Muljanje

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
wolf
Kontakt:

#41 Post Postao/la wolf »

lepo ih pitaš pa možda priznaju :ne zna: ak ih ni ne pitaš onda... :misli:
ozvacic

#42 Post Postao/la ozvacic »

1.Antispin je izmislio tezu da smo dogovorili utakmicu sa Goricom i da smo mu to sve s obje strane i priznali - zanimljivo.

2.Kada bih htio raditi od sebe budalu i od Vas svih koji ovo čitate koristio bi njegovu taktiku.

3.Jedini koji se može dovesti u vezu s namještanjem u ovoj nepotrebnoj trakavici je upravo Antispin.Na početku meča protiv njih me osobno molio da ne odigramo 100 posto kako bi nas oni pobijedili tj.da im pustimo.Na to sam mu odgovorio da po defaultu ne možemo to napraviti jer nije samo njihova sudbina u pitanju nego i Gorice.Dalje nije bilo riječi više o tome.

4.Nakon toga Antispin počinje kovati teorije zavjere,izmišlja,govori totalne neistine,moralizira i konstruira cijelu situaciju kako njemu paše bez i najmanjeg dokaza..

5.Prosudite sami ovog "poštenjačinu" Antispina

6.Sve ovo se tiče i njegovog kolege iz ekipe koji me ne zanima i s kojim sam raskrstio sve moguće odnose kao čovjekom iz vrlo jasnih razloga(bilo je govora o tome na forumu prilično)--zbog toga ga čak ni neću spominjati ali tko je taj -očito je.

Isključivi razlog mog posta na ovu temu je da Antispin ne dovodi u zabludu priličan broj ljudi u sokazu iznoseći konstrukcije i teorije u svoju korist.
Očito je da su bili najlošija ekipa i zasluženo ispadaju.Za stolom se rješava sudbina opstanka od prvog do zadnjeg kola...a ne očajnim cmizdrenjem i kukanjem,da stvar bude gora-izmišljanjem i laganjem.
55

#43 Post Postao/la 55 »

Nemoj se Ozva sjekirati :nono: , nije nitko doveden u zabludu (valjda nitko nije doveden u zabludu) :E: ... Nitko od nas "forumaša" nije tu da sudi jednima ili drugima :vrag: ; samo sam napisao načelno što mislim da bi trebalo napraviti u takvom slučaju :ne zna: ... što znači uopće napisati takvo nešto na forum, a ne javiti disciplinskoj komisiji SOKAZ-a? :misli: Mrtvo slovo na papiru... ništa! :o :brukica:
Tako da mislim da se nemaš razloga sjekirati oko napisa na forumu :nene: , uostalom svi su igrali međusobno; Odra je izgubila obije tekme od izravnih konkurenata :cry: :mama: :bicedobro: , hebiga... netko mora biti i jedanaesto prase! :rofl: :rofl:
Ide život dalje - a pingać isto tako! :bis: Pa će se dečki dogodine vratiti u prvu ligu još bolji i bit će opet sve super! ;) :top:
antispin

#44 Post Postao/la antispin »

Ozvačiću, na želim s tobom uopće polemizirati ali još moram ovo napisati.

1. Sve što sam rekao je istina i samo istina.Nikoga ne dovodim u zabludu i niti mi je to namjera.
2.Ti dovodiš ljude u zabludu sa lažima o nedogovaranju utakmice sa Velikom Goricom.
3. Utakmicu s Velikom Goricom niste igrali, to ti može potvrditi Radočaj Miljenko koji je s tobom sve dogovarao,priznao to nedjelo a to ti mogu potvrditi svi stolnotenisači iz Velike Gorice, jer svi to znaju.Nevjerovatno kako možeš tvrditi suprotno.
4. Ti si zadnja osoba koja može procjenjivati moje poštenje. U Sokazu sam od 1987 god. Ako sam se bilo kome zamjerio u tih 25 godina igranja neka slobodno napiše to na forumu.
5. Niti sam cmizdrio niti kukao.Odgajan sam da ne lažem,sve što sam rekao je istina.I zato ti je bolje da šutiš jer istina je ona koju sam ja rekao.Mene istina ne boli a tebe očito boli.
6. Moja ekipa je poštena ekipa i svakom možemo pogledati u oči.
Norrin

