Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pa kaj misliš ko ?
Jedan nervozni igrač zastrašujučeg izgleda, pozamašnih dimenzija i tankih živaca sa skorom u 1.kolu 1-2 (a samouvjereno je najavljivao 3-0)
pa ti pogodi...
odigrana večeras i zadnja tekma u kolu, SINNI - Butterfly II., rezultat 5:5.
Čestitam protivnicima iz ekipe Butterfly II , ali i svojim suigračima
Osobno sam prvi put igrao parove i ispalo je dobro na kraju, 3:2 pobjeda u parovima za nas, 12:10 zadnji set...kao što se vidi, a još bolje će se vidjeti kad se objave rezultati, do zadnjeg poena je bilo napeto
upisat ću rezultate kad mi se odobri login ime i password, ili će kolega iz Butterfly-a
STKI Ssmobor i Sveta Nedelja odradili 1 kolo jako zanimljive naše prve lige 9:1 za nas. Dečkima hvala na super druženju i zabavi vesala ekipa i mogu i puno puno bolje
Nažalost ovi moji su bili tak u grču i napeti da sam imal komad ugljena i svakom ga gurnul u guzu izbacili bi van dijamante pa bi se obogatil (tolko su bili napeti da bi izbacili jedan elektron iz vanjske ljuske-samo u tome je razlika između ugljena i dijamanta...)