NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saša

PostPostano: ned pro 10, 2023 10:33 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Srećom uvijek ima dušebrižnika....
Ako budete igrali u ovom sastavu uz poneki trening i peta će biti prevaziđena.
....
i uvijek će ih biti

jedva čekam komentare na slijedeću sezonu....
vjeverko

PostPostano: sri pro 13, 2023 3:44 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Samo ne znam koji će biti naziv topica iduće sezone?
Nameću mi se dva moguća:
1. Peta liga - nikad jača!!!
2. Peta liga - plitki potok!!!

Da čujem koja će prevagnuti????
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: sri pro 13, 2023 5:54 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Pa peta liga nikad jača...logično..
Čim je Guga u njoj sigurno je kao nikad... Very Happy
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Šljiva

PostPostano: sri pro 13, 2023 8:13 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
I tako,

završila je najjača 7. Ljiga u povijesti Sokaza.
Nevjerojatna izjednačenost u kojoj je prvih 5 ekipa završilo u razlici od samo 3 boda.
Ne sjećam se kada je neka ekipa završila na prvom mjestu sa bijednih 23 boda jer je prvih 9 ekipa oduzimalo bodove međusobno
i odlučivale su sitnice.
Tko je domaćin, u kojoj dvorani se igra, s kojom lopticom i slično.

Kratka analiza :

Croatia
prije zadnja 2 kola bili su praktički 1. a to su i sami vjerovali.
U predzadnjem kolu su vodili 4-2 protiv Malešnice i izgledalo je sve gotovo,
još je samo trebalo "staviti mašnicu" na poklon kartu za 5. Ljigu
I onda...pušiona...5-5 i na kraju ne da neće biti 1. nego će završiti kao 4. pa će na proljeće malo "utvrđivati gradivo u 7. Ljigi" Laughing

Jaska
slična priča...u predzadnjem kolu su vodili 4-2 protiv Zrinskog i to je garantiralo na kraju minimalno 3. mjesto i put u 6. Ljigu.
Kad ono...4-6 pušiona i na kraju samo 5. mjesto Eeeek!

Alfa
prije 3 kola su bili legitimni kandidati za 1. mjesto, ali su nakon teške ozljede Bilića "potonuli kao sidro" jer samo jedan preostali prvoligaški igrač (Žlimen, a ne više dva) nije dovoljan u ovakvoj strašnoj 7. Ljigi za nešto više od - opstanka Beljenje

Merix
također s jednim prvoligaškim igračem (Jelačić) 2 kola prije kraja kandidati za 1. mjesto, ali tada samo mršavih 5-5 protiv Vrutka
koji ispada iz 7. u 8. Ljigu Rolling Eyes
Ipak, idu naprijed u 6. Ljigu pa su vjerojatno zadovoljni Thumbs up

Katom
Greta je nakon silnih suza uz malo sreće ipak došao do prilike za prolaz u 6. Ljigu jer će Alfa koliko čujem doći i bez Žlimena na tekmu zadnjeg kola.
Obriši suze Greta ROFL

Malešnica
neugodna i izjednačena trojka koja će na proljeće igrati važnu ulogu.
Danas se sve okrenulo na našu stranu i jednostavno nismo smjeli propustiti šansu koja nam se ukazala za 1. mjesto i bili smo na visini zadatka.

Zrinski
svojim rezultatima su "krojili" tablicu i na domaćem terenu - teško pobjedivi što je na najteži način naučila - Jaska Eeeek!

Agronomski
jednostavno mi je neshvatljivo da su jedva izbjegli ispadanje ???
Frančić, Fić, Ivić i Kolak ?
Nevjerojatno Confused

I na kraju tamo neki...
PADOBRANCI
nakon 2019. igre u 5. Ljigi i puze od 4 godine (olimpijski ciklus Laughing) opet smo se spojili Pale, Brada, Guga uz Trnca i Mikija.
Brada je napravio sve što je mogao da nas zadrži u 7. Ljigi pa je markirao 3 kola.
Jednom je odglumio napad astme, jednom virozu i dubinsko pražnjenje crijeva, a jednom je imao "neodgodive obaveze" ali mu plan nije uspio, pa smo uz malo sreće s ostalim rezultatima (to je prvi put od kada igram Sokaz u 10 godina) došli do prilike.
Ja sam opravdano izostao dva kola jer je bilo lijepo vrijeme u 9. i 10. mjesecu pa sam morao ići na - more, na kupanje Beljenje
Zato smo nakon 7. kola odlučili zadnja 4 kola odigrati