#45 Post Postao/la Norrin »

Identitet papuanca je odavno poznat. :D
I jedva čekam da opet odigramo, mladi gospodin daje čovjeku volju za životom. :s:

Primjer vezan uz muljanje: jučer nam je trebala pobjeda u zadnjem kolu, protivnicima nije ništa značio susret.
Odigrali su muški, koliko su maksimalno mogli u tom trenutku (zdravlje, posao i privatni problemi, ko i kod svih normalnih ljudi).
Postavlja se pitanje da nismo uspjeli pobjediti, tko bi znao ako bi nam pisali pobjedu; a nismo im nesimpatični, ko ni oni nama.
Odgovor: MI bi znali. :o
Zaključak: namještanje je :flop: i :cry:
Koki
Kontakt:

#46 Post Postao/la Koki »

Norrin je napisao/la:Identitet papuanca je odavno poznat. :D
I jedva čekam da opet odigramo, mladi gospodin daje čovjeku volju za životom. :s:

Primjer vezan uz muljanje: jučer nam je trebala pobjeda u zadnjem kolu, protivnicima nije ništa značio susret.
Odigrali su muški, koliko su maksimalno mogli u tom trenutku (zdravlje, posao i privatni problemi, ko i kod svih normalnih ljudi).
Postavlja se pitanje da nismo uspjeli pobjediti, tko bi znao ako bi nam pisali pobjedu; a nismo im nesimpatični, ko ni oni nama.
Odgovor: MI bi znali. :o
Zaključak: namještanje je :flop: i :cry:
a kao niste pisali....
:B:
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2012-12-26
Koki
Kontakt:

#47 Post Postao/la Koki »

ozvacic je napisao/la:1.Antispin je izmislio tezu da smo dogovorili utakmicu sa Goricom i da smo mu to sve s obje strane i priznali - zanimljivo.

2.Kada bih htio raditi od sebe budalu i od Vas svih koji ovo čitate koristio bi njegovu taktiku.

3.Jedini koji se može dovesti u vezu s namještanjem u ovoj nepotrebnoj trakavici je upravo Antispin.Na početku meča protiv njih me osobno molio da ne odigramo 100 posto kako bi nas oni pobijedili tj.da im pustimo.Na to sam mu odgovorio da po defaultu ne možemo to napraviti jer nije samo njihova sudbina u pitanju nego i Gorice.Dalje nije bilo riječi više o tome.

4.Nakon toga Antispin počinje kovati teorije zavjere,izmišlja,govori totalne neistine,moralizira i konstruira cijelu situaciju kako njemu paše bez i najmanjeg dokaza..

5.Prosudite sami ovog "poštenjačinu" Antispina

6.Sve ovo se tiče i njegovog kolege iz ekipe koji me ne zanima i s kojim sam raskrstio sve moguće odnose kao čovjekom iz vrlo jasnih razloga(bilo je govora o tome na forumu prilično)--zbog toga ga čak ni neću spominjati ali tko je taj -očito je.

Isključivi razlog mog posta na ovu temu je da Antispin ne dovodi u zabludu priličan broj ljudi u sokazu iznoseći konstrukcije i teorije u svoju korist.
Očito je da su bili najlošija ekipa i zasluženo ispadaju.Za stolom se rješava sudbina opstanka od prvog do zadnjeg kola...a ne očajnim cmizdrenjem i kukanjem,da stvar bude gora-izmišljanjem i laganjem.
meni se čini da je Damir ljut za Zvonka pa zato grize ko pas protiv Odre :B:
zmilko

