kad sam vidio da ne mogu ništa, užasno sam se naživcirao i izgubio volju za igrati, raspucao u sve tri partije prva dva seta pa počeo malo igrati!!! Jebiga, vidjeti ćemo šta će biti dalje, svi idemo s jednakim šansama u završnicu,
!!! Sretno svima!!!
Dečki su dobro odigrali i zasluženo pobijedili, svaka čast!!!
Što se mene tiče, da sam pametan nisam ni trebao dolaziti na meč, ali htio sam pomoći momčadi, i potajno sam se nadao da i ovako sjeban mogu dobiti barem jednu. Ali ne da mi se patetično izvlačiti za poraze, došao sam i pošteno odigrao koliko sam mogao, i kad sam vidio da ne mogu ništa, užasno sam se naživcirao i izgubio volju za igrati, raspucao u sve tri partije prva dva seta pa počeo malo igrati!!! Jebiga, vidjeti ćemo šta će biti dalje, svi idemo s jednakim šansama u završnicu,