|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: ned pro 10, 2023 10:33 pm Naslov
: 7. liga - proljeće 2023 - perspektivna liga |
|
|
Srećom uvijek ima dušebrižnika....
Ako budete igrali u ovom sastavu uz poneki trening i peta će biti prevaziđena.
....
i uvijek će ih biti
jedva čekam komentare na slijedeću sezonu.... _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: sri pro 13, 2023 3:44 pm Naslov
|
|
Samo ne znam koji će biti naziv topica iduće sezone?
Nameću mi se dva moguća:
1. Peta liga - nikad jača!!!
2. Peta liga - plitki potok!!!
Da čujem koja će prevagnuti???? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri pro 13, 2023 5:54 pm Naslov
|
|
Pa peta liga nikad jača...logično..
Čim je Guga u njoj sigurno je kao nikad...  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: sri pro 13, 2023 8:13 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | I tako,
završila je najjača 7. Ljiga u povijesti Sokaza.
Nevjerojatna izjednačenost u kojoj je prvih 5 ekipa završilo u razlici od samo 3 boda.
Ne sjećam se kada je neka ekipa završila na prvom mjestu sa bijednih 23 boda jer je prvih 9 ekipa oduzimalo bodove međusobno
i odlučivale su sitnice.
Tko je domaćin, u kojoj dvorani se igra, s kojom lopticom i slično.
Kratka analiza :
Croatia
prije zadnja 2 kola bili su praktički 1. a to su i sami vjerovali.
U predzadnjem kolu su vodili 4-2 protiv Malešnice i izgledalo je sve gotovo,
još je samo trebalo "staviti mašnicu" na poklon kartu za 5. Ljigu
I onda...pušiona...5-5 i na kraju ne da neće biti 1. nego će završiti kao 4. pa će na proljeće malo "utvrđivati gradivo u 7. Ljigi"
Jaska
slična priča...u predzadnjem kolu su vodili 4-2 protiv Zrinskog i to je garantiralo na kraju minimalno 3. mjesto i put u 6. Ljigu.
Kad ono...4-6 pušiona i na kraju samo 5. mjesto
Alfa
prije 3 kola su bili legitimni kandidati za 1. mjesto, ali su nakon teške ozljede Bilića "potonuli kao sidro" jer samo jedan preostali prvoligaški igrač (Žlimen, a ne više dva) nije dovoljan u ovakvoj strašnoj 7. Ljigi za nešto više od - opstanka
Merix
također s jednim prvoligaškim igračem (Jelačić) 2 kola prije kraja kandidati za 1. mjesto, ali tada samo mršavih 5-5 protiv Vrutka
koji ispada iz 7. u 8. Ljigu
Ipak, idu naprijed u 6. Ljigu pa su vjerojatno zadovoljni
Katom
Greta je nakon silnih suza uz malo sreće ipak došao do prilike za prolaz u 6. Ljigu jer će Alfa koliko čujem doći i bez Žlimena na tekmu zadnjeg kola.
Obriši suze Greta
Malešnica
neugodna i izjednačena trojka koja će na proljeće igrati važnu ulogu.
Danas se sve okrenulo na našu stranu i jednostavno nismo smjeli propustiti šansu koja nam se ukazala za 1. mjesto i bili smo na visini zadatka.
Zrinski
svojim rezultatima su "krojili" tablicu i na domaćem terenu - teško pobjedivi što je na najteži način naučila - Jaska
Agronomski
jednostavno mi je neshvatljivo da su jedva izbjegli ispadanje ???
Frančić, Fić, Ivić i Kolak ?
Nevjerojatno
I na kraju tamo neki...
PADOBRANCI
nakon 2019. igre u 5. Ljigi i puze od 4 godine (olimpijski ciklus ) opet smo se spojili Pale, Brada, Guga uz Trnca i Mikija.
Brada je napravio sve što je mogao da nas zadrži u 7. Ljigi pa je markirao 3 kola.