#48 Post Postao/la zmilko »

ma koki stvar je ovakva. nakon što sam se jako naljutio na namjerno odugovlačenje igre ( što se još poslje dogodilo sa nekoliko igrača,dakle skužili su što me raz.ebe) supruga mi je rekla citiram "ma koji si ti jebeni sportaš kad te provokacije dovedu da popiz----š". ili igraj ili se makni iz sporta,samo treniraj i uživaj.nisam poslušao.

u zadnjem kolu nisam se mogao natjerati da do kraja odigram sve partije s željom da pobijedim.animozitet je bio prevelik.
da je bio pojedinačni turnir vjerojatno bih radi "ozljede" predao odn. ne bih igrao.
sada treniram otezanje igre što je više moguće a da sebe ne razmrdam.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
Koki
Kontakt:

#49 Post Postao/la Koki »

zmilko je napisao/la:ma koki stvar je ovakva. nakon što sam se jako naljutio na namjerno odugovlačenje igre ( što se još poslje dogodilo sa nekoliko igrača,dakle skužili su što me raz.ebe) supruga mi je rekla citiram "ma koji si ti jebeni sportaš kad te provokacije dovedu da popiz----š". ili igraj ili se makni iz sporta,samo treniraj i uživaj.nisam poslušao.

u zadnjem kolu nisam se mogao natjerati da do kraja odigram sve partije s željom da pobijedim.animozitet je bio prevelik.
da je bio pojedinačni turnir vjerojatno bih radi "ozljede" predao odn. ne bih igrao.
sada treniram otezanje igre što je više moguće a da sebe ne razmrdam.
Treba bit realan. U našim godinama je bolje da protivnik odugovlači igru. Ipak dođeš do zraka...
Znaći dobro radiš. Vježbaj laganini.... :rofl:
ozvacic

#50 Post Postao/la ozvacic »

antispin je napisao/la:Ozvačiću, na želim s tobom uopće polemizirati ali još moram ovo napisati.

1. Sve što sam rekao je istina i samo istina.Nikoga ne dovodim u zabludu i niti mi je to namjera.
2.Ti dovodiš ljude u zabludu sa lažima o nedogovaranju utakmice sa Velikom Goricom.
3. Utakmicu s Velikom Goricom niste igrali, to ti može potvrditi Radočaj Miljenko koji je s tobom sve dogovarao,priznao to nedjelo a to ti mogu potvrditi svi stolnotenisači iz Velike Gorice, jer svi to znaju.Nevjerovatno kako možeš tvrditi suprotno.
4. Ti si zadnja osoba koja može procjenjivati moje poštenje. U Sokazu sam od 1987 god. Ako sam se bilo kome zamjerio u tih 25 godina igranja neka slobodno napiše to na forumu.
5. Niti sam cmizdrio niti kukao.Odgajan sam da ne lažem,sve što sam rekao je istina.I zato ti je bolje da šutiš jer istina je ona koju sam ja rekao.Mene istina ne boli a tebe očito boli.
Ha ha...ajd nemoj više Antispin...bit će mi trbušni mišići ko da sam povukao jedno 3 tisuće spinova na jednom treningu. :rofl: :rofl: :rofl:

A što se tiče mojeg procjenjivanja tebe,ne radim to ja,to ostaje na svekolikom auditoriju...ja sam samo iznio činjenicu koja ti baš ne ide na ruku,ha poštenjačino?To da si me molio da VAM PUSTIMO.Ha majstore...i šta ćemo sad?... :rolleyes:

Dovoljno je da samo to navedem i padaš doktore pošteni..

Ne moram uopće ni detaljno spominjati broj od koliko sam sve ljudi u sokazu čuo da kad nemaš love nudiš i pajceke za opstanak.. :poop:

I ti ćeš tu meni tj.nama izigravat popa i sveca poštenog...daj Antispin vozdra

P.S.I nemoj me dalje vuć za jezik
Koki
Kontakt:

#51 Post Postao/la Koki »

ovo več preružno izgleda..
Ajmo ljudi digniteta malo... :mad:

mislim da nema potrebe ovako javno iznositi prljavi veš. Mislim da je već netko dobro predložio. Misliš da si prevaren i možeš to dokazati? pokreni službeni postupak...
pa zar nisu prošle sezone u 3. ligi dokazali prevaru? Dakle ipak se može...

