SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Pokušavam loviti pa me zanima....
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Slavonac

PostPostano: pet pro 07, 2007 2:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zaboravio sam još napisati da čak i kada zabrane nastupe, one se nebi smjele odnositi na nižerazredna takmičenja, a posebice ne na naše amaterske gradske lige SLAST. Dugo čemo mi još igrati sa našim travuljagama.
A vrhunski svjetski igrači neka igraju s čime žele i sa čime moraju.
migi

PostPostano: sub pro 15, 2007 11:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima i zahvala na dobrim postovima koji su ujedno i počni! Juhuu

Ali mene sada zanima sljeeće, da li vi koji igrate sa travuljama koristite spužvicu ispod gume i igrate li aktivno sa travom tj igrate li kontru s istom.

To bi značilo da niste osuđeni samo na lov, lov, lov i lov sa bekendom nego da ostanete na stolu i udrite "nekima" jako neugodnu lopticu nazad, a ako vrati tada dolazi do izražaja forhend s kojim možete pospinat, drajfnut ili kontrirat lopticu preko!

P.S. Zaboravio sam pitati koja bi guma tj trava po vama bila najbolji izbor za aktivno igranje blizu stola ali da se s njom može fino i zaloviti???
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bigdedi

PostPostano: sub pro 15, 2007 3:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
da li vi koji igrate sa travuljama koristite spužvicu ispod gume i igrate li aktivno sa travom tj igrate li kontru s istom.

igram sa softom, ali imam nekoliko pokusaja igranja, i malo vremena treniranja napadacke igre s travom.. pa mozda pomogne.... kako sam navikao na brzi bekend obavezno mi je da trava ima spuzvu, i puno je lakse igrati kontru s takvom travom (loptica pri udarcu manje tone)... dok s druge strane manje je neugodna loptica protivniku od trave koja ima spuzvicu, ali malo manje neugodna loptica koja dolazi s puno vise tempa mi se čini puno efikasnija nego pasivno odigrana neugodnija loptica (uf kako sam ne-elokventan, nadam se da cete shvatiti kaj sam htio reći) Thumbs up

moje misljenje je da u rekreativnom stolnom tenisu necete naici na igrace koji ce vam spinati na travu po dve (ili vise) lopti zaredom da bi doslo do klasicnog lova travom, i ako igrate travom najbitnije je kako odigrate prvu lopticu jer ona treba biti odigrana aktivno, s tempom, iznad stola, dok je loptica u penjanju/najvisoj tocki

Citat:
P.S. Zaboravio sam pitati koja bi guma tj trava po vama bila najbolji izbor za aktivno igranje blizu stola ali da se s njom može fino i zaloviti???

TSP Curl P-1, RITC 755 (ovu nisam probao, nego vidio druge kak igraju s tim), ali i RITC 563-1 (to nije bas trava neg je nesto izmedju trave i softa, svakako za aktivnu i jako neugodnu, ružnu, podlu, prokletu Evil igru kakvu igra forumaš ČUPKO... a nikad ne bih to očekivao od tako ugodnog, lijepog, dobrog i blaženog čovjeka Andjeo)
Đuka

PostPostano: sub pro 15, 2007 9:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Migi nema ti opstanka u društvu sa zvijerima Klanja se koji te ubiju čim otvoriš oko.
Dakako da moraš napadati sa travom Very Happy (OX) jer im to remeti onaj fini ritam
kada te prvim spinom udalje od stoa Mad pa te poslije pitaju gdje da plasiraju lopticu.U napadu ti nije bitna jačina udarca sa travom već da lomiš protivnika sa tonućim loptama Zubo koje samo prokližu po stolu bez odskoka Very Happy (kako to dobro radi Robert Ž.,a i Slavonac sa svojim infernom)i ako uspiju vratiti onda ti njih pitaš za zdravlje Cheer
Po meni samo OX-ice i donekle 0,5...ostalo prebrzo i preludo bar za mene.
Samo obrana prolazi kod igrača koji nisu školovani napadači.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
alvar_mayor

PostPostano: sub pro 15, 2007 10:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Čak i da ostane prema najavama zabrane, opet če mo mi "materijalisti" imati sa čime igrati jer ostaje nam izbor niza dobrih trava;
- Butterfly Feint Long II ili III, Faint OX, Donic Piranja FD TEC, Cloud&Fog II ili još bolje III, Joola Octupus, Stiga Destroyer, Tibharove Grass i Grass D. Tecs, Phantom 007 do 0012 ....

Ne zaboraviti Double Fish 1615, izvrsna guma (nabavio od Tovara izuzetno povoljno). Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: ned pro 16, 2007 12:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
svakako za aktivnu i jako neugodnu, ružnu, podlu, prokletu Evil igru kakvu igra forumaš ČUPKO... a nikad ne bih to očekivao od tako ugodnog, lijepog, dobrog i blaženog čovjeka Andjeo)

takvi su najgori... mislis dobar je tip onda mu pogledas gumu i sve ti je jasno. ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.