HSTK Južna Trešnjevka

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Izra
Kontakt:

#41 Post Postao/la Izra »

najbolja. :top: pod je sredjen slojem stiropora, tankom betonskom glazurom, 3mm spuzve i na kraju tarafleks. spas za koljena.
Pale
Kontakt:

#42 Post Postao/la Pale »

Hvala bogu nemam još i sa koljenima (mene jebu kkurje oći na tabanima) problema, al Gugi bi ta info mogla bit interesantna pošto dečki nemaju domaću dvoranu.
Sad bu guga za iduću sezonu tražil ekipu koja je kod vas domaćin. :rofl:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Guga
Kontakt:

#43 Post Postao/la Guga »

Ne znam, možda slijedeću sezonu odpauziram kak se trenutno osjećam...
Osim toga ima još sportova, a za forum bumo vidli.
Tu uvijek mogu nešto napisati ili doći pogledati kakvu tekmu.
The Only Way Is Up...rutinski
Izra
Kontakt:

#44 Post Postao/la Izra »

u zadnje vrijeme mi je par ljudi reklo da su propustili galeriju pa evo da se podsjetimo:

http://imgur.com/a/aqe7L#0

:cheer:
ib
Site Admin
Kontakt:

#45 Post Postao/la ib »

Jeeeeij! :lux: :lux: :lux:
Ima li bolje reklame da nam se pridružite? :tulum:

http://www.poslovni.hr/domace-kompanije ... nju-276622

:s: :s: :s:
wolf
Kontakt:

#46 Post Postao/la wolf »

Nove momčadi su još uvijek dobrodošle :top:
wolf
Kontakt:

#47 Post Postao/la wolf »

Svim članovima kao i simpatizerima kluba želimo sve najbolje za Božić i puno sportskih a i inih uspjeha za Novu godinu 2015-u :grouphug:
cvijo
Kontakt:

#48 Post Postao/la cvijo »

Sve najbolje!
Nego, pričalo se o turniru parova u subotu ili nedjelju (27. ili 28.12.)...
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
wolf
Kontakt:

#49 Post Postao/la wolf »

Mislim da će turnir dvorane biti prolongiran za početak sljedeće godine ali nema još ništa konkretno ... možda padne kakav dogovor u subotu :ne zna:
Kemil
Kontakt:

#50 Post Postao/la Kemil »

Ovo se odnosi na HSTK Južna Trešnjevka i vodstvo kluba.

Dana 15. listopada 2014.g. u Narodnim Novinama br. 121/14 objavljen (http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluz ... _2300.html) Zakon o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija koji stupa na snagu 01. siječnja 2015. i prema kojem će se sukladno čl. 45 izricati novčane kazne u iznosu od 5.000,00 do 200.000,00 kn za različite prekršaje među koje spada i neupis u Registar neprofitnih organizacija u sklopu Ministarstva financija.

RNO obrazac (http://www.mfin.hr/adminmax/docs/Regist ... %20RNO.xls) treba dostaviti što prije i upisati se u Registar.

ps
Isto se odnosi i na organizaciju Sokaz.
wolf
Kontakt:

#51 Post Postao/la wolf »

HSTK Južna Trešnjevka pozdravlja nove ( i najnovije ) članove kluba , ekipe :

Aquashop :lux:

Naklada Breza :lux:

Padobranci :lux:

Šlankeri :lux:

Želimo Vam puno uspjeha i ugodnih trenutka u našem klubu :top:
max pax

#52 Post Postao/la max pax »

:top: :top:
Pale
Kontakt:

#53 Post Postao/la Pale »

Hvala :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Kemil
Kontakt:

www.juzna-tresnjevka.hr

#54 Post Postao/la Kemil »

Molim članove da od sada koriste službenu web domenu kluba.

www.juzna-tresnjevka.hr
:top:
Brod

#55 Post Postao/la Brod »

Yupiiiiii..... :s: :s: :s:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Kemil
Kontakt:

Svim članovima novih ekipa

#56 Post Postao/la Kemil »

Svim članovima novih ekipa Južne Trešnjevke (i starima koji se još nisu registrirali).

Ako te podatke zna uprava kluba onda ih i oni mogu poslati.

Pošaljite za sve članove ekipa:
1. Ime, prezime, nadimak
2. Telefon
3. Email
4. Datum rođenja
5. (ostale podatke ćete upisati sami)

na mail kemil@ipos.hr i dobit ćete podatke o registraciji.
Kemil
Kontakt:

Uvjeti za igranje u dvorani.