Ovako trla baba lan...niš koristi...
Izra
Kontakt:

#52 Post Postao/la Izra »

to u trecoj ligi je bila sretna okolnost da je voditelj lige osobno uhvatio ljude u namjestanju, inace bi mi samo trubili po forumu i nikom nista.

inace evo upravo gubimo od hstk jt3, tako da odose decki u prvu ligu. tko je sumnjicav moze pogledati snimku iz nase dvorane koliko smo grizli svaku partiju i bez razmisljanja bi im pokvarili plan za 2. mjesto da su losije igrali.

i nemojte se previse vrijedjati da imamo manje cenzorskog posla kad dodjemo doma.
zmilko

#53 Post Postao/la zmilko »

ma vređanje nikud ne vodi. i netreba nam to. a učiti iz grešaka treba. i naučili smo. i znanje ćemu upotrebiti. korisno i efikasno.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
trnac

#54 Post Postao/la trnac »

Koliko vidim, najviše je tenzija u 1. i 2. lizi.

Možda da se odredi da od npr. 7-8 ili 9. kola svakoj utakmici 1. i 2. lige prisustvuje netko neutralan?
Već bi se time osiguralo da utakmica bude stvarno i odigrana.

Taj neutralac-delegat najbolje da je iz iste lige, delegiran od obje momčadi kao neutralan.

Samo razmišljam na glas...
Koki
Kontakt:

#55 Post Postao/la Koki »

dtrnski je napisao/la:Koliko vidim, najviše je tenzija u 1. i 2. lizi.

Možda da se odredi da od npr. 7-8 ili 9. kola svakoj utakmici 1. i 2. lige prisustvuje netko neutralan?
Već bi se time osiguralo da utakmica bude stvarno i odigrana.

Taj neutralac-delegat najbolje da je iz iste lige, delegiran od obje momčadi kao neutralan.

Samo razmišljam na glas...
fantazije...
ne vidim čemu tolika briga oko nečega što je šustinski totalno amaterski. Ti bokca pa mulja se u profesionalnom sportu. što se sve događa u nogometu, rukometu, tenisu, boksu itd...pa čak i snookeru. To su sportovi u kojima se vrti lova, u kojoj postoje gledatelji koji su platili kartu (i time zaslužuju gledati fer borbu), postoje kladionice i ko zna koje kontrole pa se opet mulja.
Ako hočeš moš gledat do mile volje, ali ako želim pustit pustit ću i to se neće vidjet. Kao da je teško "slučajno" promašit loptu u sportu u kojem se sve ponekad vrti oko jedne lopte. Kod nas u ligi imas igrača kod kojih je dovoljno igrat taktički krivo i gubiš garant ma koliko se trudio i znojio

dakle...kako su SOKAZU ne vidim lovu, gledatelje sa kartom i kladionice svako inzistiranje na " idealnom svijetu poštenja" je iluzorno. Dogovaranja je bilo i bit će....

U konkretnom slučaju bližio se kraj lige i svatko je gledao svoju guzicu a kako su ljudi manje prijatelji nego što misle netko na kraju uvijek ispuši....

tako je to...
Koki
Kontakt:

#56 Post Postao/la Koki »

Izra je napisao/la:to u trecoj ligi je bila sretna okolnost da je voditelj lige osobno uhvatio ljude u namjestanju, inace bi mi samo trubili po forumu i nikom nista.

inace evo upravo gubimo od hstk jt3, tako da odose decki u prvu ligu. tko je sumnjicav moze pogledati snimku iz nase dvorane koliko smo grizli svaku partiju i bez razmisljanja bi im pokvarili plan za 2. mjesto da su losije igrali.

i nemojte se previse vrijedjati da imamo manje cenzorskog posla kad dodjemo doma.
neznam zašto nisam iznenađen da gubite... :B:
Izra
Kontakt:

#57 Post Postao/la Izra »

bio bih iznenadjen da si iznenadjen. :P
trnac

#58 Post Postao/la trnac »

Ako svi lažu, ne znači da je u redu da i mali Pero laže. Moral i poštenje su univerzalni.

