SOKAZ forum
8. liga proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
8. liga proljeće 2017.
Ako ima Trnac,onda nije Tumarina Jazbina,ku'iš!
Bitno da Tehnički kuži!
Bitno da Tehnički kuži!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
8. liga proljeće 2017.
Preceddniče napisal sam u Tozu iz razloga sto smo u novom razredu i ima ih koji neznaju gdje Padobranci igraju. Zato sam napisal u Tozu.
Naravno da je Jazbina jedna
Naravno da je Jazbina jedna
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
8. liga proljeće 2017.
Naravno da je Tumarina jazbina jedna i jedina, ali dobro je raditi na promociji i povezivanju lokacije s TOZ-om.
Pred nekih cca mjesec dana je jedan igrač očekivao da dođem u "jazbinu" - u istočnom dijelu grada postoji kvart/ulica Jazbina
8. liga proljeće 2017.
Ekipa Vrhovec nas je speglala 6:4.
Palička se dobro držao, složio im je tricu
, Hrvoje i ja ga na žalost nismo pratili. Parove smo dobro počeli, ali iskusnjare Grgec i Barna našnjofali su gdje smo tanki (odnosno gdje sam ja tanak) i to su maksimalno iskoristili.
Ivanec je flah master
Pozdrav Vrhovčanima
, a nama više sreće drugi put 
Palička se dobro držao, složio im je tricu
Ivanec je flah master
Pozdrav Vrhovčanima
8. liga proljeće 2017.
Cestitke za ekipu Vrhovec, vazna pobjeda odmah u prvom kolu. Kada sam vidio rezultat bio sam malo iznenadjen, jer ovo je zaista iznenadjenje po meni. Cestitke Palicki, no da je Dananic igrao rezultat bi bio drugciji. No jos jednom cestitke Vrhovcu mali podvig odmah u prvom kolu 
8. liga proljeće 2017.
Svaka pobjeda je važna, kako bi rekli stari sokazovci: "3 boda su 3 boda"
Već u ponedjeljak imamo popravni, nadam se da ćemo korigirati bodovnu sliku.
Već u ponedjeljak imamo popravni, nadam se da ćemo korigirati bodovnu sliku.
8. liga proljeće 2017.
Ajde sretno 
I to odma derbi lige
I to odma derbi lige
8. liga proljeće 2017.
Kao što TRNAC kaže : 3 boda su tri boda
Jučer odigrano HRT HET TRICK - AMACIZ .....6 : 4
Teška tekma na samom početku sezone, što će se tek dešavati u daljnjem nastavku ?
Po meni ima se tu kaj za igrati.
Slučajnost : još dvije ekipe 8.lige u dvorani za susjednim stolom igrali su meni dragi i poznati
CRO DOKSI sa domaćinom Pavlekom(kao ekipa meni nepoznanica). Isto tako dobra tekma.Pobjeda domaćina.
Trnac i Stip . hvala na vašem komentaru vezano za moju ekipu. Javljam se opet za deset godina - dakle čekamo jubilej pola stoljeća igranja.
Živi bili pa vidjeli.
Jopelin
Jučer odigrano HRT HET TRICK - AMACIZ .....6 : 4
Teška tekma na samom početku sezone, što će se tek dešavati u daljnjem nastavku ?
Po meni ima se tu kaj za igrati.
Slučajnost : još dvije ekipe 8.lige u dvorani za susjednim stolom igrali su meni dragi i poznati
CRO DOKSI sa domaćinom Pavlekom(kao ekipa meni nepoznanica). Isto tako dobra tekma.Pobjeda domaćina.
Trnac i Stip . hvala na vašem komentaru vezano za moju ekipu. Javljam se opet za deset godina - dakle čekamo jubilej pola stoljeća igranja.
Živi bili pa vidjeli.
Jopelin
8. liga proljeće 2017.
Baja, jeste li odigrali tekmu? Rezultat?
8. liga proljeće 2017.
cestodom - siledžije odgođeno
8. liga proljeće 2017.
Jesmo, ali u našim iskvarenim umovima! Maznuli smo ih 10:0.trnac je napisao/la:
Baja, jeste li odigrali tekmu? Rezultat?
Nismo ni parove htjeli pustit!
8. liga proljeće 2017.
Hvalarope je napisao/la:cestodom - siledžije odgođeno
I dopuna, osvrt na nepotpune rezultate kola:
Amaciz II. – HRT Het trick 4 : 6
HRTovci su napravili dobar posao, Amaciz je prošle sezone doma izgubio samo jednu jedinu tekmu
Bukovac III. – Nezavisni sindikat SC Zagreb I. 2 : 8
Sindikatlije su opravdali očekivanja.
GEWO – Pizzeria "Špiro" 5 : 5
Pizza majstori su majstorski izvukli bod protiv jakog Gewa.
Vrhovec – Južna Trešnjevka Padobranci 6 : 4
SC-veterani – Caffe bar "Ante" III. Dugo Selo 3 : 7
Nisam očekivao da su momci iz Dugog Sela tako dobri
Puterfly – Cro Docs 7 : 3
Na Puterfly treba ozbiljno računati, nišane na vrh tablice.
8. liga proljeće 2017.
Dananic, Palicka, Trnski
i secer na kraju Mikloska 
8. liga proljeće 2017.
Čovječe,kakvi heroji,da znadoh potpiso bih još prošle sezone!!!

Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
8. liga proljeće 2017.
Imali smo sreće 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
8. liga proljeće 2017.
Momci, 3 boda su 3 boda
Šalu na stranu, teška tekma. Zvonac i Ikota na visini zadatka, ja sam tek u revijalnoj tekmi uspio popraviti dojam. Hrvoje i ja smo ozbiljno odigrali parove premda nisu bili važni za bodove, ali su bili važni nama
Šalu na stranu, teška tekma. Zvonac i Ikota na visini zadatka, ja sam tek u revijalnoj tekmi uspio popraviti dojam. Hrvoje i ja smo ozbiljno odigrali parove premda nisu bili važni za bodove, ali su bili važni nama
Zadnja izmjena: trnac, dana/u uto ožu 07, 2017 10:15 am, ukupno mijenjano 1 put.
8. liga proljeće 2017.
Kaj se to desilo s "glavnim favoritima"8.lige?
Mislim da se kapetan malo
preračunao.
Dešava se....još je mlad i neiskusan. 
preračunao.
8. liga proljeće 2017.
Gewo je kompaktna ekipa
Možda neće biti prvi, ali na kraju sezone će biti sigurno u poziciji za prolaz dalje.
Od 4 partije u 5. setova, sve su otišle na našu stranu. Moglo je to i drugačije završiti.
Od 4 partije u 5. setova, sve su otišle na našu stranu. Moglo je to i drugačije završiti.
8. liga proljeće 2017.
Da Trnac i ja bi pohvalio igru Gewo-a. Mislim da je ovaj put presudio domaći teren. Ekipa koja bu do kraja sezone više pobjeđivala i uzimala bodove i takozvanim favoritima.
Sretno dalje
Sretno dalje