22.liga proljeće 2014.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
KileFZ6

#41 Post Postao/la KileFZ6 »

Lagana voznja prema preckom na prvi ovosezonski mec protiv decki iz Nikole Tesle :rofl:
DALTON1

#42 Post Postao/la DALTON1 »

Imate moj podrsku ne bum zbrisal nakon 2 meca ko i vi nama haha :rofl:
DALTON1

#43 Post Postao/la DALTON1 »

I evo završeno je prvo kolo ove super zanimljive lige.Gledao sam par meceva izmedu Hucuka i Nikole Tesle.Pravi stari čokljavci koji ne grijese puno i bogme znaju napast kada se protivnik opusti,a decki iz Hucuka standardno dobri no jucer s puno nervoze i to ih je koštalo bod(ova).
@srale7 daj nam neku analizu jucerasnjeg meca ;)
dalton david

#44 Post Postao/la dalton david »

svaka čast dečkima iz Amarene 1 na pobjedi nad jednim od glavnih favorita za osvajanje 1. ili 2. mjesta.Iako je tek prvo kolo za nama,mislim da su ovom pobjedom preuzeli taj "teret" favorita i da će konkurirat za najvišu poziciju.
srale7

#45 Post Postao/la srale7 »

Tekma je bila super, osim sto smo izgubili :zubo:

Meni prva službena utakmica, pa je samim tim sve proslo u grču, iako sam se trudio igrati bez opterećenja, na kraju nisam uzeo ni set, osim u parovima :lol:
Nasa najbolja igračica Ejla je bila daleko ispod svoje razine, tak da je izgubila 2 meča, Sinke je dobio 2 i na kraju smo dobili parove za ukupan rezultat 6:4 :D

Amarena I, jako solidna ekipa, Sklepić dosta jači od ostatka ekipe, ali ugodno druzenje prije meča, za vrijeme meča i naravno poslije meča :zubo:
Kako stvari stoje, izgleda da smo dogovorili i domaćinstva, tak da je prvo kolo za nas vise nego uspiješno :)
Zadnja izmjena: srale7, dana/u sub ožu 08, 2014 12:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
DALTON1

#46 Post Postao/la DALTON1 »

Da Silvio ce vrlo vjerovatno imati 33:0 na kraju sezone tako da je to vec 3:0 za amarenu u svakoj tekmi(osim protiv plankera mozda) a i ostatak ekipe je dosta dobar i mogu osigurati pobjedu do kraja.
dobro ti igras samo polako od grca nema nista :top:
Leteći Medvjedić

#47 Post Postao/la Leteći Medvjedić »

Plankeri spremni na čokljanje :mljacko: :macevanje: :pingic:
DALTON1

#48 Post Postao/la DALTON1 »

Plankeri Long-Daltoni 5:4
evo odigrali smo protiv favorita i skoro smo pobjedu išćupali...
kratko je trajalo jer smo igrali 2 na 2 pa nije baš puno mećeva bilo.Ja sam otvorio sa Zvonimirom Kormanom i prva 2 seta se nisam uopce snašao i mislio sam da ce to biti laganih 3:0, međutim sabrao sam se i izjednacio na 2:2 te poveo i u 5.setu sam imao 10-6 i jos jednu mec loptu na 12-11 i jednostavno sam se prepao pobjede te je iskusni Zvonko to iskoristio i zadao mi nesanicu veceras haha :rofl:
Mislili smo da možemo i dalje do pobjede dok nije Niko sta za stol i pokazao kako se pingac zapravo igra...Nemam rijeci za decka i na kraju je Milic pobjedio Zvonka 3:0 i parove smo pobjedili 3:1
Ostaje tuga za tom jednom lopticom ali objektivno su decki puno bolji i želim im svu srecu u nastavku natjecanja.Vrlo simapticna i dobra ekipa :top: :s:
Zadnja izmjena: DALTON1, dana/u pon ožu 10, 2014 11:28 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
mistreaver

