17. liga Proljeće 2013

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

#41 Post Postao/la trnac »

Odigrali smo i mi meč prvog kola s ekipom LIMA.

Imali smo "malu" sreću jer nisu bili kompletni. Meč je bio i više nego napet jer je kolega uspio dvije partije dogurat do 5 setova, od toga je izgubio jednu u fixu.
Sve u svemu dobar pingić i odlična ekipa.

LIMA vs. CVJEĆARNICA NELA 4:6
55

#42 Post Postao/la 55 »

Bravo dečki! :lux:
Pale
Kontakt:

#43 Post Postao/la Pale »

Čestitke Cvječarnici na pobjedi :cheer:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
trnac

#44 Post Postao/la trnac »

Hvala
sinke72
Kontakt:

#45 Post Postao/la sinke72 »

Bravo Trnski! :top: :s:
Prva pobjeda, samo tako dalje ;) :zubo:

Pozdrav Rossiniju i brz oporavak!
Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik.
trnac

#46 Post Postao/la trnac »

Meni je svaka pobjeda velika k'o kuća, a još je i veća ako pridonese osvajanju kojeg boda. TNX Siniša

Trice rade samo veliki dečki :top:

Pozdravi su preneseni. On prati forum, možda ga nagovorim da i napiše koju riječ :)
Pale
Kontakt:

#47 Post Postao/la Pale »

studio thalia vs padobranci cetvrtak 14.03. u 19i30
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
trnac

#48 Post Postao/la trnac »

Opla, Naklada breza dobila Studio Thaliu 10:0

:s:
Dren

#49 Post Postao/la Dren »

mi dobili :zubo:
6:4
ja 3; č 2; goco 1; elez 3(piva, opremu - zaboravio :rofl: )
:lux:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#50 Post Postao/la 55 »

Bravo sensei Bilanović i Bridževci! :headbang: :gitara: :partijana:
trnac

#51 Post Postao/la trnac »

Bravo Bridževci, kolege mi kažu da je Bukovac odlična ekipa tako da su i 3 boda protiv njih vrlo znakovita :)

:s:
Dren

#52 Post Postao/la Dren »

O da, Bukovac je jak. No uz malo sreće i puno dobre igre, te činjenicu da protiv Bukovca domaći teren zbilja igra ulogu dokopašmo se 3 boda.