#57 Post Postao/la Kemil »

Uvjeti za igranje u dvorani.

Vanjska temperatura se spustila na uobičajene vrijednosti za ovo doba godine tj. na minuse, a bit će i hladnije prema najavama.

U zanjih nekoliko treninga u dvorani je bilo toliko hladno da sam dolazio doma šmrcajući.

Danas oko 12h sam u dvorani sa kvalitetnim termometrom izmjerio 11,9 stupnjeva na stolu, vjerojatno je koji stupanj toplije kada se uključe i klime, ali to je opet daleko od normalnih uvjeta za igranje.

Koliko god je dvorana inače idealna za igranje po mnogočemu, ipak cijenim svoje zdravlje i pokušat ću do daljnjega izbjegavati treninge u dvorani JT.

OK, činjenica je da ja imam i svoje specifičnosti, npr. nakon odigranog meča ne idem na grijanje u društvenu prostoriju koja je manja i zato se lakše zagrije, ali to je zbog dima u kojem ne mogu biti.

Moj dodatni minus je što mene nema u Zagrebu od 5. do 10. mjeseca kada je u dvorani najbolje za igranje, a od 11. do 4. mjeseca je veći dio vremena prehladno.

Dvorana je samostojeći objekt i ima visoki strop, radijatori ne rade nego je grijanje električno na termo peći i klime.
Obzirom na navedene karakteristike gubitak topline je veći nego dotok od grijanja.

Prema mojem stručnom građevinskom mišljenju i poznavanju građevinske fizike filanje toplinom iznutra dodatnim toplinskim topovima, pećima i sl. bi se mogla temperatura natjerati na prihvatljivih 17 stupnjeva, ali za to bi grijanje moralo raditi konstantno i to punim intenzitetom što bi ekonomski bio značajan trošak.

Kvalitetna alternativa bi bila termički poboljšati izolazijska svojstva zidova, ali i to naravno ima svoju cijenu.

Sličan problem ima i Prečko gdje je na današnjem turniru izmjereno 9.5 stupnjeva na njihovom termometru, 10,4 stupnja na mojem pored stola za igranje.
Dužim boravkom u takvom prostoru možeš samo navući prehladu.

???
wolf
Kontakt:

#58 Post Postao/la wolf »

Čekaj malo , treninge dogovaraš na Whatsup-u a kom se tu obraćaš ??
Kemil
Kontakt:

#59 Post Postao/la Kemil »

Ovo nije tema Treninzi dvorana JT nego tema HSTK Južna Trešnjevka tj. tema općenito vezana uz dvoranu.

Da se razumijemo, nikoga ja ovdje ne napadam ili osuđujem, nitko tu nije kriv, zbog objektivnih okolnosti situacija je takva kakva je.

Svima nam je u interesu poboljšanje uvjeta u dvorani.

Da li se razmišlja o nekom rješenju grijanja, barem privremeno do nekog trajnijeg rješenja?

Možda nekim mlađima toliko ne smeta niska temperatura, ali meni nije neki gušt na 12 stupnjeva igrati.

Možemo i na WhatsAppu iako mislim da nije tu rečeno ništa što nije općepoznato svima u dvorani, a i izvan nje svima koji su gostovali u njoj.
mixer

#60 Post Postao/la mixer »

Kemo sve najbolje u Novoj i de majke ti ne kenjaj vise a dobri smo si.
Prvi pricas o tome kako imamo stranicu a onda ovde njaske .mogao sam ja ovo i u pm al ionak znaju kakav sam pa nek citaju Naravno da je hladno u dvorani al sto zbog objektivnih okolnosti riknule dve klime a sto zbog nase ljenosti (nismo dofurali termice) je tako kako je.Ostavi monologe za dvoranu kad se placa clanarina svi su tamo pa reci kaj mislis ovak stalno jedno te isto .samo da te uputim radi se na grijanju i to puno tak da mi se ne smrznes ja se recimo uopce ne krecem pa mi nije tolko hladno.
Uglavnom imas puno mogucnosti prije nego kaj se ponovo raspises ovdje da pitas saznas i odlucis jel ti se igra ili ne u dvorani a koji put i dodjes na radne akcije naravno i na druzenje jer nije samo biti clan dvorane placanje clanarine al neide to samo tebe al i ostali ce se prepoznati..
I ne ne zelim sad odg od 135754346889 redaka jer me ne zanima odg samo malo vise volje a malo manje prigovaranje jer ipak i ti si clan dvorane .
Ps. To se zove literarna sloboda a nadam se da smo si i dalje dobri :cerek:
Odgovorite