dtrnski je napisao/la:Cvjećarnica Nela – HŽ infrastruktura 5:5
Mi u ovoj tekmi glumimo neke favorite. Domaćini smo, bolje smo rangirani i tako to... Međutim nije baš sve crno-bijelo. S druge strane su Bolkovac i Džidić, dvojac vrlo neugodnih igrača. Džidić malo varira u formi, ali ništa osobito. Znam da ćete me popljuvat jer ću staviti remi, ali imam svoj razlog Poslije tekme ću objasniti detalje.
koja sam ja truba
HŽovci su zadnjom uvjerljivom pobjedom protiv Milenijaca preuzeli ulogu favorita u sutrašnjoj tekmi s nama
Bravo Trnski, ovaj put nismo pokvarili prognozu iako smo igrali kompletni... Milenij ima novog igrača koji bi vjerojatno bio na 24:0 da je igrao od početka.
Prognozirao sam 5:5 jer je postojala realna šansa da ne igramo na "našem" stolu. A to bi značilo da smo gosti na domaćem terenu.
Srećom je sve ispalo kako treba, odigrali smo na svojem stolu i dobar rezultat nije izostao.
Renato je odigrao odlično , Dražen se nije osjećao baš najbolje pa je igrao samo jednu partiju. Ladislav nije bio u meču, ali i takav je došao do dvije pobjede. Nadam se da ćemo odraditi barem jedan trening prije Orkisovaca.
dtrnski je napisao/la:Samoborci su čvrsta ekipa. Znika je odličan igrač, a Santaj vrlo vrlo neugodan. Papištu ne znam, ali čim je trava...
Svaka čast na pobjedi
Papišta igra dosta neobično, nisam se još sreo s takvim igračem. Dosta neugodan. A Znika me 2 i pol seta uništavo, išo me nec taj meč i nekako sam okrenuo...
Gledao sam Papištu protiv MTM-a nesto malo i nije me bas zadivio baratanjem trave.
Svaku trecu lopticu daje na zicer , a Mirna je izgubila od njega jer nije nista napadala ako sam dobro vidio
Tin kad mislis ti izgubit? Haha
Da, igra poprilično čudno. I Tanji je stvarao probleme. Meni tada nije bilo dobro, ali mi još uvijek nije jasno da sam uspjela izgubiti bez obzira na sve.