RUTINSKI

Planirano...ostvareno.
Zbogom ljigo 7. Svjetskih čuda, dobar dan 5. Ljigo za odlikaše.
Proljeće je daleko, ali s obzirom da će 5. Ljiga biti puno veći izazov,
mooooožda odlučimo nakon pune 4 godine igranja SAMO tekmi uvesti 1 trening tjedno Cheer

Danas je bilo prisutno 7-8 gledatelja i među njima neizostavana - Zubata Vjeverica

Nakon tekme naravno zajednička cuga i filozofiranje o pingiću.
Na žalost, zatvorili su nam pizzeriju pred nosom jer je tekma trajala predugo, odnosno Pale se zagrijavao po 10-15 minuta prije svakog svog meča...
To bumo morali nadoknaditi na prijateljskoj tekmi koju dogovaramo Thumbs up
Na kraju...osjećali smo smirenje i zadovoljstvo, a Pale se presijaval od sreće i i ćela mu je svjetlila kao novogodišnja žarulja u mraku.
Ponovno ćemo zaspati s osmjehom na licu kao mali praščići u blatu Smile

Moram reći da je zadnja tekma protiv Padobranaca bila na visini zadatka Cool Odigrali smo dobro Thumbs up ali to se nije vidjelo na rezultatu Rolling Eyes Eeeek! Question Po ukupnom rezultatu reklo bi se da smo dobili po Bonk! i da smo naletjeli na Glavom u zid Međutim igrali smo Misli Trio dobro ali je domaćin bio Box Sebican Pracka Bit ce dobro i nije nam dao Rocket launcher Big gun Snajper Klanja se da igramo bolji Pingic .jednostavno bili su bolji Cestitamo! .Spomenuo bi i svoju igru Fulir .Protiv Brade i Palićka sam čak igrao Macevanje Gitara dobro ali nisam bio Clint
Međutim Gugu me Bike Cekicem po glavi Ajooj nakantao prilićno lagano i mogu reći samo Klap Thumbs up Klanja se .Ja sam svoje rekao Amen
Pale

PostPostano: pet pro 15, 2023 3:59 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Gospon Čanadi.
Sve bi bilo drugačije da se koj meč okrenuo na Vašu stranu.

Čestitam na fer borbi i želim Vam još puno dobrih poena i sreće.
Svima želim sve najbolje u nadolazećim blagdanima i Novoj godini.
Lp
Pale

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pet pro 15, 2023 11:48 pm    Naslov : 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga Citirajte i odgovorite

Šljiva svaka čast na korektnoj igri, pogotovo u predzadnjem kolu protiv Croatije gdje Vam
5-5 nije ustvari ništa značilo, a njima je pobjeda garantirala 1. mjesto.
Jako dobro se sjećam naša prva dva meča 2013. na turniru u Prečkom i 2018. u 2. Ljigi kada si me namlatio ko "vola u kupusu" tako da ti moram nešto i vratiti kaj ne Very Happy
Kao što je Pale rekao protiv nas su se 3-4 partije lomile u poen-dva, a pošto smo mi imali ogroman motiv, malo nas je i sreća pomazila pa je recimo nakon prvih 6 partija umjesto
6-0 za nas vrlo lako moglo biti 3-3
Moram opet ponoviti da je ovo

PRVA SEZONA

od kada igram Sokaz da je ekipa u kojoj igram imala stvarno dosta sreće, pogotovo s drugim rezultatima i sve se poklopilo baš onako kako je nama odgovaralo.

Dali smo ostalim ekipama malo fore, pogotovo Greti Beljenje
Brada nas je svim silama pokušao zadržati u 7. Ljigi Eeeek!
Meni je bilo fino na moru Cheer
Pale se za to vrijeme uzrujavao kao i obično Very Happy
Trnac je krpao rupe koliko je mogao Thumbs up
Miki je u miru operirao frulu i mjenjao pelene Pojma nemam

I usprkos svemu, eto nas

RUTINSKI

u 5. Ljigi za odlikaše gdje ćemo se opet sresti s mnogim našim
prijateljima i "prijateljima" ali će svakako biti - zanimljivo,
a siguran sam da je i svima njima jako drago Laughing
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna