SOKAZ forum
6. Čulo Ljiga proljeće 2020.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Čistač, sanitarac, cenzor, Trnski je očistio i smirenog Munju, kao i samog sebe. Čovjek mrzi veselice. Vračko, nastavljamo šoru u tvom prirodnom okruženju - na forumu Super lige.
Najlakše je obrisat sve. Ne moraš razmišljat, no da jesi, onda bi vidio da su svi postovi bili korektni izuzev onih kada se krenulo s uvredama. Ti postovi su trebali biti obrisani i poslala bi se jasna poruka što se smije a što ne. Ovako sve u isti koš...nikakve vajde od toga.
Od svih administratora Trnski, iako s najkraćem stažom, ima najviše čišćenja. Čovjek je radišan.
Zadnja izmjena: Dinko Š., dana/u čet vel 20, 2020 11:52 am, ukupno mijenjano 1 put.
Slažem se, zbrisao je i ono što nije trebao. Jbga, nikad nisamo zadovoljni.Koki je napisao/la:Najlakše je obrisat sve. Ne moraš razmišljat, no da jesi, onda bi vidio da su svi postovi bili korektni izuzev onih kada se krenulo s uvredama. Ti postovi su trebali biti obrisani i poslala bi se jasna poruka što se smije a što ne. Ovako sve u isti koš...nikakve vajde od toga.
Kokija za administratora. Da se Trnski malo odmori od čišćenja.
Nikad nisu svi zadovoljni. "Odgojna mjera" mora imati svrhu i ukazati na dedopustivo..
Došlo je do greške prilikom tiskanja biltena. Nenad Bogović je član Stk Gajec gold,i može igrati od 1 kola. Pozz i sretno svima od Stk Gajec Gold.
Ista stvar je i sa igračem Darko Drčić koji je prijavljen za ekipu ELKA Dr.Ante Starčević...
The Only Way Is Up...rutinski
Neko čudno mrtvilo zadnjih par dana.Izgleda da svi čekaju ovaj tjedan i početak tekmi.
Mi smo u petak uspjeli organizirati prijateljsku tekmu protiv nezgodnih prvaka 9. Ljige
(s osam bodova više od drugoplasiranog
)
Po meni su ozbiljni konkurenti za prolaz naprijed iz 7. Ljige i nitko neće moći tvrditi
da će ih garantirano dobiti u 7. Ljigi.
Završilo je miroljubivo 5-5 ali nismo igrali u najjačem sastavu jer nije bilo našeg Janeza.
Sve u svemu...dobra provjera, protiv dobrog protivnika, a kroz par dana kreće - "tarapana"
Mi smo u petak uspjeli organizirati prijateljsku tekmu protiv nezgodnih prvaka 9. Ljige
(s osam bodova više od drugoplasiranog
Po meni su ozbiljni konkurenti za prolaz naprijed iz 7. Ljige i nitko neće moći tvrditi
da će ih garantirano dobiti u 7. Ljigi.
Završilo je miroljubivo 5-5 ali nismo igrali u najjačem sastavu jer nije bilo našeg Janeza.
Sve u svemu...dobra provjera, protiv dobrog protivnika, a kroz par dana kreće - "tarapana"
Ne zaboravi da svojeg Janeza moraš plaćati.
Kaj si poludil, možda ste ga vi plaćali, ali nema tog igrača kojeg bi ja plaćal...
Ne znam, ali to nema nikakve veze sa mnom 
Troškovi puta iz Dežele i curik nisu tako veliki.
Saša i ostali dečki!Moram vam reči da griješite štoSaša je napisao/la:Ako nećeš ti neko će ga drugi plaćati.
se tiče plačanja za uslugu igranja.Još on mora njima plačat ako hoče za
njih igrati.Pravilo je ovakvo:ako si u dvoznamenkastim ligama
onda ti plačaš njemu,a ako si u jednoznamenkastim ligama
onda on plača tebi.........
Nisam vidio u životu da neki Janez nekomu plaća. Probudi se.
Ha,ha,ha...šala mala.