6. liga jesen 2014

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
a_marko

#41 Post Postao/la a_marko »

E moj Wuče... Ja sam protiv wd 68 prosao gorevnego vi. Cudan dan jucer, jako. Lego sam tricu kao nikada do sada. 2 seta sam uzeo u 3 partije. Bas moram pogledati od kada igram da li sam ikada prosao gore. Striceki wd igraju tu neku svoju obrambenu čokljo igru i zasluzeno su pobijedili 7:3. Cudan dan, cudna liga, cudni igraci... Ova 6. ljiga ce biti tarapana samo takva. Ko prezivi, pricat ce se! :D
Topspin

#42 Post Postao/la Topspin »

Cestitka D. Drcicu na pobjedama protiv Jo jo optike :top: , vidim da je sve pocistio svojim antispinom :D . Mislim da dvorana nije losa, ali u svakom slucaju je kao i svaka dvorana prednost za domacina :rolleyes:
xavierst

#43 Post Postao/la xavierst »

Što se to događa s 4. kolom?????
Mora da je nešto divlje u zraku.
Zato smo Sveta Nedelja- Cro Docs odgodili dok se situacija ne smiri, ili ti ga sljedeći tjedan :lux:
Hvatljivi

#44 Post Postao/la Hvatljivi »

Ajde, red je da i Vi legnete negdje. Nije da navijam, al liga bu zanimljivija. :belj:
a_marko

#45 Post Postao/la a_marko »

Ja isto navijam da legnete protiv cro docsa. :rofl: :lol: :zubo:
xavierst

#46 Post Postao/la xavierst »

Hvatljivi je napisao/la:Ajde, red je da i Vi legnete negdje. Nije da navijam, al liga bu zanimljivija. :belj:
Vidi hatera, tko će drugi biti ljubomoran nego susjed. Imali ste svoju šansu da nas skinete :D . Zanimljiva će liga biti i dalje, samo što ćemo mi gledati s vrha, ako moji dedeki i ja skupimo snage za pobjedit Docs i Vidmare :cheer:
wolf
Kontakt:

#47 Post Postao/la wolf »

Pešća :s: :s: :s: za pobjedu nad Elkom koja je u istoj dvorani samo kolo prije razvalila jojojce :top:
Stvarno nikad neizvjesnija liga ma kaj god Mario ( friški forumaš :top: ) mislio o tome :rofl: :zubo:
Šljiva

#48 Post Postao/la Šljiva »

a_marko je napisao/la:E moj Wuče... Ja sam protiv wd 68 prosao gorevnego vi. Cudan dan jucer, jako. Lego sam tricu kao nikada do sada. 2 seta sam uzeo u 3 partije. Bas moram pogledati od kada igram da li sam ikada prosao gore. Striceki wd igraju tu neku svoju obrambenu čokljo igru i zasluzeno su pobijedili 7:3. Cudan dan, cudna liga, cudni igraci... Ova 6. ljiga ce biti tarapana samo takva. Ko prezivi, pricat ce se! :D
Stričeki su bili :top: u ovom sastavu Prvaci :prvak: SOKAZ-a 1976.god.Te iste godine u zimskom kupu smo mi :lol: (moja ekipa-Gredelj II.)odigrali protiv njih sjajnu tekmu :lux: i izgubili 5:4.Ja sam dobio Dokmanića i Gorana Vidmara :pobjeda: a protiv Jadrana sam u trečem setu :mljacko: vodio 19:16 i samo mi je 2 pojena falilo da ga pobijedim i da mi ukupno pobjedimo 5:4. što bi bilo ogromno iznenađenje :s: .Međutim Jadran je odigrao maestralno :klap: i pobijedio.Mi smo tada bili 5. liga a oni 1.liga i još k tome prvaci SOKAZ-a.O tome su(u ono vrijeme) pisale i Sportske novine :top:.Uvijek je dobro malo se podsjetiti :mudri:
Ivica,za prijatelje Šljiva
ib
Site Admin
Kontakt:

