SOKAZ forum
6. liga jesen 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Pemit
Bude tatica nalijepio 2.2, sa 2 sloja Dianchi-ja.
Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
中國膠 (KINESKE GUME)
Pemit
Cura nije trenirala, ni igrala duže vrijeme. U tom slučaju, bolje je staviti tanju gumu, da više toga padne na stol. Osim toga, tatica nije znao da će imati "opake" protivnike poput tebe i Raca. Ali, sutra lijepimo tuniranu max., pa da vidimo čija majka crnu vunu prede.
Objašnjenje :
Do sada je igrala sa XIOM Vega Pro 2.0, gumom najbližom Butterfly Tenergy 05. Sada ćemo nalijepiti istu, debljine 2.2. Dianchi je profesionalni tuning, koji povećava brzinu i spin gume do 30 %, koristi ga Tan, i svi ostali sa Pro Tour-a, bočica od 1 dcl košta cca. 400 kn.
Objašnjenje :
Do sada je igrala sa XIOM Vega Pro 2.0, gumom najbližom Butterfly Tenergy 05. Sada ćemo nalijepiti istu, debljine 2.2. Dianchi je profesionalni tuning, koji povećava brzinu i spin gume do 30 %, koristi ga Tan, i svi ostali sa Pro Tour-a, bočica od 1 dcl košta cca. 400 kn.
Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME)
中國膠 (KINESKE GUME)
Re: Pemit
Sreča da smo s njom več odigrali!
Nek se sad drugi pate!
A sad ozbiljno,nabila mi je takav tempo da uopče neznam kak sam to dobio.
Poslije više nisam mogao igrati!Čak i Rac je primjetio
da sam nešto smušen.Skoro me dotukla.Svaka joj čast,a i njenim kompičima!
pozdrav Silvač.
Nek se sad drugi pate!
A sad ozbiljno,nabila mi je takav tempo da uopče neznam kak sam to dobio.
Poslije više nisam mogao igrati!Čak i Rac je primjetio
da sam nešto smušen.Skoro me dotukla.Svaka joj čast,a i njenim kompičima!
To nije ljepilo..već..Idu Mujo I haso..i sad kaze Haso Muji kud si krenuo..eee moj Mujo idem ti ja sumom a ti drumom...(neda mi se dalje..ha ha)...tjuning..
Spin...spin...i samo...spiiiin....
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
Samo ne znam zašto ti igraš sa Tenerđijima, ako nije važno. Sigurno su najpovoljniji ... A, i drvo ti, koliko mi je znano, nije neko od jeftinijih, oko tisućice ...Norrin je napisao/la:Aha. Nije bitna igračica, nego guma s kojom igra, i ljepilo.
Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME)
中國膠 (KINESKE GUME)
Re: Pemit
Svatko vidi što hoće. U prvotnom odgovoru Silvac-u, nije bilo ni riječi o cijenama. Tek, kada je tražio dodatno objašnjenje. Prema tome, nikoga nisam htio "frapirati" debelim novčanikom.Brod jr. je napisao/la:to je najbitnije za priču!!!geek je napisao/la: bočica od 1 dcl košta cca. 400 kn.
Tako, poslije tekme, sjedimo mi iz ekipe na pivi. I, smije se treći nama dvojici koji, eto, tu mijenjamo neka drva, gume ... I, sjetim se ja njegove kolekcije CD-a. I, pitam ja njega koliko sve to košta ? Odgovor : 25000 Eur. Naravoučenije : SVAKI BEDAK IMA SVOJE ZADOVOLJSTVO.
Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME)
中國膠 (KINESKE GUME)
Drvo: Butterfly Jonyer Hinoki Special (piše cijena na netu 84$ - recimo da je kod Pospiša oko 400 kn)geek je napisao/la:Samo ne znam zašto ti igraš sa Tenerđijima, ako nije važno. Sigurno su najpovoljniji ... A, i drvo ti, koliko mi je znano, nije neko od jeftinijih, oko tisućice ...
Gume: Butterfly Sriver FX 1.9 forhend i bekend.
Nije u pitanju da li će čovjek imati kolekciju CD-ova ili reketa doma (ako si to može priuštiti), nego postavke da će vam kćer imati bolje rezultate s boljom opremom.
Koliko se sjećam, nekoć je bilo (cijene iz Butterfly Online Shop-a) :Norrin je napisao/la:Drvo: Butterfly Jonyer Hinoki Special (piše cijena na netu 84$ - recimo da je kod Pospiša oko 400 kn)geek je napisao/la:Samo ne znam zašto ti igraš sa Tenerđijima, ako nije važno. Sigurno su najpovoljniji ... A, i drvo ti, koliko mi je znano, nije neko od jeftinijih, oko tisućice ...
Gume: Butterfly Sriver FX 1.9 forhend i bekend.
Drvo: Butterfly Ishlion (Online-Preis: 164,90 €)
Gume: Butterfly Tenergy forhend i bekend (Online-Preis: 56,90 € x 2)
Ukupno : 278,70 € - 20 % Pospiš popusta = 223,00 € = 1672,50 kn
Ali, da se vratim na početak :
Kako bi ti pojačao FH ???Topspin je napisao/la:
Matea odlična, izmjena bekend forend bez greške. Drugu sezonu će moći bez problema igrati 3 ili 4 mušku SOKAZ ligu, samo da forhend malo čvrće odigra.
Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME)
中國膠 (KINESKE GUME)
Osim da sam potrošio dosta novaca na svoje zadovoljstvo (bome nije loša cifra), kaj vam govori da sam prešao na jeftinije drvo?
Da skuplje nije uvijek bolje (Ishlion je divno drvo, jako lagano, ali je puno tvrđe od Jonyer-a), i da se forhend ne stiče gumom, nego treningom.
Tenergy 05 je guma koja se previše troši, uopće se ne isplati igrati s njom.
Da skuplje nije uvijek bolje (Ishlion je divno drvo, jako lagano, ali je puno tvrđe od Jonyer-a), i da se forhend ne stiče gumom, nego treningom.
Tenergy 05 je guma koja se previše troši, uopće se ne isplati igrati s njom.
Tu je 7 - 8 godina treninga ... Brzina udarca i jačina rotacije se postiže brzim prijenosom težine. Ako je dužina poluga ruku zadana visinom, a snaga težinom, što preostaje ? Zato je i žensko pinganje toliko različito od muškog.Norrin je napisao/la: ... i da se forhend ne stiče gumom, nego treningom.
Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME)
中國膠 (KINESKE GUME)
Ma uopce se ne slazem.geek je napisao/la:Brzina udarca i jačina rotacije se postiže brzim prijenosom težine. Ako je dužina poluga ruku zadana visinom, a snaga težinom, što preostaje ? Zato je i žensko pinganje toliko različito od muškog.
Ispada da bi braca Klicko trebala igrati pingic.
Djevojke su mozda manje agresivne ili eksplozivne, ali to sigurno nema veze sa duljinom ruku, nogu ili tezinom.
Kad bi fizicka snaga bila bitna, meni bi sve lopte zavrsile u mrezici.
Zadnja izmjena: Norrin, dana/u sri lis 31, 2012 10:15 am, ukupno mijenjano 1 put.