SOKAZ forum
12. liga, jesen 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Loptica Pong
Pila naopako ili pila uspravno
, bit će pijana
nastavi li tako!
Evo se kompletiralo prvo kolo i vidim da nema neriješenih ishoda
, i sve su pobjede prilično tijesne
... bogme nas čeka vrlo interesantna jesen u 12. ligi!
...
OK, sretno svima u nastavku i lijepo vas molim ČUVAJTE ORIGINALE ZAPISNIKA UKOLIKO MI IH NE ŠALJETE POŠTOM, nikada ne znate kada bi se netko mogao naći pametan i retroaktivno provjeravati je li sve na svome mjestu
... Iako sam siguran da u našoj ligi takvih nema
, što eventualno ne štima treba rješavati odmah!

Evo se kompletiralo prvo kolo i vidim da nema neriješenih ishoda
OK, sretno svima u nastavku i lijepo vas molim ČUVAJTE ORIGINALE ZAPISNIKA UKOLIKO MI IH NE ŠALJETE POŠTOM, nikada ne znate kada bi se netko mogao naći pametan i retroaktivno provjeravati je li sve na svome mjestu
ajde brate...posložilo se puno toga, neke super, neke loše, ništa nerješivo. za pobjede uvijek ima vremena. A Smuk i Salaso će vuć dok god ima gemišta, ako me bereš. 
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Mirus, hvala na pohvalama!
Vidim, ni tebi i tvojim Odercima također ne ide ništa lošije nego nama...
Pravi ste "fenjeraši", i u pojedinačnom poretku držite vrh i dno tablice.
Eto, mi smo dogovorili meč 4. kola za srijedu u 20:00 sati, igramo protiv ekipe Dr. Ante Starčević po prvi put, igrački se ne poznajemo, vjerujem da će biti vrlo tijesan meč
, ali i veseo!
Želim se posebno zahvaliti dečkima iz Eci peci nec-a na tome što su nam izašli ususret po pitanju termina odigravanja meča
, odigrali smo meč u divnoj sportsko-prijateljskoj atmosferi, doista su svi skupa izvrsni ljudi i stvarno im želim sreću u nastavku sezone!
Guvo se diže u formi
, zamalo sam dobio po lampi od njega
, no srećom, počokljah ga
jedva nekako u drugom dijelu petog seta...
Sretno svima u nastavku prvenstva, dobru tekmu i dobro druženje!
Vidim, ni tebi i tvojim Odercima također ne ide ništa lošije nego nama...
Eto, mi smo dogovorili meč 4. kola za srijedu u 20:00 sati, igramo protiv ekipe Dr. Ante Starčević po prvi put, igrački se ne poznajemo, vjerujem da će biti vrlo tijesan meč
Želim se posebno zahvaliti dečkima iz Eci peci nec-a na tome što su nam izašli ususret po pitanju termina odigravanja meča
Sretno svima u nastavku prvenstva, dobru tekmu i dobro druženje!
Da, umalo zaboravih kazat...
Ekipa SSZ SC RH ZAGREB I. ima novog igrača, zove se Vedran Rožić, nikada do sada nije igrao u SOKAZ-u pa mu i ovim putem želim od srca sretan dolazak među čokljavce i ostale!
I on zna čokljat, siguran sam da će se odlično uklopiti!
Pravo nastupa ima od srijede, 30.10.2013., eto toliko da bude svima na znanje!
Ekipa SSZ SC RH ZAGREB I. ima novog igrača, zove se Vedran Rožić, nikada do sada nije igrao u SOKAZ-u pa mu i ovim putem želim od srca sretan dolazak među čokljavce i ostale!
I on zna čokljat, siguran sam da će se odlično uklopiti!
Pravo nastupa ima od srijede, 30.10.2013., eto toliko da bude svima na znanje!