SOKAZ forum
23. liga - proljeće 2013 - doigravanje
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ha,haGuga je napisao/la:Uz svo poštovanje prema dečkima iz Odre moram reći da mi je ovaj rezultat skoro pa nevjerojatan![]()
jer su Popovi u meču protiv nas na mene ostavili dojam da se radi o dobroj ekipi.
Pogotovo me to iznenađuje ako su igrali u punom sastavu, a to još ne vidim jer nema zapisnika.
A za Popove ipak jedanza kraj ove sezone
A uostalom mi smo zasad jedini pobjedili i Buttefly u 23b. ligi (uz malo sreće doduše)što je potvrda našeg pobjedničkog potencijala
Čestitke na prolazu u drugi krugvjekoslav je napisao/la:Odigrana je utakmica rezultat je 5:5 tko je pobjedio mogu bi reći obje ekipe presudio je doslovno 1 set koji je ovaj puta prešao na stranu STKI Samobor i Sveta Nedelja hvala još jednom momcima na svemu.
Odra spremite se za lutanje po Samoboru![]()
Dren bok, poslal sam ti Private Massage...Dren je napisao/la:btw. ako si za treningić, navrati do ritma al se najavi.
mi smo uglavnom utorkom i četvrtkom tamo, al nekad preskočimo.
ako ćeš dolazit, onda ćemo i mi se skupit
Dakle, to ti jedna poruka koju ne želim da svi čitaju nego saaaaamo ti
Zadnja izmjena: Guga, dana/u čet svi 09, 2013 9:53 am, ukupno mijenjano 3 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Pa nisam to niti mislio.Jedino mi nije jasno ako su Popi igrali u punom sastavu :Vex je napisao/la:A fakat izgleda kao da se ljudi uopće nisu pojaviliDa se bazično-instinktno izrazim, zar uistinu mislite da smo tako glupi da unesemo rezultat 10:0 nakon što je došlo do predaje susreta.? I onda o tome pišem na Forumu?
Fišić (skor 22-5), Pašalić (17-7), Filipović (9-16) onda mi taj rezultat ne ide u tintaru, pošto su sva 3 solidni igrači.
Fišić je čak dobio Dadonju (Dadić) iz Kukonja (Art Kuk), a njemu je to bio jedini poraz.
Pašalić također nije za potcjenjivanje, a niti Filipović nije zalutal na stol...Prema tome Vi (Odra) morate imati 3 ujednačena i dobra igrača kada ste uspjeli Pope natjerati na 10 Zdravo Marija i Oče naša
Isto tako bi volio da mi malo razjasniš 5 !!?? (pet) poraza u regularnom dijelu 23.b ljige.
Šta Vam bi ?
Da, dosta smo dobri i ujednačeni, pogotovo na domaćem terenu. Naš treći igrač(Biškupić) je proigrao. Dean i ja smo odigrali standardno s tom razlikom da sam dobio ovaj put u 5 setova najboljeg igrača.(tj, njih dvojicu) Protiv Tumija i Samobora i Sinnija sam slične partije izgubil.Guga je napisao/la:Pa nisam to niti mislio.Jedino mi nije jasno ako su Popi igrali u punom sastavu :Vex je napisao/la:A fakat izgleda kao da se ljudi uopće nisu pojaviliDa se bazično-instinktno izrazim, zar uistinu mislite da smo tako glupi da unesemo rezultat 10:0 nakon što je došlo do predaje susreta.? I onda o tome pišem na Forumu?
Fišić (skor 22-5), Pašalić (17-7), Filipović (9-16) onda mi taj rezultat ne ide u tintaru, pošto su sva 3 solidni igrači.
Fišić je čak dobio Dadonju (Dadić) iz Kukonja (Art Kuk), a njemu je to bio jedini poraz.
Pašalić također nije za potcjenjivanje, a niti Filipović nije zalutal na stol...Prema tome Vi (Odra) morate imati 3 ujednačena i dobra igrača kada ste uspjeli Pope natjerati na 10 Zdravo Marija i Oče naša![]()
Isto tako bi volio da mi malo razjasniš 5 !!?? (pet) poraza u regularnom dijelu 23.b ljige.
Šta Vam bi ?
Malo smo promijenili i raspored , brzo poveli s 3:0 pa je bilo lakše igrat poslije
I tak , nijanse su život značile u izjednačenoj i poprilično jakoj 23.b ligi
Za sada ukupan rezultat 23.a - 23.b ljiga :
2,5 : 2,5
ali a1 (Medonje) je dobio b2 (Operator)
i a4 (Koralji) je dobio b3 (Sinni)
dodatna prognoza :
a3 Kukonje (ako igraju Pero i Dado, a Dado se bude mogao barem malo kretati - g.Perin i g.Dadić) - b4 Utrine
Utrine u tom slučaju imaju šanse - ''ko tele kod mesara''
a2 Samuraji (Ronin) - b1 Leptirići (Butterfly) 50% : 50%
pa me baš interesira dali će skor između ekipa od a1-a4 protiv b1-b4 biti 4-0 za a grupu kao što sam prognozirao...ili 3-1 (lošije od toga nema šanse)
2,5 : 2,5
ali a1 (Medonje) je dobio b2 (Operator)
i a4 (Koralji) je dobio b3 (Sinni)
dodatna prognoza :
a3 Kukonje (ako igraju Pero i Dado, a Dado se bude mogao barem malo kretati - g.Perin i g.Dadić) - b4 Utrine
Utrine u tom slučaju imaju šanse - ''ko tele kod mesara''
a2 Samuraji (Ronin) - b1 Leptirići (Butterfly) 50% : 50%
pa me baš interesira dali će skor između ekipa od a1-a4 protiv b1-b4 biti 4-0 za a grupu kao što sam prognozirao...ili 3-1 (lošije od toga nema šanse)
Zadnja izmjena: Guga, dana/u čet svi 09, 2013 12:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Apsolutno se slažem sa Vex-om da je 23b liga bila izuzetno izjednačena. I WBA je mogao raditi probleme ekipama da su se redovito skupili i igrali u najjačim sastavu.
Dok u 23a ligi mi se čini da su prve 4 do 5 momčadi bili podosta jače od ostalih...
A što se tiče ukupne snage pojedine lige, to je sve relativno. Tek kad imamo sve rezultate će se moći nešto zaključivati
Niti je ne kužim zašto popovi, kad dečki samo nastupaju pod imenom matične župe.
Dok u 23a ligi mi se čini da su prve 4 do 5 momčadi bili podosta jače od ostalih...
A što se tiče ukupne snage pojedine lige, to je sve relativno. Tek kad imamo sve rezultate će se moći nešto zaključivati
Niti je ne kužim zašto popovi, kad dečki samo nastupaju pod imenom matične župe.
- dario-zg-zapad