Krenulo je sporo. Igrala se tekma termin prije i malo smo čekali, časkali i u mom slučaju drmali gorku kavu i kolu jer sam sinoć spavao samo..heh jer sinoć nisam spavao :D
Dali vremena ljudima da se upoznaju s terenom, al teren nije bio baš raspoložen za druženje :ne zna: :zubo:
U svakom slučaju, otvorili smo Lakuš i ja. Loš prvi set s obje strane...samo pimplam ukopan, spor i eheh loš. Ne znam kako, al svejedno doguram do dvije set lopte al ništa više. Slijedeći set slično, no ovaj put sam malo digao igru i pogodio poen više, Lakuš fulao servu više i iskoristim prvu set loptu. A onda se otvorilo. pimpl sad već agresivan, serve ne fulavam, dobro se krećem, napadam kad mogu - i pogađam. krenuli s 1:0
Goco protiv Pavlovića jako dobro. dosta problema za Pavlovića stvara stol koji puno bolje vata rotaciju od onog na kojem standardno igraju i Goco lagano do prvog seta. A onda je namirisao krv i krenuo agresivno :D no Pavlović postaje konzistentniji i sve vaća na stol. glatko set na njegovu stranu. Goco smiruje, igra prelazi u taktičko nadmudrivanje, al Pavlović ima potez više u ključnim trenucima i čupa slijedeća 2 seta. 1:1 svi zadovoljni - Goco očito ima igru za Lakuša, jedinica od njega je ono što se i očekuje i nema zabrinutosti.
A onda šok, iako Č igra dobro, i uspijeva kontrirati Androićevoj brzini i otvorenoj igri, puno se troši. Svaki set ima prednost (u drugom vodio i 9:5) al postignutu uz puno trčanja i dugih poena i krajem svakog set mu pada koncentracija. Androić kažnjava svaku lošiju loptu i lako se vraća u oba seta, a treći potpuno kontrolira. 1:2 čanadi obliven znojem ne izgleda dobro.
Gocin najbitniji meč, treći njihov na trećeg našeg. Sve po peesu. taktički zrelo, strpljivo, pravovremeni ulazi, Goco igra ko zmaj. muči se s nekim servama, al muči se i Lakuš s njegovim i bome u fiksu prvi set, glatko i drugi. U trećem se opustio, probao par novih stvari, prosuo set al nema panike, bolji je, ima protuigru i trebao bi dobit. Al onda se umješa sreća i Lakuš lopatom nabaca prasica u četvrtom setu :confused: Goco mrtav ladan. peti set počinje na gotovo identičan način kako je četvrti završio. na sve il ništa - u ništa i 1:3 malo smo donji.
Elez stigao, zaboravio opremu :rofl: bit će podrška kaže. moralna i štasve neč. Čitaj puši, pije i zajebava.
Protiv Androića otvaram loše 1:5, teško kontroliram njegove udarce. No otkrivam i slabosti i udaram nemilosrdno po njima. Vraćam se u igru i trudim se skužit njegove lopte. Ne ide baš al imam tajno oružje :D čupam prvi set na njegov promašaj zicera. Drugi set se privikao na njegove lopte a bome i on na moje i sve ponovo. No taktički sam raznovrsniji, mjenjam u ključnim trenucima i osvajam lake poene. pri kraju svakog seta pritisnem i zapravo lagano dobijam meč. :cheer: 2:3
Č protiv Pavlovića na standardan način. Stvara si prilike, prilagođava se, ne da protivniku da igra svoju igru i zapravo cijeli meč se svodi na to hoće li Č zabiti za poen ili promašiti. jedan set je mašio više, ostale mirno dovršio. izjednačenje, Č nam igra ko zmaj 3:3.
A onda ljepotica meča. dva igrača koji ne odgovaraju jedan drugome brdo atraktivnih izmjena i taktičkog nadmudrivanja. Prvi set Androić konzistentniji, Goco se više muči ali ima igru. slično kao s Čanadijem, Androić uvijek ima potez više i loše to izgleda rezultatski. 4:11. Slijedeći set obrnuto, sad se Goco nametnuo. slijedeća tri na nož. 2:2. A onda Androić odigrava 5 odličnih poena i promjena strana 0:5, piši kući propalo za sve osim Goce. okreće izvrsnom serijom od 7 poena, nadigravši Androića i u njegovoj igri :s: :s: :s: Izjednačenje na 7:7, odličan Gocin poen i greška Androića za 9:7 a potom i 10:8. I sad tu uleće naš najveći motivator, Elez Trollface i na meč lopti kaže Goci "Eeee sad nemoj fulat servu" Dok smo ga Č i ja cipelarili a on umirao od smijeha, Goco fakat nije fulao servu al jest izgubio dva poena. No ne zato što je odigrao loše već je Androić odigrao dobro. Goco nam raste psihički i iako smo mi bili skroz izluđeni Elezovim trolanjem, Goco poštopava a potom i napada i osvaja 11ti a potom odlično servira i tjera Androića od stola pa na suprotnu stranu i osvaja meč.
4:3, Elez preživio trolanje :rofl:
Kopi pejst Č - Pavlović u slijedećem meču protiv Lakuša. Samo je ovaj put više promašivao prvi set :D 5:3 imamo bod.
naravski da je pola Ritma došlo navijat na mom meču, ipak je bilo 2 boda u igri. Elez preuzima ulogu suca, "da i on učestvuje" heh :D
Pavlović se ne snalazi na moje serve i prvi set odigrava katastrofalno. Slijedeći puno bolje al u fiksu strpljivo na njegovu servu, trik serva ulaz za 2:0 a potom opuštene ruke bez problema privodim meč kraju i 6:3
Č i Goco (jer Elez nije donio opremu :rolleyes: ) odigravaju parove al bome nismo to gledali jer se morala piva popit.
Izgubili su :D al nije bitno. Čestitke i to, pivica
Družili se skoro do ponoći, popričali malo sa 18toligašima i sretno kući. Dobar početak jer je Bukovac jako neugodna ekipa i bit će visoko ove sezone.
Zadnja izmjena: Dren, dana/u pet ožu 08, 2013 12:24 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#53 Post Postao/la wolf »