#49 Post Postao/la ib »

:s:
xavierst

#50 Post Postao/la xavierst »

Kad je 10 ekipa unutar 3 boda nakon 4. kola samo potvrđuje da se igra dobar pingić :) ako je slutiti prema početku vrlo je lako moguće da će biti gusto do kraja, što je opet puuuno bolje nego da se dvije-tri ekipe odvoje i da se sve zna nakon 4. kola
Tako da nisam ja ništa reko protiv toga da bude napeto iz kola u kolo :top:
Malo trash talka prije meča da se uđe u protivnikovu glavu se ne računa :rofl:
a_marko

#51 Post Postao/la a_marko »

Svetonedjeljovci! Gazite vi redom sve pred sobom?? Svaka čast na pobjedi, tj. rasturanju Cro Docs-ova. Nisu oni baš tak jednostavna ekipa.
Nekako ste najuvjerljiviji u ligi. :top:
xavierst

#52 Post Postao/la xavierst »

Dečki iz Cro Docsa nisu nimalo loša ekipa, ali eto uspjeli smo u svakom meču napravit razliku koja je bila dosta za pobjedu. :cheer: Možda i nije lijep rezultat za vidjet s gostujuće strane, ali bila je lijepa utakmica za gledat i igrat. :)

Sad na vrlo neugodno gostovanje kod W&D uz nadu da ćemo proći bolje od Peritusa :D gore ne možemo ni da ga predamo, jel Marko :B:
a_marko

#53 Post Postao/la a_marko »

:D

Sretno i spretno! :zubo:
a_marko

#54 Post Postao/la a_marko »

:eek: :eek: 9:1 :eek: :eek:
Bravo!
Mislim da ste glavni favoriti za ici 3 lige gore.
xavierst

#55 Post Postao/la xavierst »

No, no Marko smiri emocije :bicedobro: tek je počelo, ima još jako puno kola za odigrat. Počevši s Vrhovcem koji iako ima malo bodova je neugodan protivnik (igrali ZKup protiv njih).
Uostalom nemoj mi tu bacat obrnutu psihologiju, još ćemo se umislit :cool:
Šljiva

#56 Post Postao/la Šljiva »

a_marko je napisao/la:Svetonedjeljovci! Gazite vi redom sve pred sobom?? Svaka čast na pobjedi, tj. rasturanju Cro Docs-ova. Nisu oni baš tak jednostavna ekipa.
Nekako ste najuvjerljiviji u ligi. :top:
Trebali su od nas izgubiti :misli: Nisu dozvolili da ja odigram sve tri partije :bljak: jer sam kasnio zbog popodnevnog rada :eek: Prvu nisam igrao :nene:a drugu onako nezagrijan odmah na :top: Čakaniča koju sam izgubio :cestitamo: Luku sam dobio :D i par smo dobili sinek i ja :lol: .Na kraju je bilo 5:5.Da sam ja igrao protiv Ilije :mljacko: lako moguče da bi bilo 6:4 za nas :yesss:
Ivica,za prijatelje Šljiva
wolf
Kontakt:

#57 Post Postao/la wolf »

Ovaj Vrhovec se baš diže u formi prije tekme s nama :mad: je li Dundo :ceka:
Nego , koji dan vam paše za tekmu ? Da vam onda ponudimo one druge :rolleyes: :zubo:
55

#58 Post Postao/la 55 »

:E: :vrag: :zubo:
a_marko

#59 Post Postao/la a_marko »

Koja luda liga ova naša.. :lol:
Od 2. - 8. mjesta ekipe su se zgurale u 2 boda.:misli:
Samo su ovi novaki :E: otišli gore i čvrsto drže gaće.
Hvatljivi

#60 Post Postao/la Hvatljivi »

Županija na vrhu !!! :lux:
Odgovorite