SOKAZ forum
10 Liga proljeće 2016
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
10 Liga proljeće 2016
Ozvačić je jebeno pojačanje za Slogu Novoselec.
Baš se veselim tekmi
Baš se veselim tekmi
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
10 Liga proljeće 2016
Samo se ti veseli, veselil buš se sve dok ne počne tekma
Tak se i ja beskrajno veselim kaj je nama došel Bakmaz u ljigu...
Tak se i ja beskrajno veselim kaj je nama došel Bakmaz u ljigu...
The Only Way Is Up...rutinski
10 Liga proljeće 2016
Ti si najzajebaniji protiv jakih igrača isto kao i ja
Bit će to jebeni skalpovi

Bit će to jebeni skalpovi
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
10 Liga proljeće 2016
Živi bili pa vidjeli, al da ćemo se ''nabrustiti'' na taj meč......hočemo 
10 Liga proljeće 2016
Jastrebovi jaki. Iznimno.
Neznam, izgleda da je bio dan nadahnuća...domaći teren, malo indisponirani drugi i treći igrač protivnika, savršena igra u parovima.
Sve se posložilo
Nemam pojma, kad smo počeli nije izgledalo da ćemo skupit više od dvije partije. Na kraju 6, i pobjeda

Hvala na čestitkama!
U petak, više cura nego dečkiju na terenu il bar izjednačeno
Neznam, izgleda da je bio dan nadahnuća...domaći teren, malo indisponirani drugi i treći igrač protivnika, savršena igra u parovima.
Sve se posložilo
Nemam pojma, kad smo počeli nije izgledalo da ćemo skupit više od dvije partije. Na kraju 6, i pobjeda
Hvala na čestitkama!
U petak, više cura nego dečkiju na terenu il bar izjednačeno
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
10 Liga proljeće 2016
Ikota opet si gledal film moje pjesme moji snovi sva sreca pa ste ti i mikloska rudlavi pa ozva imaj skinit sa glave .
bolje se vi usredotocite na ostale a od ozve gledajte i ucite.
10 Liga proljeće 2016
Ikota opet si gledal film moje pjesme moji snovi sva sreca pa ste ti i mikloska rudlavi pa ozva imaj skinit sa glave .
bolje se vi usredotocite na ostale a od ozve gledajte i ucite.
10 Liga proljeće 2016
Mixer u pravu si 
10 Liga proljeće 2016
Jaki smo očito samo "na papiru"... Svi osim Tvrtka smo bili u prilično blijedom izdanju. Čestitke još jednom na pobjedi, igrali ste odlično i bili ste definitivno bolji.. Mislim da čete biti jako tvrd orah svima, naročito kad igrate u Jazbini.Dren je napisao/la:Jastrebovi jaki. Iznimno.
Sve se posložilo
Nas čekaju dva izuzetno teška kola, prvo Stalco doma pa Sloga u gostima..
"Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett
Samuel Beckett
10 Liga proljeće 2016
2.kolo
ŠU Pešćenica vs J.T. Padobranci utorak 01.03 u 18h
Idemo Hrvoje i ja solo po skalp. 3-0 okrećemo na 3-6
3.kolo
J.T. Padobranci vs Kalafat nedjelja 06.03. u 15h Jazbina (hvala dečki
)
ŠU Pešćenica vs J.T. Padobranci utorak 01.03 u 18h
Idemo Hrvoje i ja solo po skalp. 3-0 okrećemo na 3-6
3.kolo
J.T. Padobranci vs Kalafat nedjelja 06.03. u 15h Jazbina (hvala dečki
10 Liga proljeće 2016
Čestitam ŠU Pešćenici na pobjedi.
Bili smo dvojca i par poena je ovisilo o cjelokupnom meču.
Ovaj puta su loptice više voljele njih nego nas, al jbg to je tak
Pešća Sretno dalje , a mi već u nedjelju imamo popravni sa ekipom KALAFAT.
Nadam se samo da bumo se bar u nedjelju skupili, Valjda nije netko ministrant
Bili smo dvojca i par poena je ovisilo o cjelokupnom meču.
Ovaj puta su loptice više voljele njih nego nas, al jbg to je tak
Pešća Sretno dalje , a mi već u nedjelju imamo popravni sa ekipom KALAFAT.
Nadam se samo da bumo se bar u nedjelju skupili, Valjda nije netko ministrant
10 Liga proljeće 2016
Kaje bilo s Dankom-Banankom.
Zakaj nije igral ?
Meni su prije par dana u temi 8. ljige Koka, IB, Vjeverica, Pongy i ostali...lijepo objasnili da je sreća (nesreća) i prasice samo stvar gledišta i da to opće nema utjecaja na ukupnu pobjedu....
Zakaj nije igral ?
Meni su prije par dana u temi 8. ljige Koka, IB, Vjeverica, Pongy i ostali...lijepo objasnili da je sreća (nesreća) i prasice samo stvar gledišta i da to opće nema utjecaja na ukupnu pobjedu....
10 Liga proljeće 2016
Radil je popodne pa nije mogap stici na tekmu. Da je Pešča bliže bilo bi drugo ali ovak .... još su decki u poslu tak da nije bilo moguce.
Nije stvar prasica vec par kljucnih lopti. Ono kad te ruka ne sluša.
Jbg puno je lakše opustit ruku kad krenes u mec sa 3:0 nego obrnuto.
No dobro nebumo sad cvilili.
Idemo dalje dignute glave...
Nije stvar prasica vec par kljucnih lopti. Ono kad te ruka ne sluša.
Jbg puno je lakše opustit ruku kad krenes u mec sa 3:0 nego obrnuto.
No dobro nebumo sad cvilili.
Idemo dalje dignute glave...
10 Liga proljeće 2016
...
bravo kartaroši
vidim da se gadno igra
jedino vas kapetan kvari 
10 Liga proljeće 2016
Hehehe
Hvala Kiro
Je u pravu si ; morati će kapetan da se vadi ili da kupi pojačanje

Hvala Kiro
Je u pravu si ; morati će kapetan da se vadi ili da kupi pojačanje
10 Liga proljeće 2016
Bome šteta kaj ste jučer morali igrat na trećem stolu
napet meč i krasna igra , bar ono kaj sam uspio vidjeti s obzirom na dva druga atraktivna meča u dvorani
.
Nije čest slučaj da gledamo ženski pingač u dvorani ( osim kad Dren igra (ili Greta)
) pa bi baš bilo fora da su igrali na stolu br. 1
No ništa , kolko vidim cure još dvaput dolaze k nama pa ćemo ih valjda i jednom gledat i na jedinici
Nije čest slučaj da gledamo ženski pingač u dvorani ( osim kad Dren igra (ili Greta)
No ništa , kolko vidim cure još dvaput dolaze k nama pa ćemo ih valjda i jednom gledat i na jedinici
10 Liga proljeće 2016
evo da se i ja ulogiram i pozdravim ljute protivnike.. napokon igramo domaće tekme u kvartu .. dvorana STK Novi Zagreb - Utrine... dobro nam došli
10 Liga proljeće 2016
Hvala Wolf
Posebice hvala na odradjivanju energetske pripreme igrača
Molim repete

Posebice hvala na odradjivanju energetske pripreme igrača
Molim repete