Čestitke Gocu :top: a bome i Elezu na podršci :s: :lol: :lol: :lol: :zubo:
55

#54 Post Postao/la 55 »

Oh da :yesss: , bogme ste onda sinoć bili prava ekipa! :trio: ... To mislim na igrače :macevanje: . Narafski, bio je tu i ČokljElez :zivili: koji je vjerojatno popio pola viagre pa je samo podjebavao :rofl: :rofl: i trolao :vidiga: :znoj: . I tako se vi borite za BKE :clint: , a on pazi da šank ostane na svom mjestu i da se ne skupi prašina po bocama Vukovarskog piva :zivili: :nene:

Svaka čast Goci, mislim da im je istukao najboljeg igrača :s: :s: :s: . Nisam li vam rekao da će se treninzi polako početi isplaćivati? :mudri: :zubo:
bduralija
Kontakt:

#55 Post Postao/la bduralija »

čestitke BKE i Drenu za igru i izvještaj s tekme... vidim da će bit zanimljiva 17a... i Padobranci djeluju dobro nakon pojačanja...
želim puno sreće u predstojećim tekmama, i još puno ovakvih zanimljivih izvještaja...
:)
PS navijamo za one koji su prošle sezone igrali u 18. ligi...
:top:
trnac

#56 Post Postao/la trnac »

PUN MUN vs. Cvjećarnica Nela, petak 15.3. u 19:30
Dren

#57 Post Postao/la Dren »

Orkis - bke utorak 19:30 velesajam :cheer: :cheer: :cheer:
trnac

#58 Post Postao/la trnac »

Kompletirano je 1. kolo.
Hrv. vode uobičajeno gostuju s dva igrača što im je bilo dovoljno za pobjedu protiv Amaciza.
Igrači Hrv. voda su definitivno kvalitetni i ne razumijem što im treba natezanja s onim hodnikom.

U svakom slučaju, jedan :s: Hrv. vodama

Drene, kada uhvatiš vremena nabaci prvu (uvodnu) prognozu. :zubo: TNX
Dren

#59 Post Postao/la Dren »

evo gotovo je prvo kolo.
sad bi se moglo malo i proanalizirati.
kako stvari stoje, bit će gusto.
prvi favorit su mi Padobranci. Momci igraju svaku sezonu sve bolje, dosta treniraju a i imaju najkvalitetnijeg trećeg igrača u ligi. S obzirom da je fakat izjednačena liga, to je velika prednost.
Naravno, lošiji dan i mogu se okliznuti, ima dosta dobrih ekipa ovdje.
Poslije njih bi stavio Pun Mun, BKE, Nezgode, Bukovac i Brezu nekako podjednako. Ovisi dosta o treningu, Pun Mun je krenuo loše, Breza odlično (iako Thalia nije uopće bezazlena ekipa) tako da će dosta ovisiti o formi.
Za nijansu lošije ali dosta neugodne ekipe bi bila Cvjećarnica, Amaciz i Hrvatske vode. Svakome mogu zagorčati život, tako da će bit plutajuće bombe. ne igranje doma Hrvatskim vodama možda oduzme neki bod na koji su mogli računati.
Lima i Thalia su za nijansu lošije, ali dosta iskusne ekipe...tako da će i oni sigurno mrsiti račune "boljim ekipama"- na iskustvo :D
Orkis je perspektivna mlada ekipa, al bojim se da u 17toj ipak iskustvo bude prevladalo. Najizgledniji kandidati za ispadanje za 3 lige. No oni treniraju, trude se, bit će pred kraj prvenstva sigurno opasniji.

Dakle ukupni poredak predumjevam:
Padobranci
BKE
Bukovac
Pun Mun
Nezgode
Breza
Cvjećarna
Hrvatske vode
Amaciz
Lima
Thalia
Orkis

Od prvih 6 ovdje u ovom predviđanju s velikom sigurnošću mogu reći da će 3 ekipe zauzeti prva 3 mjesta, i da se ovih ostalih 6 gotovo i nemaju šanse ugurati među prva tri. No duga je sezona, trening čuda radi i sve je zapravo moguće jer nam je liga dosta izjednačena.
trnac

#60 Post Postao/la trnac »

Moja skromna procjena je da će Naklada breza biti među prve tri momčadi.
Odgovorite