#49 Post Postao/la mistreaver »

DALTON1 je napisao/la:Plankeri Long-Daltoni 5:4
evo odigrali smo protiv favorita i skoro bod išćupali...
kratko je trajalo jer smo igrali 2 na 2 pa nije baš puno mećeva bilo.Ja sam otvorio sa Zvonimirom Kormanom i prva 2 seta se nisam uopce snašao i mislio sam da ce to biti laganih 3:0, međutim sabrao sam se i izjednacio na 2:2 te poveo i u 5.setu sam imao 10-6 i jos jednu mec loptu na 12-11 i jednostavno sam se prepao pobjede te je iskusni Zvonko to iskoristio i zadao mi nesanicu veceras haha :rofl:
Mislili smo da možemo i dalje do boda dok nije Niko sta za stol i pokazao kako se pingac zapravo igra...Nemam rijeci za decka i na kraju je Milic pobjedio Zvonka 3:0 i parove smo pobjedili 3:1
Ostaje tuga za tom jednom lopticom ali objektivno su decki puno bolji i želim im svu srecu u nastavku natjecanja.Vrlo simapticna i dobra ekipa :top: :s:
A kaj je moguće u meču 2 na 2 bod isčupat :rofl: :rofl:
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
DALTON1

#50 Post Postao/la DALTON1 »

Krivo si procitao ja mislim haja :B:
mistreaver

#51 Post Postao/la mistreaver »

Jel ti : Bravo što si prosuo 5 meč lopti, dovoljno dobra? :D
Il moram zvat profesora da tu još malo intervenira
Edit: Nemoj mi editat postove. :E:
DALTON1

#52 Post Postao/la DALTON1 »

Hahahaah sutra cu dobit prodiku od njega radi tog haha
55

#53 Post Postao/la 55 »

Dobit ćeš po lampi :cekicem: , ješčuo!? :rofl: :rofl: :rofl:
DALTON1

#54 Post Postao/la DALTON1 »

Pravo sam pseto Profesore ne znam sta da vam kazem haha :rofl:
Leteći Medvjedić

#55 Post Postao/la Leteći Medvjedić »

DALTON1 je napisao/la:Plankeri Long-Daltoni 5:4
evo odigrali smo protiv favorita i skoro smo pobjedu išćupali...
Mislili smo da možemo i dalje do pobjede dok nije Niko sta za stol i pokazao kako se pingac zapravo igra...Nemam rijeci za decka i na kraju je Milic pobjedio Zvonka 3:0 i parove smo pobjedili 3:1
Imate sreče pa nisu svi Plankeri došli bodrit naše čokljavce u 22 ligi.
Ne znam kak bi odigrali da je bilo 15 Plankera u dvorani :partijana:
Baš se složilo da i mi imamo tekmu isti dan :rofl:
I to Plankeri protiv Plankera :pingic:
DALTON1

#56 Post Postao/la DALTON1 »

Daltoni imaju novoprijavljenog igraca Juraja Tonkovica koji ima pravo nastupa od sljedeceg cetvrtka kad je mec protiv Amarene 2 u 20:00
mistreaver

#57 Post Postao/la mistreaver »

AHahah daj me nemoj klat kak ste do njega uspjeli doć :D
DALTON1

#58 Post Postao/la DALTON1 »

Male tajne velikih majstora haha
salim se ja sam dobar s njegovim prijateljem s kojim je on igrao jesenski dio prvenstva, a mi smo kratki za igraca pa zasto ne ;)
mistreaver

#59 Post Postao/la mistreaver »

Niste nimalo loše prošli, računam da imate 4 partije po tekmi
DALTON1

#60 Post Postao/la DALTON1 »

Prosli smo odlicno...da tako i mi racunamo,ali ono sto me najvise veseli je da ce nas pogurat da i mi bolje igramo i sigurno cemo uz njega napredovat :top:
Odgovorite