Jednom je odglumio napad astme, jednom virozu i dubinsko pražnjenje crijeva, a jednom je imao "neodgodive obaveze" ali mu plan nije uspio, pa smo uz malo sreće s ostalim rezultatima (to je prvi put od kada igram Sokaz u 10 godina) došli do prilike.
Ja sam opravdano izostao dva kola jer je bilo lijepo vrijeme u 9. i 10. mjesecu pa sam morao ići na - more, na kupanje
Zato smo nakon 7. kola odlučili zadnja 4 kola odigrati
RUTINSKI
Planirano...ostvareno.
Zbogom ljigo 7. Svjetskih čuda, dobar dan 5. Ljigo za odlikaše.
Proljeće je daleko, ali s obzirom da će 5. Ljiga biti puno veći izazov,
mooooožda odlučimo nakon pune 4 godine igranja SAMO tekmi uvesti 1 trening tjedno
Danas je bilo prisutno 7-8 gledatelja i među njima neizostavana - Zubata Vjeverica

Nakon tekme naravno zajednička cuga i filozofiranje o pingiću.
Na žalost, zatvorili su nam pizzeriju pred nosom jer je tekma trajala predugo, odnosno Pale se zagrijavao po 10-15 minuta prije svakog svog meča...
To bumo morali nadoknaditi na prijateljskoj tekmi koju dogovaramo
Na kraju...osjećali smo smirenje i zadovoljstvo, a Pale se presijaval od sreće i i ćela mu je svjetlila kao novogodišnja žarulja u mraku.
Ponovno ćemo zaspati s osmjehom na licu kao mali praščići u blatu  |
Moram reći da je zadnja tekma protiv Padobranaca bila na visini zadatka Odigrali smo dobro ali to se nije vidjelo na rezultatu Po ukupnom rezultatu reklo bi se da smo dobili po i da smo naletjeli na Međutim igrali smo dobro ali je domaćin bio i nije nam dao da igramo bolji .jednostavno bili su bolji .Spomenuo bi i svoju igru .Protiv Brade i Palićka sam čak igrao dobro ali nisam bio
Međutim Gugu me nakantao prilićno lagano i mogu reći samo .Ja sam svoje rekao  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet pro 15, 2023 3:59 pm Naslov
|
|
Gospon Čanadi.
Sve bi bilo drugačije da se koj meč okrenuo na Vašu stranu.
Čestitam na fer borbi i želim Vam još puno dobrih poena i sreće.
Svima želim sve najbolje u nadolazećim blagdanima i Novoj godini.
Lp
Pale _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet pro 15, 2023 11:48 pm Naslov
|
|
Šljiva svaka čast na korektnoj igri, pogotovo u predzadnjem kolu protiv Croatije gdje Vam
5-5 nije ustvari ništa značilo, a njima je pobjeda garantirala 1. mjesto.
Jako dobro se sjećam naša prva dva meča 2013. na turniru u Prečkom i 2018. u 2. Ljigi kada si me namlatio ko "vola u kupusu" tako da ti moram nešto i vratiti kaj ne
Kao što je Pale rekao protiv nas su se 3-4 partije lomile u poen-dva, a pošto smo mi imali ogroman motiv, malo nas je i sreća pomazila pa je recimo nakon prvih 6 partija umjesto
6-0 za nas vrlo lako moglo biti 3-3
Moram opet ponoviti da je ovo
PRVA SEZONA
od kada igram Sokaz da je ekipa u kojoj igram imala stvarno dosta sreće, pogotovo s drugim rezultatima i sve se poklopilo baš onako kako je nama odgovaralo.
Dali smo ostalim ekipama malo fore, pogotovo Greti
Brada nas je svim silama pokušao zadržati u 7. Ljigi
Meni je bilo fino na moru
Pale se za to vrijeme uzrujavao kao i obično
Trnac je krpao rupe koliko je mogao
Miki je u miru operirao frulu i mjenjao pelene
I usprkos svemu, eto nas
RUTINSKI
u 5. Ljigi za odlikaše gdje ćemo se opet sresti s mnogim našim
prijateljima i "prijateljima" ali će svakako biti - zanimljivo,
a siguran sam da je i svima njima jako drago  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|