Ovdje u SOKAZU je stvar prestiža (ega?) igrati u 1. lizi. Potpuno razumijem. Ljudi godinama treniraju, odriču se da bi igrali u 1. lizi. Jedna slabija sezona sa li-la rezultatima i jedan dvojac koji se dogovorio i pljus, ode se u rang niže.

Naravno da se može tankat meč. Pa to rade i profi tenisači. Međutim, meč je javan, na telki. U SOKAZU se čak ni ne mora meč odigrati, a kamoli da ga prati još jedna neutralna osoba i k tome znalac pingača.

Meni je osobno svejedno. Tamo gdje sam sada mi 1. liga izgleda kao znanstvena fantastika. Odgovara li ekipama iz 1., 2., 3. ... lige takvo stanje, odgovara i meni.

Eto toliko, neću više na glas :)
Burke

#59 Post Postao/la Burke »

Koki je napisao/la:[U konkretnom slučaju bližio se kraj lige i svatko je gledao svoju guzicu a kako su ljudi manje prijatelji nego što misle netko na kraju uvijek ispuši....

tako je to...
U ovom slučaju ovo što kažeš bi moglo proći (razlozi su kao što vidimo mnogostruki!).
Ali inače, slučajeva poput prošlosezonskog u 3. ligi ima poprilično (i to se jako dobro zna!).
Jedino što je to malo teže dokazati. :confused:
Ostaje na svakome da odluči hoće li to raditi ili ne! Ja osobno neću sigurno, a ni itko iz moje ekipe (barem dok sam ja u njoj).
Znam i mnoge ekipe koje to isto tako nebi nikad učinile. Ali znam i mnoge koje bi to itekako učinile, čine, i vjerojatno će činiti. :cursing:
Znam da se to neće iskorijeniti, ali takve jednostavno treba izbjegavati i ne pasti u iskušenje da se napravi isto.
Ako se netko smatra sportašem (taj sam), nastojati će isključivo igrom nešto ostvariti, a ne na nikakav drugi način. :amen:
A svatko zna kakvim se smatra...
antispin

#60 Post Postao/la antispin »

ozvacic je napisao/la:
antispin je napisao/la:Ozvačiću, na želim s tobom uopće polemizirati ali još moram ovo napisati.

Ha ha...ajd nemoj više Antispin...bit će mi trbušni mišići ko da sam povukao jedno 3 tisuće spinova na jednom treningu. :rofl: :rofl: :rofl:

A što se tiče mojeg procjenjivanja tebe,ne radim to ja,to ostaje na svekolikom auditoriju...ja sam samo iznio činjenicu koja ti baš ne ide na ruku,ha poštenjačino?To da si me molio da VAM PUSTIMO.Ha majstore...i šta ćemo sad?... :rolleyes:

Dovoljno je da samo to navedem i padaš doktore pošteni..

Ne moram uopće ni detaljno spominjati broj od koliko sam sve ljudi u sokazu čuo da kad nemaš love nudiš i pajceke za opstanak.. :poop:

I ti ćeš tu meni tj.nama izigravat popa i sveca poštenog...daj Antispin vozdra

P.S.I nemoj me dalje vuć za jezik
Sram te može biti.Kako možeš tako lagati?Budi muško i priznaj što svi znaju. U životu nisam nikog molio a kamoli takve likove poput tebe,nemaš uopće osnove kulture [...]
Odgovorite