mixer je napisao/la:ne nego ovi sumnjičavci iz lige i okolo stalno kuju urote pa ja kao transparentni političar bolje da to odmah preduhitrim.3 je jedino bitna u rupi .ili nije jer ionako pijem dobio ili izgubio.
a s obzirom od ovih iz malešnice i španskog niš nemreš sakriti sve se zna.
sad su se ovi iz jablanovca fini neki dečki počeli družiti sa ekipom iz jazbine.a znaš kak to završava kad se s njima družiš.nije ni čudo da špićek onak brzo igra jer kak čaga bolfan i ekipa mogu samo učiti.
Da,ti si baš smješan dečko! Onda,jesi dobio tricu(3)ili ne?
Nedaj se ti od njih smesti!Još kad Vlado Medak počne s..ti,odmah ti je muka.
Kad igrate sljedeču tekmu i gdje i s kim?
Ajde brodovi malo se uozbiljite da nebi ispali pa da gubim redovne trice.bas bi mi to falilo.
Nadam se da trenirate malo vise .nemre vam ni zir pomoci sa savjetima
Urbi et Orbi: Riz - Dabrovi dogovoren petak prvo kolo, ja nemam problema s tim. Samo nek se igra.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Dobar dobar.steta kaj hubi ne djeli savjete brzim igracima
igracima.uzmite soft mozda vam pomogne.
Vi ste nam vadiona legnete od nas pa srecu trazite dalje
unose se rezultati, komentira se, mixer ima manje pravopisnih grešaka (promjenio mobitel? ) zapisnici stižu sporo al ipak u okvirima koje sam dozvolio...jako sam zadovoljan, prava ste premiumka
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Evo malo izvjestaja sa sinocnje tekme.zanimljivo i napeto vratili smo ono kaj smo izgubili u prosloj sezoni.malo se i poklopilo na nasu stranu.mato standardno neugodan petrovic nije imao svoj dan a brnas naaaaaveci cokljavac u ligi mislim da jos prebacuje loptu u
preckom. tek je popustio u 4 setu malo. sam ga izvara servom
sve u svemu bit ce zanimljivo do kraja.sad idemo kod brodova da ih oderemo nema im pomoci.i to ako junior ima opremu jer bos i gol nemre igrati
koja oprema čovječe, pitanje je jel se uopće do sad vratio kući
evo gorica dobila gabrek, čak i bez čančera.
furiozno krenuli al na kraju bome gusto - u parovima dobit dva seta na razlike, sigurno da je bilo napeto.
Nekako mi se po rezultatima Goričani promoviraju u prvog farforita (TM by RČ) lige